un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 15 iulie 2021

15 Jul 2021  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

    11 comentarii

  1. Aerul condiționat îl aduc din Suedia? Sau tot cu materialul clientului lucrează?

      (Citează)

  2. Primark e cea mai mare mizerie. Mirosul e aproape insuportabil, nu știu cum reușesc să îl facă să miroasă a depozit de haine mucegăite.

      (Citează)

  3. n-ai scris tu în știre de Windows 365? grav! ;)

      (Citează)

    • deci ai windows in windows.
      pai si daca ai sync de conturi si setari deja in windows, care mai e duda?
      sa vad acum cum apar toti corporatistii vs muritori, ca au ei windows 365.

      crawlerp:
      n-ai scris tu în știre de Windows 365? grav! ;)

        (Citează)

    • @bogdan: poate fi Windows în Linux sau macOS, dar nu e numai despre SO ci și de puterea de calcul. Cred că ideea e să elimini un PC dedicat dacă ai nevoie de el doar din când în când.

      Eu am lucrat așa o perioadă, am ținut acasă un PC și l-am accesat remote pentru unele chestii – n-am de gând să trec la serviciul ăsta prea curând dar sunt curios măcar cât costă. Dacă e în jur de 1 dolar/h pentru mine ar merita doar dacă am rar nevoie, altfel aș aduna în 6 luni costul unui PC+Win.

        (Citează)

    • Nu e pentru home users, e pentru companii. E concurent pentru Citrix, daca vreti, doar ca firma nu mai tine nici serverele, e totul in cloud.
      Mai ales acum, cu munca la distanta, companiile au o gramada de probleme suplimentare legate de IT. Ii dai omului laptop, dar trebuie sa-l administrezi la distanta. Si daca crapa hardware-ul nu prea poti sa faci asta usor, ca tu ai sediul in Bucuresti si omul s-a dus sa lucreze de la Botosani sau din Mallorca.
      Asa, ii dai un user si o parola si ii zici sa intre de unde vrea el, din browser. Daca nu-i convine, sa vina inapoi la birou.

        (Citează)

    • Sunt convins ca experienta de utilizarea Windows 365 va fi mult mai proasta decat pe Windows 10/11, la fel cum este si versiunea de Office in browser.
      Nimeni nu o foloseste decat daca are de facut o modificare rapida, in rest toti isi instaleaza programele local.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus