un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 20 iulie 2021

20 Jul 2021  ·

ȘTIRI  ·

19 comentarii

    19 comentarii

  1. Cu tot respectul Radule, mai ai muuuult de trait pana sa ajungi la nivelul lui Florin Calinescu, astfel incat sa poti aprecia daca abereaza sau nu.

      (Citează)

    • Zi și de Busu!

        (Citează)

    • Da, ca e si greu sa faci glume cu tenta sexuala la fiecare propozitie pe care o zici.

        (Citează)

    • @Gerry: dar am dreptul să spun că nu mi-a plăcut niciodată nici o emisiune de-a lui Florin Călinescu. Nici la Românii au talent nu m-am mai uitat după ce a venit în juriu, devenise prea enervantă toată combinația.

      Omul își asumă o superioritate pe care, în opinia mea, nu o are deloc. Ceilalți din televiziune nu uită că sunt în primul rând entertaineri. FC pare constant supărat că nu conduce România și îi consideră pe restul mai proști din acest motiv.

        (Citează)

    • Nu pricep cum a mai fost chemat la emisiuni, el fiind presedinte national al unui partid.

        (Citează)

    • Florin Calinescu e oribil

        (Citează)

  2. Skyler:
    Da, ca e si greu sa faci glume cu tenta sexuala la fiecare propozitie pe care o zici.

    Daca tu doar asta esti capabil sa percepi, e problema ta.

      (Citează)

    • Cine-i Florin Calinescu?

        (Citează)

    • Un boșorog.
      Cum ar veni, un fost.

      Ca persoană de televiziune n-a adus absolut nimic valoros cultural sau educativ, doar laturi de tip otevist și glume low key, în general un umor pentru goblinii care se pot uita la așa ceva.

      Ca actor a fost bunicel pe alocuri – iar asta-i tot ce se poate spune de bine.
      Probabil ca pe linie business/marketing si de management omul s-a descurcat onorabil, din moment ce a condus niste unitati de media si de cultura.

      Pe scurt, un nene care a facut bani din prostirea publicului deja prost. Nu-l judec sau ceva, sa fie sanatos, dar nici nu vad de ce i-am canta ode.

        (Citează)

  3. Calinescu pe langa ca abera, dar facea numai glume cu tenta sexuala la o ora de maxima audienta.
    Genul de mos slinos care pipaie fetele in tramvai.

      (Citează)

  4. Pentru cei născuți mai devreme, Florin Călinescu a avut acum 130 de ani “Chestiunea Zilei”, cu o echipă de actori. La vremea aia era foarte tare, umor de calitate. De atunci însă, n-a mai realizat absolut nimic. A rămas un moș arogant și atât, care exagerează cu glumele cu tentă sexuală de fiecare dată când deschide gura.

      (Citează)

    • Umor de calitate proasta la chestiunea zilei – e importanta precizarea. Desigur, comparat cu umorul disponibil anterior posibil ca parea wow. Pe mine ma plictisea teribil si eram copil nu vazusem prea multe. Si nu, nu imi scapau ironiile ”subtile” ( se voiau subtile) – erau doar plictisitoare emisiunile.

        (Citează)

    • Calinescu a uitat rapid ca el e doar un menestrel, un “lautar” platit sa faca show, nu vreun geniu care se pricepe la tot si toate.

      El nu a fost niciodata ziarist de opinie, ca macar sa zici ca asta e rolul lui, sa comenteze tot (vezi ctp). El a fost doar un actor care trebuia sa invete si sa recite scripturi, un timisorean esuat prin Bucuresti si umflat de banii securitatii din spatele lui sarbu.
      S-a mai dus de cateva ori la cosul de gunoi, acum sper sa se duca si sa ramana acolo.

        (Citează)

    • Patronul carciumii insalubre cu acelasi nume. Se pricepe la papanasi.

        (Citează)

  5. Boris:
    Calinescu a uitat rapid ca el e doar un menestrel, un “lautar” platit sa faca show, nu vreun geniu care se pricepe la tot si toate.

    El nu a fost niciodata ziarist de opinie, ca macar sa zici ca asta e rolul lui, sa comenteze tot (vezi ctp). El a fost doar un actor care trebuia sa invete si sa recite scripturi, un timisorean esuat prin Bucuresti si umflat de banii securitatii din spatele lui sarbu.
    S-a mai dus de cateva ori la cosul de gunoi, acum sper sa se duca si sa ramana acolo.

    “Un Timișorean eșuat prin București ” oh vai ce să vezi,noi cei din Provincie suntem privici ca niște gândaci când ajungem în mahalaua de Capitală – Europeană :))) Presupun că ești de pe meleaguri Bucureștene @Boris …
    Vă rog pe cei din București să ne scuzați pe noi ăstia din Procincie…că deh toți banii și împozitele se strâng la Capitală…

      (Citează)

    • @Florin Asta spune mult mai multe despre tine si despre cum te percepi tu decat spune despre Boris.

        (Citează)

    • Florine, commentul meu se referea la atitudinea lui calinescu de superioritate banateana pe care o afisa din plin pe la inceput de ani 2000. In rest, sa scuipi de unde mananaci nu e foarte recomandat, nu-ti place bucurestiul, da-i drumul de aici.

        (Citează)

  6. Stefan:
    @Florin Asta spune mult mai multe despre tine si despre cum te percepi tu decat spune despre Boris.

    Mda ce să zic…prefer să o las așa.
    Dar hey important e că (noi) Timișorenii suntem niste eșuați în Capitală :)

      (Citează)

  7. nwradu: și îi consideră pe restul mai proști

    Pai Radule, are dreptate, majoritatea sunt mai prosti, si daca ma uit la cei care au comentat despre el pe aici, li se aplica cu prisosinta, inclusiv tie. Mai si spui ca nu ti-a placut vreodata vreo emisiune de-a lui. Pai daca esti superficial, nici nu e de mirare.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus