un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 14 septembrie 2021

14 Sep 2021  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

Oferte bune de la Revoluția prețurilor:

 

  10 comentarii

 1. Corect era :
  iOS 14.8 lansează un FIX care OPRESTE spionarea iPhone-urilor.
  Sau ?

    (Citează)

 2. e uimitor ca EMAG face asemenea reduceri masive si totusi poate sa aiba profituri colosale. probabil angajeaza numai specialisti.

    (Citează)

 3. Mișto știrea cu Digi, sunt curios daca vei cu 300mbps vor trece automat la 500mbps, știu că trebuie făcute niste modificări la routerul de pe scara pentru asta.

    (Citează)

  • Si in timpul asta eu inca sunt cu Cablelink 100 pentru ca nu vor sa schimbe infrastructura.

     (Citează)

  • @Tano, la mine a trecut automat, teoretic, de la 300 la 500Mbps. Nu pot sa testez efectiv pentru ca eu sunt la 100 Mbps din cauza la cum e mufat cablul, doar patru fire, doua sunt pentru tel. fix.

   @Octav, eu m-am ‘luptat’ cu ei sa tina vie vechea retea, FTTB. Au zis ca ma taie si sa trec fortat la FTTH. Pana acum vad ca merge asa.

     (Citează)

 4. are probleme emag, nu se poate vedea niciun produs :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus