un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 1 iulie 2021

1 Jul 2021  ·

ȘTIRI  ·

3 comentarii

Windows 11 mai în detaliu. Arată bine interfața, chiar foarte bine. La minutul 4:40 se vede însă că se ascunde sub el vechiul control panel și meniurile de Windows XP și deci mai mult ca sigur vei avea nevoie să umbli și prin ele.

  3 comentarii

 1. Probabil ala e profitul Robinhood pe o zi.

    (Citează)

 2. o fi fost Funcom la origini din Norvegia, insa acum e detinut de China prin Tencent.

    (Citează)

 3. Time to delete Instagram

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus