un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 27 august 2021

27 Aug 2021  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

  4 comentarii

 1. Eu cred ca sunt f multi care isi cumpara smartwatch de curiozitate sau plictiseala. Poate fi un interesant obiect decorativ de sertar.

    (Citează)

  • E foarte de ajutor sa vezi notificarile (apel, mesaj) pe brat, chiar pierdeam multe apeluri ca nu auzeam telefonul (muzica, TV, casti, departe in casa). Si-n plus ridici telefonul mult mai rar cand vezi pe ceas ca e vorba de o notificare neimportanta gen FB. De alte functionalitati da, iti trece repede interesul.

     (Citează)

  • eu am telefon cu display always on, deci vad tot timpul daca am primit ceva.

     (Citează)

 2. 10% reducere… “Campanie valabila in limita stocului, pana la 25.08.2021 ora 00:00”

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus