un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 21 iulie 2021

21 Iul 2021  ·

ȘTIRI  ·

3 comentarii

România ia în calcul administrarea dozei 3 de vaccin. Noi teste arată că vaccinurile Pfizer pot fi ținute la 2-8 grade Celsius pentru maxim 31 de zile, nu doar 5 zile.

  3 comentarii

 1. Pai daca se baga Ford la superchargere, probabil ca Mach-E va fi urmatoarea masina.

    (Citează)

 2. Estimez varful valului 4 undeva la inceput de octombrie, iar doua “bube” mari vad pana atunci :
  1) Infectarea personalului medical din spitale vaccinat in ianuarie -februarie, ce nu mai au anticorpi aproape deloc ;
  2) Infectarea celor vaccinati cu schema dubla la Astra Zeneca .
  Marea Britanie incepe in curand vaccinarea cu doza 3 (“booster”) pentru cei de peste 50 de ani, noi asteptam reunirea “comitetelor si comitiilor” EMA, cu grecoaia Kiriades sa ne semneze ceea ce e clar de pe acum ?!!?
  Ca cine nu vrea sa se vaccineze nu se va mai vaccina , e foarte clar…
  Ce ma inerveaza cel mai mult sunt “trompetele tobosarilor” ,si Gheorghita si Baciu si Chereches samd toti o tin “gaia matzu” ca nu intram in spital daca suntem vaccinati complet ; dar doctorul Campbell -vocea autoritara din UK- vine de vreo 2 saptamani, zilnic pe youtube, cu dovezi despre “long covid” inclusiv pentru cei ce fac forma usoara…
  Eu sunt vaccinat cu AZ schema dubla, daca statul roman nu imi inlesneste vaccinarea cu doza 3 (Pfizer sau Moderna) , ma duc in Israel, imi fac cetatenie turca, vad eu…
  (Turcia a inceput si ea distribuirea dozei 3)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus