un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 30 iulie 2021

30 Jul 2021  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

    10 comentarii

  1. Va fi intesant de vazut cum se vor comporta in timp bateriile din masinile electrice in orase de asfalt si beton ca Bucuresti. Peste 60 grade C este foarte posibil ca bateria sa explodeze. Ma gandesc ca pe timp de canicula temperatura la sol este destul de mare chiar si in parcare, nu mai zic de traficul bara la bara.

      (Citează)

    • Ca idee sa stii ca au racire incorporata bateriile :)) era cam logic sa aiba asa ceva, deci canicula nu reprezinta o problema.

        (Citează)

    • A explodat o baterie industriala, cu totul altceva fata de bateriile din masini.
      Si gandeste-te putin. Crezi ca ei nu au testat toate conditiile posibile inainte sa lanseze masinile? Sunt zone pe lumea asta unde temperaturile extreme sunt la ordinea zilei. Si exista si acolo Tesla. Nu asteapta sa se incalzeaza in bucuresti.
      Iar la 60 grade… ultima problema vor fi masinile…
      PS, sunt alt robert :)))

        (Citează)

  2. Xiaomi rules !

      (Citează)

  3. Foarte ciudata si “peste mana” solutia alesa de Sony cu privire la extinderea capacitatii de stocare. Sa ceri clientilor sa se ocupe de racirea componentelor? Fuck that.

      (Citează)

    • Nu vad sincer care e problema. Majoritatea SSD-urilor NVMe M2 vin oricum si cu heatsink, mai ales cele foarte rapide (si evident scumpe). Sau ai libertatea sa cumperi unul aftermarket. Eu sunt bucuros ca Sony a ales o solutie asa facila precum un slot in interiorul consolei, iar tu ai libertatea sa-ti cumperi ce vrei (folosind recomandarile lor), pe o plaja larga de capacitati de stocare.

        (Citează)

  4. Robert:
    Ca idee sa stii ca au racire incorporata bateriile :)) era cam logic sa aiba asa ceva, deci canicula nu reprezinta o problema.

    Leaf-urile de exemplu, cel putin din primele generatii, n-au racire la baterii, doar cum circula aerul pe acolo.
    Nu toti fac ca Tesla.

      (Citează)

  5. 5. Nu s-a aprins din greșeală, s-au jucat proștii de la sol la setări în timpul misiunii… Ori prea multă vodkă, ori un mic sabotaj, dacă tot s-au ocupat anterior și cu bruierea satelitilor.

      (Citează)

  6. Interesanta stirea legata de VW si Europcar, sper sa nu sara prea mult preturile la inchirieri dupa preluarea asta. Eu am avut numai experiente placute cu cei de la Europcar, aproape de fiecare data am avut upgrade gratuit la masina, plus ca au masini destul de noi si bine intretinute. Si preturile erau rezonabile. Ok, nu erau cei mai ieftini, ca intotdeauna o sa existe concurenti locali, no name care o sa inchirieze la jumatate din pret, dar macar sun seriosi si nu te trezesti cu un Citroen don 2003.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus