un blog de Radu Dumitru

15% reducere la toate aspiratoarele-robot cu codul "nwradu"! Am și YouTube.

Știri despre tehnologie – 16 iulie 2021

16 Iul 2021  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

 

  10 comentarii

 1. Soundmoji – adică Yahoo Messegner Audibles? https://i.redd.it/y194afkywc641.jpg

    (Citează)

 2. Bun pretul la OLED, ala de 65 e 6000 lei. As lua si eu unul, dar nu am cum sa il car pana in Olanda.

    (Citează)

 3. Aia cu scumpirea Vodafone e o mare mizerie. Le platesc un abonament de 18 eur/luna si a primit sms ca de la 1 august mai adauga un euro. Daca nu-s de acord, pot renunta la contract.
  Asta in conditiile in care euro s-a dus doar in sus, incasarile lor sunt mult mai mari fata de ceea ce prognozau acum un an jumate, sa spunem, atunci cand am prelungit cu ei.
  De fiecare data am amanat portarea, anul asta sigur nu-i mai iert. E foame mare, probabil ca au nevoie de fraieri care sa le acopere gaurile mari dupa preluarea UPC.

    (Citează)

  • Fix asa facea telekomu ptr net si tv. Incepand cu data de….1 euro in plus. Mars ma. Direct digi.

     (Citează)

  • Eu as înțelege dacă scumpirea se face la momentul în care contractul ajunge la maturitate dar pana una alta nu semnam contract pe 2 ani și după 8 luni îmi vii cu porcarii de astea.

   Sunt client Vodafone de mai bine de 20 de ani dar asta e măgărie…

     (Citează)

  • Este doar vina ANPC fiindca permite astfel de practici comerciale. Ar trebui sa ii oblige sa mentina pretul abonamentelor pe perioada initiala a contactului si sa poate sa le modifice doar ulterior.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus