un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 20 iunie 2021

20 Jun 2021  ·

GÂNDURI  ·

21 comentarii

Sweat este un thriller polonez despre influenceri. Sylwia se tot fotografiază în echipament mulat de fitness pentru audiența ei de sute de mii de urmăritor. Un bărbat începe să o urmărească și în realitate. Vreau să-l văd pentru că sunt curios dacă surprinde bine mania Instagram-ului.

Cele mai mari structuri ale universului se rotesc. Și nimeni nu știe de ce sau ce forțe le-ar fi putut pune în mișcare (bănuiesc că “Dumnezeu” n-a fost o variantă luată în calcul).

Podul Golden Gate din San Francisco a început să facă un sunet ciudat și nimeni nu știe de ce. Este podul construit în 4 ani în 1937. Sunt curios dacă podul nostru de la Brăila va fi finalizat mai repede.

Un penthouse din Londra se vinde cu 247 milioane de dolari. În caz că vă întrebați ce mai face Holly Valance. De asemenea, cam încărcat interiorul.

De ce apar mai multe variante de covid:

Viitorul președinte al Iranului este ultra-conservatorul șef al justiției. Viitorul Iranului nu sună îmbucurător. Dar na, ei l-au ales, treaba lor.

Câștigători și pierzători în work from home. Au fost și companii unde productivitatea a scăzut mult.

Victoria’s Secret renunță la îngeri și apelează la femei normale/celebre.

Despre Ethereum Max. Kim Kardashian și alte vedete i-au făcut reclamă. A fost singura criptomonedă acceptată pentru bilete la meciul Mayweather-Paul. Și se pare că este o țeapă. De fapt nu țeapă, dar cineva încearcă să o pornească prin acest pump.

Un Chevrolet Coupe din 1927 a fost descoperit într-un vapor scufundat acum 90 de ani în lacul Huron. Poate îl și aduc la suprafață.

Fotografii de la întâlnire Biden-Putin. Nu știu de ce erau 30 de mașini în coloana aia.

Boeing 737 MAX 10 a efectuat primul zbor de test. Este cel mai mare model al seriei 737 MAX, un avion de până la 230 de pasageri, concurent cu A321 neo.

Sfaturi pentru fotografii mai sharp.

Cum să usuci busuiocul proaspăt. Poate aveți vreun ghiveci de busuioc și vreți să-l uscați înainte să i se strice toate frunzele.

Îmi place rețeta aceasta:

16 rețete de smoothies.

Formula 1, cursa din Franța, are loc astăzi.

    21 comentarii

  1. Victoria’s Secret nu mai sunt de mult timp relevanti in domeniul lenjeriei, asa ca se chinuie sa fie bagati in seama. Din pacate pentru ei fac aceasi tampenie ca cei de la Dove, care au inceput sa faca reclame cu grase, urate, diforme si cred ca au si o amputata chiar.

    In prostia lor woke teoria suna bine: vai, sa fim in ton cu politically correct, sa folosim femei reale. News flash pentru idiotii lor de la marketing, nici femeile nu vor sa fie ca alea reale si nici barbatii nu vor femei reale.

    Daca femeile voiau sa fie ca alea “reale” nu existau atatea fonduri de ten, gene false, sutiene cu armatura ca sa le ridice cazaturile etc. Si nici nspe catralioane de filtre instagram ca sa scoata ceva dintr-o tarancuta grasa cu degete scurte bune numai de tinut lopata bine.

    Sunt convins ca s-au felicitat reciproc prin sedintele de marketing si la Dove si la Victoria’s Secret pentru genialitatea lor. In biroul alaturat unde se uita pe vanzari se scarpina toti ca maimutele si se uita ca viteaua la poarta noua neintelegand de ce vanzarile sunt in cap.

      (Citează)

    • Eu am luat vreo 15 kg in pandemie, dar tot superba sunt.

        (Citează)

    • Una din singurele constante in viata este ca de fiecare data cand scrie Radu un articol, daca intru la comentarii sigur Gaelex scrie o tampenie. Invariabil, rata de succes 100%.
      Sunt inca #3 ca market share globla = “nu mai sunt de mult timp relevanti”

        (Citează)

    • Și grasele, și urâtele, și diformele au dreptul să apară în reclame, că n-au nicio datorie față de tine să-ți scutească retina. Te oripilezi când le vezi, nu-i așa? Noroc că nu-ți cere nimeni bani de mâncare.

        (Citează)

    • Nu ma oripilez, schimb canalul.

      Da, sunt numarul 3 in lume. OK, link sau dovada? Pentru ca sunt disperati ca nu mai vand si sunt pe scadere dupa scadere. Nu e nimeni in magazinele lor, de bine ce o duc. Iar lansarea lor de magazin oficial in Romania, tara de lumea a 3-a, a fost un esec fulminant.

      Pentru restul de specialisti, cineva care chiar se pricepe la marketing a zis cam asa “restaurantul nu iti vinde o friptura, iti vinde sfaraitul carnii in tigaie”. Victoria’s Secret nu-ti vinde osanza, vinde cum arata acea osanza in sutien sau chiloti.

      Continuati, circulati, ms. frumos.

        (Citează)

    • Cre’ ca incep sa resimt efectele secundare ale vaccinului, nu de alta da-i cam dau dreptate lu’ domnu’ Gaelex pe subiect.

        (Citează)

    • bre @gelex, prea ceri tu dovezi si linkuri la toata lumea, da’ tu nu pui niciodata. ia mai stfu

        (Citează)

  2. Daca vrei thrillere cu social media (trolling, fake news etc), cauta “The Hater”.

      (Citează)

  3. dragos:
    Una din singurele constante in viata este ca de fiecare data cand scrie Radu un articol, daca intru la comentarii sigur Gaelex scrie o tampenie. Invariabil, rata de succes 100%.
    Sunt inca #3 ca market share globla = “nu mai sunt de mult timp relevanti”

    Las Fierbinti sunt lideri de audienta de ani de zile in segmentul respectiv orar.
    Pe youtube daca intri fara cont dar cu geolocalizare, primele clipuri recomandate sunt manele.
    Ti se par irelevant, aduc acestia un plus valoare?

      (Citează)

  4. Deea:
    Și grasele, și urâtele, și diformele au dreptul să apară în reclame, că n-au nicio datorie față de tine să-ți scutească retina. Te oripilezi când le vezi, nu-i așa? Noroc că nu-ți cere nimeni bani de mâncare.

    Toata lumea are dreptul sa apara in reclame. Dar Victoria Secrets au aparut pe piata ca producator de lenjerie de bunaciuni, barbatii luau cadou femeilor din viata lor in speranta ca vor arata ca alea, femeile la fel. Cand incepi sa faci reclame cu tot felul de femei, nu prea mai esti firma producatoare de chiloti in care arati ca un topmodel, vezi din prima ca aia grasa nu arata la fel de bine ca aia semi anorexica…si cumperi altceva mai ieftin. E vorba in primul rand cum te pozitionezi pe piata. Nu poti fi si firma mass market si sa ai printre cele mai scumpe produse.

      (Citează)

    • Corect, Victoria’s Secret si-a facut brandul si clientela vanzand o fantezie. Acum o intoarce la 180 de grade vanzand o realitate. Asta nu poate duce decat la pierderea clientelei traditionale si esec in castigarea de clientela noua.

      Coca Cola a avut astfel de idei inovative cu New Coke si au dat un mare si rasunator chix. Cea mai mare companie de lume, cel mai agresiv marketing si au dat gres pentru ca si-au alienat clientela.

        (Citează)

  5. dragos:
    Una din singurele constante in viata este ca de fiecare data cand scrie Radu un articol, daca intru la comentarii sigur Gaelex scrie o tampenie. Invariabil, rata de succes 100%.
    Sunt inca #3 ca market share globla = “nu mai sunt de mult timp relevanti”

    Blogul lui Radu, comentariile lui Gaelex.

      (Citează)

  6. “ Cele mai mari structuri ale universului se rotesc. Și nimeni nu știe de ce sau ce forțe le-ar fi putut pune în mișcare (bănuiesc că “Dumnezeu” n-a fost o variantă luată în calcul).”

    ROTFL. Ce treaba are stiinta cu tulburarile mentale ale oamenilor care cred in fiinte imaginare?

      (Citează)

  7. Cred ca s-au ofticat ca o data are si Gaelax dreptate.

      (Citează)

    • Terminat mai repede ala de la braila? Lol. Pai ei nici nu l-au facut si deja au infiltratii la blocurile de ancoraj, care nu-s decat cel mai important element la un pod de gen. Se vede ca degeaba mai sunt si ceva japonezi pe acolo, cand munca (atat de birou cat si de teren) o fac in mare parte doreii ingineri romani, mare minune daca nu se prabuseste inainte de deschidere, ci doar dupa.

        (Citează)

  8. Grase si urate vad toata ziua in jur. E suficient sa le vad imbracate. Parca n-as vrea sa le mai vad si-n reclame la chiloti.
    Cat despre podu ala, zgomotu sper sa fie de la vant. Am vazut o emisiune despre alt pod care scoatea zgomote dubioase, ca mai apoi sa cada gramada.

      (Citează)

  9. GabrielG:
    bre @gelex, prea ceri tu dovezi si linkuri la toata lumea, da’ tu nu pui niciodata. ia mai stfu

    Nu este nevoie, o simpla cautare pe google confirma realitatea din magazine si arata dezastrul care este la Victoria’s Secret. 30% cadere pe venit in 2020, 250 de magazine inchise, cota de piata la jumatate fata de 2013.

      (Citează)

  10. Mie alea de la VS mi se parea schiloade, moartea pasiunii. Alegeau toate slabanoagele anorexice care aratau aproape ca niste schelete ambulante. Acum inteleg ca vor sa o dea in extrema cealalata, cu grase. S-a ingrasat lumea prea mult, si barbatii trebuie sa cumpere pentru grase, ca din astea au acasa.

      (Citează)

  11. In articolul despre podul Golden Gate scrie ca au aflat de ce face zgomot, sunetul fiind datorat unor lucrari de ranforsare a structurii pentru a rezista la rafale de vant mai puternice.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus