un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ofertă bună: Xiaomi Mi Band 5 la 60 de lei

12 Aug 2021  ·

TEHNOLOGIE  ·

25 comentarii

Oferta de astăzi de pe eMAG, Xiaomi Mi Band 5 la 59,99 lei, este foarte bună. Brățara costă de obicei mai spre dublul acestei valori.

Mi Band 5 este un tracker mic și bun care funcționează pe orice telefon Android. Îți arată notificările din telefon, măsoară pulsul, monitorizează somnul, are tracking pentru multe activități fizice, pași și restul chestiilor uzuale pentru un smart band.

Face acestea pe ecranul AMOLED de 1,1 inchi. Autonomia ei este de până la 14 zile. Mi Band 5 rezistă la apă.  În fine, e un dispozitiv popular la noi, s-au vândut sute de mii de bucăți până acum.

Varianta vândută de eMAG la acest preț are curea neagră. Puteți cumpăra ulterior brățări de alte culori, dacă vreți altceva, originale sau after-market.

    25 comentarii

  1. Am avut vreo doua versiuni, le-am folosit maxim o săptămână. Cunoscuți care au avut, la fel. Useless.

      (Citează)

  2. am band 5, luat ca fraieru la 100 lei+. veci si pururi, cand sunt tras in teapa de chinezi cu preturi apoi la jumatate.
    a aparut band 6, nu se mai merita sa iei band 5.

      (Citează)

  3. Inutila. Inutila. Inutila. Mai bine iti iei un burger de banii aia, iesi mai bine.

      (Citează)

    • burger, dar fara cartofi.
      pt aia mai pui 15 lei
      cum au furat si astia modelul de la apple.

      ma astept sa nu mai dea nici paine de la burger

        (Citează)

  4. Ce de hateri asa de dimineata. Am avut mi band 4 (sau 5, nu mai retin). Vreo 4 in familie au si ei. Super utila pentru notificari mai ales. Daca nu as fi upgradat la Amazfit gts (imi place mai mult cum se vede la mana un ceas decat o bratara fitness) si acum o aveam.

      (Citează)

  5. Pe cat utile si interesante sunt articolele, pe atat de nasoala este sectiunea de comentarii. Toti zic ca e nasoala si inutila, dar nu argumenteaza unul. E nasol ca merge prost, ca are bug-uri? Poate e semi-inutil orice fitness tracker atat timp cat duci o viata mai activa.

      (Citează)

    • eu ti am argumentat.
      am luat v5 la 120 lei, acum e jumate. pai sa intre in stalp chinezii cu dumping lor.

      ce chestii si ar mai cumpara cineva daca stii ca in 6 luni o sa il prinzi la 50% off?

        (Citează)

    • bogdan:
      .

      ce chestii si ar mai cumpara cineva daca stii ca in 6 luni o sa il prinzi la 50% off?

      Colac de plaja in forma de inorog. Ia sa vezi cat o sa fie peste 3 luni!

        (Citează)

    • este oferta, o sa urce probabil inapoi pe la 100.

      dar chiar si presupunand ca ramane la 60 … tu esti suparat ca ai “pierdut” 60 de lei, inteleg eu bine?

        (Citează)

  6. Ce nu a intles chinezu’ e ca trebuie sa lucreze si la aplcatie. Am avut 4 daca nu ma insel si dadea rateuri la greu iar partea de monitorizare din aplicatie si felul in care era gandita era cam praf asa ca am pierdut repede interesul. Bratara zace acum undeva si sincer nu cred ca mai am nevoie de alta.

      (Citează)

  7. iar vorbesti decat sa te afli in treaba?
    colacul de plaja e ceva sezonier, dar mie imi trebuie oricum si peste 3 luni, ca eu ma duc la caldura iarna, si la piscine interioare, nu stau ca tine in casa.

    nashu_mare: Colac de plaja in forma de inorog. Ia sa vezi cat o sa fie peste 3 luni!

      (Citează)

    • bogdan: mie imi trebuie oricum si peste 3 luni

      O sa iau acest mesaj ca pe un multumesc. Tocmai ti-ai dat seama ca daca o sa astepti 3 luni sa iti iei colac, o sa faci o afacere. Intre timp, sper ca stii sa inoti,

        (Citează)

  8. Pt cei cu inutil… Daca va luați ceva ce nu va trebuie .. nu obiectul luat e inutil ci capacitatea voastră de decizie. Am un mi band din asta de 1 an și ceva și deși nu îl folosesc pentru scopul pentru care este promovat este foarte folositor
    Arată ora, dacă îl lovesc și îl sparg e mai ieftin decât cureaua la vechiul ceas, are notificări și alarmă cu vibrații, nu îmi poate agața mâna, rezistă la apă, îmi găsește telefonul și pot schimba melodiile. Ce nu am folosit la el după prima săptămână? Monitorizare: puls, somn, etc.
    Este un device ca oricare altul dacă îl cumperi pentru reclamă și nu pentru nevoi atunci poate fi nefolositor

      (Citează)

    • la o chinezarie de asta la 50-100 lei e ok sa iei decizii inutile, ca nu arde tare.
      problema e ca sunt multi care fac greseala asta de a lua chestii inutile cu telefoane de peste mia euroi, acolo e dureros

        (Citează)

  9. foarte bun si foarte ieftin, am avut si inca am versiunea 4 (o foloseste fi-miu).

    daca nu aveam nevoie de nfc si de gps, ramaneam cu ea si nu mi-as fi luat smartwatch.

      (Citează)

  10. Foarte utile pt cineva care vrea sa se ocupe de sport sau daca are nevoie de notificari / luat puls / tracking somn. Am avut versiunile 3 si 4 , le-am dat mai departe rudelor si le-au folosit mult si bine.

    User Interface – slabut, la fel ca majoritatea dispozitivelor Xiaomi.

    O chestie folositoare de pe Mi Band 3 (aparuta in 2018) : detecteaza daca adormi si se poate pune automat pe DND. Chestie pe care nu am regasit-o nici macar astazi pe Garmin high-end.

      (Citează)

  11. Simpatica bratara si utila mai ales pentru notificari si atentionari, pe care altfel le ratai cu telefonul in buzunar sau poseta.

    Aplicatia Zepp de la Amazfit, cei care produc de fapt bratarile pentru Xiaomi, functioneaza mult mai constant si mai coerent.

      (Citează)

  12. Am cumparat Mi Band 6 cu 160 Ron, oferta pe site via Vodafone Market, interesanta bratara, tine o saptamana, seara monitorizeaza somnul si primesti grafic in aplicatia Xiaomi Wear, primesti notificari telefon, SMS etc, are profiluri pentru Workout si activare GPS via telefon, masoara numarul de pasi pe zile, poti da share in Strava, verifica pulsul si oxigenarea si vibreaza daca stai mai mult de o ora pe scaun, destul de ok pentru banii astia.

      (Citează)

    • ce prostea esti, in 3 luni o iei cu jumate de pret ca fac dumping chinezii iar.

        (Citează)

    • LOL, pretul de 160 Ron pentru un smart band lansat in martie anul acesta este un pret foarte bun, la cat poate sa scada? la 129Ron? Mai mult platesc pe bere intr-o saptamana. Acum cu Mi band 6 pot sa imi gasesc telefonul in caz ca l-am pierdut prin casa, daca e conectat la Mi band ai optiune de Ring Phone.

        (Citează)

  13. Multumesc de info. Eu am luat o bucata, azi. :)

      (Citează)

  14. Am folosit un Mi Band 4 pentru notificari timp de 1 an, foarte utila.
    Insa slab customizabila, ar fi fost bun sa pot sa setez si sunet, sonerie.

    Apoi un fel de lanterna ar fi fost chiar utila. Chit ca nu ar fi tinut bateria asa mult.
    Altfel cum am luat alt telefon si am reusit in sfarsit sa primesc notificari la secunda, am abandonat-o.

      (Citează)

  15. Are si aplicatie de iphone?
    Partea de puls si de monitorizare a somnului ma intereseaza la modul absolut.
    Daca nu, ce alt dispozitiv merge cu iphone (in afara de Apple Watch)

      (Citează)

  16. Observ aici foarte multa frustrare. Cei care au dat sute sau mii de lei pentru un gadget sufera pt ca altii au cumparat aceasta bratara care face cam tot ce fac sculele lor dar costa 60 de lei :))))) te cred si eu ca te ia cu capu.

      (Citează)

  17. Pana acum cateva luni, am folosit MiBand 1 (UNU), cumparata de la lansare. O singura utilizare a avut, sa ma trezeasca dimineata. Si-a facut datoria cu brio.
    Am inlocuit-o cu MiBand 6, o folosesc tot pentru a ma trezi. Incercati sa vedeti cat de mare e diferenta intre a te trezi usor de la niste vibratii pe mana si o alarma stridenta la telefon.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus