un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 17 august 2021

17 Aug 2021  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

  4 comentarii

 1. Cat timp o sa fie numai CEO din astia din lumea a treia la companiile de telecomunicatii, vom vedea “oferte” in care isi mananca de sub unghii, incercand sa ciupeasca abonatii in fel si chip. Si schimbari ale contractelor din mers – nu-ti convine, renunta! Adica, eu client trebuie sa respect unul sau doi ani contractul, firma insa nu! E, cum ar veni, contract numai pentru mine.

  Asta e una din marile magarii care se comit in tara asta. Valabil la orice companie de utilitati – semnezi contract, dupa 6-8-10 luni te notifica despre marirea pretului. Daca nu-ti convine, n-ai decat sa renunti. Atunci de ce mai facem contract?! Ar trebui obligate firmele sa asigure pretul din contract pe perioada pe care s-a semnat.

    (Citează)

 2. “șefa firmei pirotehnice inculpate la Colectiv a fost găsită moartă în casă.”

  heiterii gratis de pe internet: “nimeni nu a fost pedepsit dupa colectiv, nu se poate asa ceva!!”

    (Citează)

 3. “Un C-17 american a luat la bord 640 de afgani. ” –> advertorial pe fata pentru Boeing. Au avut grija sa spuna marca, numarul obisnuit de persoane pe care il poate cara etc.
  In mijlocul unei catastrofe umanitare, ei fac advertoriale.

    (Citează)

 4. ok, vezi si cu ce se ocupa boeing in ww2

  F.:
  “Un C-17 american a luat la bord 640 de afgani. ” –> advertorial pe fata pentru Boeing. Au avut grija sa spuna marca, numarul obisnuit de persoane pe care il poate cara etc.
  In mijlocul unei catastrofe umanitare, ei fac advertoriale.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus