un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Summer Well are loc în acest weekend lângă București, dacă vreți un festival local

12 Aug 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

21 comentarii

Summer Well 2021 are loc în perioada 12-15 august și încă sunt bilete disponibile, că este o vreme când nu se înghesuie lumea la festivaluri.

Deși oficial sunt 4 zile, concertele mari sunt pe 13 și pe 14 august. În prima zi este ceva lejer, o lansare de album Golan și DJ Set, în ultima este un Night Picnic și orchestra simfonică din București. S-ar putea ca ultima zi să fie chiar cea mai plăcută, dacă vin mai puțini oameni. Nu știu cine este DJ Set, dar am văzut că-i foarte popular pe la festivaluri și petreceri (glumă veche, știu).

Summer Well are loc, ca de obicei, la Domeniul Știrbey din Buftea, la 15 km de București, care este un parc cu lac, conac, pajiște pentru concert, diverse locuri unde se deschid magazine pop-up și food-trucks.

 

Parcare se găsește de obicei pe străduțele de acolo, dar există și linie dedicată de autobuz care pleacă de la intersecția Mihalache cu Grivița spre Buftea în acele zile și cred că și Uber ajunge acolo.

Conform legilor, accesul se face pe bază de certificat de vaccinare, test PCR negativ sau test antigen negativ. Citiți site-ul oficial și pagina de Facebook pentru condițiile exacte de participare privind testele acceptate șamd.

Biletele costă 75 de lei pentru fiecare zi sau 275 de lei pentru toate zilele. Mi se pare un preț foarte bun pentru o după-amiază de relaxare și distracție într-un mediu plăcut, la pădure și lac, ascultând muzică indie și bând un cold brew sau mâncând ceva. Dacă nu pe pajiștea principală, la scena secundară unde de obicei este o muzică electrică mai chill și un mare bar.

Nici nu cred că va fi aglomerat. De obicei la Summer Well, în partea din spate a pajiștii de concert, este foarte mult spațiu disponibil. În acest an, cu limitările legale, nu cred că va fi multă lume nici în preajma scenei. Dacă Matilda n-ar fi acum balonată median și mai puțin rezistentă la căldură sau mers pe jos prin domeniul Știrbey, am fi mers cu siguranță. Dacă mergeți voi, luați-vă de acasă o pătură sau ceva de pus pe jos.

Cei de la Samsung, care au lansat ieri Z Fold3 și Z Flip3, se pregăteau să mute standurile de la lansare la Summer Well, deci le puteți vedea acolo. Orange, care este organizatorul festivalului, a anunțat spații VR, plus un “portal” cu plaja H2O din Mamaia prin care bănuiesc că oamenii se pot contra dacă-i mai bine pe plajă sau în pădure.

    21 comentarii

  1. … si dupa 2-3 saptamani vom vedea cat de eficient a dat iama varianta delta printre participantii la festival.

    Nu, multumesc.

      (Citează)

    • Accesul va fi pe baza de test negativ sau certificat de vaccinare.

        (Citează)

    • stai in casa atunci

        (Citează)

    • Nu trebuie să fii negativist la orice. Este un festival în aer liber cu puțini participanți. Dacă stai mai în spate e ca și cum te-ai plimba în parc, dar cu muzică.

        (Citează)

    • Accesul in Grecia era pe baza de certificat sau test negativ samd. Nu prea a functionat, nu?

      Festivalul poate fi foarte OK cu oamenii rasfirati, dar la mancare sau bautura se aglomereaza si e de ajuns sa tuseasca unul in mancare ca sa ii rezolve pe toti.

        (Citează)

  2. Sunt curios daca si anul ăsta autobuzurile o sa fie umplute pana la refuz, in anii trecuți nu era problemă dar acum…cu toate testele vaccinurile poți sa ai deci nu imi conferă nici o siguranță astea

      (Citează)

  3. poftiti la covidel, covideeeeell mai aveeemmmm
    si vezi ca events au inceput, a fost electric castel unde nu s-au platit piscotari, deci nu a zis nimeni de event.
    si nici lume nu a fost, pt ca covid.

    dupa fantana asta cu bucuresteni urmeaza hantold la ardeleni, unde si acolo pun niste bani ca nu se inghesuie sarmalele.

    anyway, mi se pare incredibila inversunarea asta pt evenimente, cand stam sa inceapa valul 4. parca si o cauta toti cu lumanarea.
    covidu indian zicea ca se ia de tine numai ca te uiti la indian

      (Citează)

  4. Golanii de la Untold au inceput deja cu miscarile pe acolo, cu alt festival.
    Sa vezi cate mii de cazuri o sa fie dupa festivalurile de genul asta.

    Eu as interzice orice festival macar un an de acum incolo. Altfel, cu jumatati de masura, se fac curand doi ani de pandemie si tot nu scapam de virus. Si tarile care au vaccinat foarte mult (ex Israel) incep sa reintroduca restrictii pentru ca au relaxat inainte de vreme.

      (Citează)

  5. nu conteaza

    Emil C:
    Autobuzuri sau autobuze?
    cum e corect?

      (Citează)

  6. să vedeți dupa ce se intalneste lumea de Crăciun cate cazuri o sa apară!

      (Citează)

  7. Woodkid pare misto live, sper ca nu vine doar cu laptopul. In rest nu am auzit de trei sferturi din lineup, bag seama ca sunt batran.
    Cumva nu am reusi niciodata sa ajung la Summer Well, desi au fost si ani cand ma interesau formatiile. Cred ca august nu e cea mai buna perioada pentru evenimente in jurul Bucurestiului.

      (Citează)

    • E ok, eu n-am auzit de nici unii. M-am nascut batrana :D Dar festivalul era misto pentru atmosfera, aer liber, verdeata si mancare. Muzica e pentru fundal.

        (Citează)

  8. Ma chinui de juma de an sa recuperez banii dati pe bilete anul trecut. Raspunsul lor a fost “urmariti paginile noastre de social media, vom oferi detalii”. Inca astept detalii. A recuperat cineva banii platiti la vreun festival in ro? Ma gandesc serios sa scriu la OPC

      (Citează)

  9. conspicuous:
    să vedeți dupa ce se intalneste lumea de Crăciun cate cazuri o sa apară!

    Doua saptamani! Dupa doua saptamani vine apocalipsa! Conform rodditorilor.

      (Citează)

  10. Cel mai tare lineup din ultimii 10 ani :)))))

      (Citează)

  11. Marius:
    Ma chinui de juma de an sa recuperez banii dati pe bilete anul trecut. Raspunsul lor a fost “urmariti paginile noastre de social media, vom oferi detalii”. Inca astept detalii. A recuperat cineva banii platiti la vreun festival in ro? Ma gandesc serios sa scriu la OPC

    Asa am vrut sa recuperez eu banii pt un concert pe arena nationala. Cumpărasem bilete inclusiv cu optiune de asigurare, sa pot primi banii inapoi fara probleme cu maxim 10 zile (aprox) inaintea evenientului. Nu am primit banii nici in ziua de azi. Am facut reclamație la OPC (acum vreo 5 luni) și nici de acolo nu am primit vreun răspuns.

      (Citează)

    • Charge-back prin bancă pentru că nu ai primit ce ai plătit ce are?

        (Citează)

    • Vezi că la OPC tre să insiști 😀 serios, acu câțiva ani am făcut o reclamație, după 30 zile, nimic. Am sunat, mi-au zis că se ocupa, nimic. Am mai sunt dupa încă o luna, m-au rugat sa le trimit detaliile din nou și după o săptămână sau două s-a rezolvat.

        (Citează)

  12. la EC a fost full, la mare e full, in week end in CTA a fost nostalgia si nu stiu ce concert facut de kiss fm.. ghici ce… full si acolo, vama e o petrecere la un capat la altul..
    la Untold va fi full, la SAGA la fel. Am auzit ca va fi si Sunwaves in septembrie.

    Pariu ca nr de cazuri ramane constant?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus