un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 26 august 2021

26 Aug 2021  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Astăzi am aflat că vaccinul Moderna se numește oficial… Spikevax!

  6 comentarii

 1. Link-ul către horizon forbidden West te direcționează către link-ul de la articolul YouTube music pe wearOS

    (Citează)

 2. Evenimentul de prezentare/lansare pe 14 septembrie. Precomandă de pe 17. În magazine de pe 24. Asta am mai citit. Pare credibil așa. Lansările lor au fost până acum într-o zi de marți sau miercuri.

    (Citează)

 3. Aia cu televizoarele Samsung o vad altfel: vrei sa folosesti in continuare acest televizor pe care l-ai cumparat? Foarte bine, da va trebui sa ne platesti un abonament de $x pe luna. Viitorul suna cam asa; you will own nothing and you will be happy.

    (Citează)

  • Ala e televizorul Apple.
   Samsung vor scoate 27 de modele de televizor pe an, dupa 1 an nu le mai fac update la soft, dupa 2 ani au acces hackerii bosniaci la istoricul tau de pornhub, dupa 3 ani nu mai merge youtube, dupa 4 ani se ingalbeneste ecranul. Dar macar ai buton de Bixby pe telecomanda.

     (Citează)

  • Samsung vor scoate 27 de modele de televizor pe an, dupa 1 an nu le mai fac update la soft, dupa 2 ani au acces hackerii bosniaci la istoricul tau de pornhub, dupa 3 ani nu mai merge youtube, dupa 4 ani se ingalbeneste ecranul.

   Ala nu e viitorul, ala e prezentul. Youtube si netflix iti crapa primele.
   updates, ce sunt alea? Televizorul e legat la servere doar ca sa iti trimitem reclame in meniuri.

     (Citează)

  • Nu stiu eu de-astea, televizorul meu face 10 ani la anu, cred ca trebuie sa ii fac cadou un Chromecast nou.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus