un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 10 iunie 2021

10 Jun 2021  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

Trailerul lui Battlefield 2042 este aici. Fără gameplay, doar acțiune (și soldați care stau și se uită cum urmează să fie împușcați):

Faza cu ejectatul din avion și tras cu racheta, apropo, este inspirată de ce-a făcut un jucător în alt Battlefield, inventând această manevră.

  5 comentarii

 1. Remember: No preorders!

    (Citează)

 2. Un adevărat carnagiu în noul Battlefield

    (Citează)

 3. M-am uitat la tot trailerul doar ca sa vad faza cu ejectatul din avion.

    (Citează)

 4. “Sony anunță oficial AirPeak S1, dronă profesională de 9000 de dolari.”

  Sony sunt smart și profită de faptul că JDI nu prea mai au voie în USA la nivel pro.
  https://en.wikipedia.org/wiki/DJI#U.S._sanctions

    (Citează)

 5. Faza cu avionul in battlefield este posibila si nu e ceva rar. Găsești pe youtube si in bf3, bf4, bf1, bf5. Revenind la 2042 sa vedem ceva gameplay, sa jucam un open beta macar si ne vom face o idee. Ca la chestii cinematice astia de la dice sunt artiști, pe jocuri stau mai prost.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus