un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Epic are Mega Sale și dă și NBA 2K21 gratis

21 May 2021  ·

TEHNOLOGIE  ·

16 comentarii

Epic Store are reduceri la jocuri în această perioadă. Dacă intrați în cont, veți primi automat un voucher de 40 de lei. Îl puteți folosi la orice joc mai scump de 60 de lei. Dacă veți achiziționa un astfel de joc, veți primi după aceea un nou voucher de 40 de lei.

Este, practic, sistemul clasic de reduceri pe care Epic Games l-a folosit în ultimele vremuri. Voucherele expiră 17 iunie.

Până pe 27 mai puteți lua gratuit jocul NBA 2K21. Vă trebuie doar cont pe Epic Store, nimic altceva. Mișto cadoul.

Campania Mega Sale include și reduceri la jocuri, iar suplimentar mai puteți reduce 40 de lei din preț cu voucherul primit automat:

    16 comentarii

  1. eu intru in epic doar sa mai adaug din cand in cand un cate un joc gratuit interesant.

      (Citează)

    • La fel si la mine. Doar le adaug acolo si nu le joc niciodata.
      Am luat Cities: Skylines gratuit si cand am facut o simulare sa vad cat m-ar costa toate addon-urile interesante am ajuns la concluzia ca ma costa mai putin daca iau de pe Steam atat jocul cat si addon-urile.

        (Citează)

    • me2. am vreo 40 cred.

        (Citează)

    • Si eu, am o colectie de jocuri de care nici nu m-am atins. Si Civilization 6 a fost gratis la un moment dat.

      Ma joc Battlefront din cand in cand, doar ca a devenit enervant in ultima vreme, ca nu se mai conecteaza la servere.

        (Citează)

  2. NBA 2Kxx este o catastrofa pe Nintendo Switch. Grafina nu e deloc scalata. In rest se vinde cu 30 de lei pentru ca in final trebuie sa intri in joc si sa faci multe cumparaturi.

      (Citează)

  3. Super! Am luat NBA si Mafia! Mersi!

      (Citează)

  4. Cred ca am deja pe gog și steam vreo 300 de jocuri luate și neatinse. A, și pe origin mai sunt câteva zeci de jocuri. Când pornește Windows-ul e plin de iconițe de launchere, noroc cu SSD-ul și 32Gb de RAM.

    Trăim într-o lume a excesului, deja am trecut de mult de abundență și suntem dincolo de lux și risipă. Mouse de 300 de lei, asta e cea mai recentă tâmpenie pe care am comandat-o.

      (Citează)

    • Gaelex: Mouse de 300 de lei, asta e cea mai recentă tâmpenie pe care am comandat-o

      Cutit de 150 de euro. Si nici nu e de bucatarie.

        (Citează)

    • E oficial, suntem idioti :)

      Am ridicat azi mouse-ul de la easybox, chiar a venit a 2-a zis dupa comanda. Il scot din cutie si captuseala aceea de material textil dupa ce ca este prea larga pe fir, mai era si deja agatata.

      OK, eu am in casa un Dremel cu accesoriu de taiat la cald asa ca am rezolvat problema rezonabil de elegant si cu cablul de mouse ramanand intact. Dar totusi, la mouse de 60 de euro / 300 de lei atat a putut producatorul Corsair sa faca.

        (Citează)

    • Recunosc ca sunt idiot, dar sunt si multumit de cutitul ala. Adica sunt si idiot si vesel ca l-am cumparat.

      Misto Dremel-ul ala, daca te referi la Versatip. L-am folosit la o gramada de chestii, de la lipit tevi de cupru si benzi led la “colorat” lemn.

        (Citează)

  5. Am luat Metro Exodus cu 38 lei. Nu stiu cand apuc sa-l joc dar mi-l doream de mult.
    Probabil cea mai buna oferta este mafia trilogy la 43 lei. Categoric merita profitat ptr cei interesati. Eu l-am luat anul trecut cu vreo 90 lei doar ptr mafia definitive edition. Este singurul pe care am apucat sa-l joc si nu m-a dezamagit deloc, in ciuda multor critici negative. Probabil si ptr ca primul joc Mafia ( City of Lost Heaven) este jocul meu de suflet
    Mafia 3 il aveam deja si nu m-a incantat. Mafia 2 mi-a placut cand l-am jucat initial cu multi ani in urma insa varianta remasterizata este foarte prost optimizata.

      (Citează)

  6. Gaelex:
    Cred ca am deja pe gog și steam vreo 300 de jocuri luate și neatinse. A, și pe origin mai sunt câteva zeci de jocuri. Când pornește Windows-ul e plin de iconițe de launchere, noroc cu SSD-ul și 32Gb de RAM.

    Trăim într-o lume a excesului, deja am trecut de mult de abundență și suntem dincolo de lux și risipă. Mouse de 300 de lei, asta e cea mai recentă tâmpenie pe care am comandat-o.

    De acord cu tine, insa stii cum este, scump sau ieftin sunt notiuni cat se poate de subiective.
    De tastatura de 1000 lei ce spui? Mie sincer asta mi se pare cea mai mare risipa.
    Cel mai mult am dat 100 lei pe un mouse si mi s-a parut mult si atat

      (Citează)

    • Depinde și ce faci cu ele și cât de mult folosești perifericele. Eu am dat 400 și ceva de lei pe un MX Master (cred că a doua iterație) și mi se pare de departe cel mai bun mouse pe care l-am avut – grafică și CAD fac eu și am nevoie de un mouse cât de cât ergonomic, cu butoane ok și scroll foarte bun. A fost scump, dar chiar și acum când mă uit online sau în magazine sunt convins că n-aș găsi mouse bun pentru ce fac eu sub 300 de lei.
      Un mouse interesant e Apple Magic Mouse, gesturile merg foarte bine dar ergonomia nu e grozavă. Aș zice că e foarte bun pentru anumite taskuri și groaznic pentru altele. CAD nu aș putea face cu el, dar pentru Lightroom sau browsing e foarte bun.

      Legat de tastaturi, ce e sub 200 de lei mi se par proaste, dar eu nu scriu foarte mult și na, nu am investit încă mulți bani în ele. Cineva care face programare sau scrie mult probabil are cerințe specifice, așa cum am eu la mouse, deci nu mi se pare neapărat exagerat să dai 1000 de lei, dacă la prețul ăla ai exact ce ți se potrivește. Și mie mi s-au părut foarte mari prețurile astea până am cumpărat periferice mai ieftine și fie se stricau relativ repede, fie nu le puteam folosi.

        (Citează)

    • Am tastatura Corsair K70, mecanica, RGB, foarte bine facuta. Tastez cu foarte mult spor pe ea, e meritul switch-urilor mecanice. A fost vreo 650 de lei, scumpa fata de multe alte tastaturi, dar macar calitatea pare sa justifice pretul.

        (Citează)

    • Asta cu tastatura scumpa pentru cei care fac programare este discutabila. La mine in firma cei 3-4 programatori de top care sunt si team-leaderi lucreaza direct pe laptopuri si nu au nicio problema. Se descurca foarte bine si se misca mult mai repede decat ceilalti.

        (Citează)

    • Nu trebuie sa fie neaparat scumpa, ajuta sa fie mecanica daca ai mult text de tastat si de scris. Cum ar fi mail-uri catre unii si altii sau cod pentru vreo subrutina care nu vrea sa se lege corect mai departe.

      Deocamdata parerea mea este ca Cherry MX Brown sunt cele mai minunate switch-uri pentru cine are de scris. RGB si alte briz-briz-uri sunt niste prostii pentru gameri sau alte specii care nu fac bani din tastatura folosita.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus