un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cîțu bea un cappuccino în noul clip al guvernului despre vaccinare

27 May 2021  ·

GÂNDURI  ·

45 comentarii

Mie îmi place de Florin Cîțu, mi se pare mai uman decât premierii dinaintea lui. Nu-i vreo cursă grea, i-a avut ca predecesori pe Orban, Dăncilă, Tudose și Grindeanu. Mi se pare că el se exprimă mai pe limba mea și mi se pare și că-l duce mintea, se vede asta din felul de a vorbi și din gesturi și viteza de reacție.

Am râs însă un pic privind thumbnail-ul de mai jos, care este la un clip pus pe canalul oficial de YouTube al Guvernului României. Clipul este de fapt o conferință de presă. Mi s-a părut amuzantă asocierea cu imaginea lui Cîțu, cu cămașa suflecată cât trebuie și blugi Levi’s, bând un cappuccino într-o cafenea de specialitate. Asta-i poza de Tinder!

Ce-i drept, de asta și spun că mi se pare mai uman Cîțu decât cei dinaintea sa. Pe Dăncilă n-aș fi putut-o vedea într-o astfel de ipostază, pregătirea și valoarea ei recunoscută internațional o recomandă mai degrabă pentru vreun post înalt în Banca Națională sau ceva similar. Tudose probabil ar fi filmat la terasa de la Timpuri Noi unde se bea o bere bună cu mititei la fel de buni.

S-a dovedit că în conferința de presă chiar este un clip cu Cîțu bând cafea. Guvernul a lansat mai multe clipuri pe tema “ce conține vaccinul pentru voi?”. Primul este slab, e făcut doar din stock videos filmate în străinătate, dar restul sunt ceva mai umane.

Într-unul din ele Cîțu chiar intră într-o cafenea, bea un cappuccino și spune ce înseamnă vaccinarea pentru el. Lansează o provocare celor din guvern să facă același lucru. Mesajul acesta mai merge. Până vor fi puse și separat pe undeva, majoritatea clipurilor încep la momentul 5:05 și cel cu cafeaua la 8:36.

Apropo, din frame-ul de mai jos mi-am dat seama că s-a filmat la Coffee Map Roastery din Dorobanți, o cafenea micuță și de mulți ani prezentă acolo. Uneori aș vrea să nu rețin astfel de detalii precum aspectul intrării sau unde pot fi găsite blocuri precum acela cu cărămidă pe fațadă.

    45 comentarii

  1. Totul e la nivel de perceptie. Ti se pare tie simpatic omul, asa analizezi tu un PM. Nu prin performantele bazate pe cifre. Pentru ca daca ai face asta, ei ce sa vezi, Citu e unul dintre cei mai prosti PM ever. Deficite uriase, datorie externa record, fara nicio realizare notabila. Btw, codul fiscal si nivelul de taxe a ramas fix la fel, n-au schimbat nimic din ceea ce, ce sa vezi, in trecut criticau de mama focului.

    Altfel, misto cum functioneaza karma. Cand era in opozitie Citu urla peste tot ca vom avea deficiti de 7-8-9%. Nu le-am avut, atat doar c-a ajuns sa le aiba tocmai ei, din postura de Ministru de finante. Da, da, stiu, a fost contextul pandemic, nu-s ticalos sa fac abstractie de el, dar chiar si-asa, eu nu vad nimic concret, niciun plan elaborat intr-un mod profesionist. Pana si analiza ta, culmea, se bazeaza pe cum vorbeste, pe mimica, pe chestii care n-au nicio legatura, pana la urma, cu performanta la guvernare, ci cel mult cu succesul pe care ai putea sa-l ai la femei.

      (Citează)

    • ” Deficite uriase, datorie externa record, fara nicio realizare notabila. Btw, codul fiscal si nivelul de taxe a ramas fix la fel, n-au schimbat nimic din ceea ce, ce sa vezi, in trecut criticau de mama focului.”

      as putea sa discut factual punct cu punct criticile tale de cacat da stiu ca nu asta e scopul tau, cel mai simplu e sa zic mars ma de aici scarba psd-ista.

        (Citează)

    • alxzen:
      ” Deficite uriase, datorie externa record, fara nicio realizare notabila. Btw, codul fiscal si nivelul de taxe a ramas fix la fel, n-au schimbat nimic din ceea ce, ce sa vezi, in trecut criticau de mama focului.”

      as putea sa discut factual punct cu punct criticile tale de cacat da stiu ca nu asta e scopul tau, cel mai simplu e sa zic mars ma de aici scarba psd-ista.

      Stiam deja ca functionezi doar intr-un singur neuron, si ala luat cu imprumut de la Orban, dar nu-nteleg de ce insisti sa ne si arati asta. Altfel, sigur c-ai discuta, sigur c-ai face, doar ca nu, te limitezi doar la ceea ce poti, si anume sa jignesti intr-un mod absolut gratuit. Iar de-njurat sa stii ca pot si eu, atat doar c-am trecut de clasa a 4-a cand era cool si-nteresant sa fac asta.

        (Citează)

    • @alxzen, sincer nici eu nu am auzit de nici o realizare importanta a guvernului Catu pana acum.
      Comentariul tau cu “mars ma de aici” nu aduce nimic benefic in discutie, ba chiar ii va face pe cei care sunt de partea cealalta a baricadei sa fie si mai inversunati.

        (Citează)

    • Citu e unul dintre cei mai prosti PM ever.

      Sunt sigur ca ai vrut sa spui ‘slabi PM ever’. Ca prost nu e, si nu vad de ce ai vrea sa spui asta.

        (Citează)

    • Pentru unii este suficient ca nu avem un ministru care gafeaza zilnic ca Viorica Dancila.
      Totusi, Florin Citu a dezamagit, cand era in opozitie se lauda ca eficientizeaza sistemul public, sustine afacerile private, dezvolta economia, a promis 5 milioane de persoane vaccinate pana in aprilie … etc., dupa jumatate de an de Guvernare nu a facut nimic, din contra, a anulat ajutorul pentru firmele mici, a crescut aparatul bugetar, vezi reportajul Recorder despre Angajarile lui Costel Alexe la Apele Romane etc.

      Florin Citu este in campanie electorala, probabil se vizeaza candidatul PNL la postul de presedinte pentru ca Iohannis a epuizat numarul de mandate maxime.

        (Citează)

  2. Cuțu ar fi ok daca n-ar avea anturajul ala prost roind in jurul lui. El tot incearca sa arate macho, sa reiasa ca de fapt nu il ghideaza nimeni, dar se vede ca de fapt e la degetul mic al PNL-ului, din toate magariile pe care le-a acoperit de voie, de nevoie.
    Mai stiti ursul Arthur si cum de fapt nu era chiar cel mai mare din Ro? Mai stiti noua directoare TVR care de fapt e competenta, nu e o pielea p..ii? Mai stiti 50 de milioane de copaci plantati, care de fapt inca se planteaza?
    Cuțu e de fapt la fel de gunoi ca Iohannis, si tot la fel ca Iohannis se acopera de macho-isme ca sa nu mai fim atat de atenti la magariile pe care le face.
    Singurul lucru bun pe care l-a facut este ca s-a educat si nu este un lache pafarist cum au fost toti ceilalti dinaintea lui. Atat.

      (Citează)

  3. Mie intrebarea “Ce contine vaccinul pentru mine?” mi se pare f prost aleasa.

    Vaccinul contine substante chimice, ARN modificat sau virus atenuat si alte lucruri, nu contine “sa nu mai fiu trista” cum zice fetita din primul clip (e si absurd formulat) sau “normalitate” cum zice nea Catu.

    adica, intrebarea e formulata ca si cum ar tinti conspirationistii sau reticentii, insa raspunsurile nu au nici o legatura cu asta, raspunsurile sunt de fapt la intrebarea “Ce INSEAMNA vaccinul pt mine”.

    Iar asta poate fi chiar jignitor pt un reticent, adica eu imi fac probleme ca nu vreau sa imi injectez celule de fetusi morti sau chip-uri si tu vii sa-mi spui ca vaccinul contine sentimente de-ale tale de care ma doare-n cur – pare ca ma iei de prost.

    Ar fi fost bine sa le raspunda si reticentilor cu ceva informatii stiintifice, dar nu, campania pare facuta tot pentru publicul care vrea deja sa se vaccineze, adica e deja convins ca e bine…

    na, bine totusi macar ca exista o astfel de campanie.

      (Citează)

    • informatii stiintifice sunt la tot pasul si, ce crezi, unii tot nu le cred.

      informatii stiintifice despre forma pamantului sunt peste tot, dar sunt persoane care decid sa creada ca pamantul e plat.

      iar daca exista reticenti care au impresia ca sunt luati de prosti, pai atunci poate chiar sunt prosti.

      “ce contine vaccinul pentru mine” e mai mult o metafora, incearca si ei sa convinga lumea sa se vaccineze daca vor inapoi la normalitate.

        (Citează)

    • @GabrielG
      pai, ca sa iti intorsc argumentul: si despre vaccinare se vorbeste de la inceputul pandemiei ca e singura noastra sansa de revenire la o viata similara cu ce era inainte dar se pare ca nu a ajutat de vreme ce Citu simte nevoia sa o spuna…

      deci nu, asta nu e un argument valid, pt ca la majoritatea oamenilor conteaza foarte mult CINE spune ceva. De aia cred ca merita ca Guvernul sa spuna in mod oficial ca in vaccin NU sunt chipuri, ca NU sunt alte bazaconii samd

      Israelul de exemplu a facut o astfel de campanie, cu Bibi in rol principal.

        (Citează)

    • Si mie mi se pare ca intrebarea “ce contine vaccinul?” e prost aleasa in combinatie cu raspunsurile. Pentru ca, de fapt, targeteaza conspirationistii si needucatii, mai putin oamenii atenti la subtilitati si metafore. Ok, nu trebuia sa intre in detalii avansate despre chimia vaccinului, 3 explicatii erau suficiente, apoi sa zica beneficiile vaccinului, sub forma: “de ce fac vaccinul?”, “ce pot face dupa vaccin?”, “unde mergem dupa vaccin?”, “care e viata mea dupa vaccin?” etc., ati prins ideea.
      A vrut sa fie cool pentru un target care nu e cool.

        (Citează)

  4. Toata planeta e pe deficit bugetar din cauza pandemiei si se trezeste unul sa critice deficitul bugetar a Romaniei…. dar se trezeste unu sa comenteze… Ce colectare de taxe cand afacerile au fost inchise si oamenii concediati.. unii vorbesc doar ca sa se afle in treaba…

      (Citează)

    • Exista vreun plan concret de redresare stabilit de guvernul Catu? Si daca da, unde poate fi gasit, unde pot citi oamenii interesati care sunt ajutoarele de la stat de care pot beneficia?
      Sau macar care sunt estimarile guvernului legate de perioada urmatoare. Cum preconizeaza ei ca isi va reveni economia si care sunt domeniile ce vor fi in continuarea afectate?

        (Citează)

  5. E foarte uman. Si simpatic. Nu vrei sa-l iei acasa ca sa ne scapi de el.

      (Citează)

  6. BGDN:
    Cuțu ar fi ok daca n-ar avea anturajul ala prost roind in jurul lui. El tot incearca sa arate macho, sa reiasa ca de fapt nu il ghideaza nimeni, dar se vede ca de fapt e la degetul mic al PNL-ului, din toate magariile pe care le-a acoperit de voie, de nevoie.
    Mai stiti ursul Arthur si cum de fapt nu era chiar cel mai mare din Ro? Mai stiti noua directoare TVR care de fapt e competenta, nu e o pielea p..ii? Mai stiti 50 de milioane de copaci plantati, care de fapt inca se planteaza?
    Cuțu e de fapt la fel de gunoi ca Iohannis, si tot la fel ca Iohannis se acopera de macho-isme ca sa nu mai fim atat de atenti la magariile pe care le face.
    Singurul lucru bun pe care l-a facut este ca s-a educat si nu este un lache pafarist cum au fost toti ceilalti dinaintea lui. Atat.

    exact

      (Citează)

  7. incearca el, dar nu se ridica nici la genunchiul lui Orlando. ala barbat bine.

      (Citează)

  8. totul e atat de autentic romanesc incat barista ii face un capucino dar el bea un espresso, de fapt..:)

      (Citează)

    • Si ca tot behaie ca poti sa stai cu tovarasii la cafea, a se observa cati prieteni are in jur. E plina cafeneaua aia.

        (Citează)

  9. Vomitiv articol.

    Ia-l acasa, tati, daca iti place atat de mult de el. Pana una alta, cea mai mare realizare a “omului de la arte” e sa dea in leu in 2007/2008, si cam atat.

      (Citează)

  10. Daca nici Tudose nu ti se pare din popor….
    O masa cu un Tudose, un nea nicu vacaroiu si, nea nelu ceva mai tanar, gasesti oriunde si oricand, de la Oltenita pana in Sighetul Marmatiei.
    Sigur nu gasesti in “xth wave coffee” shops, pe unde o ard hipsterii falsi.

      (Citează)

  11. Andrei G:
    @alxzen, sincer nici eu nu am auzit de nici o realizare importanta a guvernului Catu pana acum.
    Comentariul tau cu “mars ma de aici” nu aduce nimic benefic in discutie, ba chiar ii va face pe cei care sunt de partea cealalta a baricadei sa fie si mai inversunati.

    facebook /MinisterulTransporturilor si vezi acolo ca toate alea sunt palpabile.

    mai sunt multe procedurale pe care le simti automat daca ai o firma sau faci ceva de capul tau.

    ma doare in penis de parearea celor “care sunt de partea cealalta” ca ei nu vin la discutii, vin cu cutitul scos la taiere. cum mortii ei de treaba sa vorbesti de deficit cat tupeu sa ai?

      (Citează)

    • Luați-l voi acasă, tu și nwradu și alți hipsteri ca voi.

        (Citează)

    • @alxzen, se poate sa ne dai vre 2-3 exemple concrete de masuri importante care au fost luate de guvernul Catu? Ca asa, sa caut eu este mai dificil. Daca as fi putut sa le gasesc singur, nu mai intrebam pe aici.

        (Citează)

    • alxzen: facebook /MinisterulTransporturilor si vezi acolo ca toate alea sunt palpabile.

      mai sunt multe procedurale pe care le simti automat daca ai o firma sau faci ceva de capul tau.

      ma doare in penis de parearea celor “care sunt de partea cealalta” ca ei nu vin la discutii, vin cu cutitul scos la taiere. cum mortii ei de treaba sa vorbesti de deficit cat tupeu sa ai?

      Bai, dar cat tupeu sa ai, zau asa? Ne dai fb-ul de la ministerul transporturilor? Pe bune?! Ti se pare ca brusc traiesti in tara care nu mai inaugureaza-n medie pana intr-o suta de km de autostrada pe an, ci gata acum inauguram de la 300 in sus? Serios? Uita-te nitel pe statistici si-ai sa vezi ca si-n anul asta vom inaugura tot pana intr-o suta de km de autostrada, asta-n contextul in care se pompeaza bani la greu in investitii. Ia zi-mi vreun spital inceput in astia 2 ani care are macar fundatia gata. Arata-mi ceva in afara de “vom trece carpatii cu autostrada” “vom face” “vom reforma” “vom analiza”. Arata-mi ceva concret, ceva care te ajuta pe tine sa traiesti mai bine, dincolo de masturbarea asta mentala pe care o practici in vazul tuturor. Ca daca nu ai tu, am eu sa-ti arat un DN care-i din 2007 in reabilitare, care a costat o caruta de bani, si care nici azi nu-i gata. Daca n-ai tu, o sa-ti arat eu cum se fac angajarile pe la apele romane, sau cum se lauda ostentativ cu numar urias de puieti plantati, pentru prosti d-astia ca tine, cand de fapt in teren ei n-au plantat nici jumatate. Si daca vrei, mai am sa-ti spun, chiar mai am. Imi cer scuze ca nu iau lumina de la Citu, imi cer scuze ca nu-l vad vreun geniu, imi cer scuze ca-i imputez deficit de 10%, imi cer scuze ca-i imputez o datorie care a sarit de 50% din PIB, de la 35%, imi cer scuze ca le imputez astora de la PNl c-au angajat zeci de mii de bugetari, chit ca in campanie urlau ca-s prea multi bugetari, imi cer scuze ca-s revoltat ca n-au rezolat cu pensiile speciale, si nu doar ca n-au rezolvat, dar pentru noi astia, restu, vor sa creasca varsta de pensionare la 70 de ani, imi cer scuze ca-s nitel revoltat ca-n mandatul lor mor oameni arsi de vii in spitale, imi cer scuze ca-s revoltat ca au manarit numarul de morti de covid, doar pentru a-si putea tine alegerile. Mai vrei? Ca mai am, chiar mai am.

        (Citează)

    • @zetu: Chill, oleacă. În investiții nu se pompează nimic, tocmai aia e problema. Dacă în 2 ani, în România de acum, tu crezi că toarnă cineva fundația unui spital nou, cred că nu ești ancorat în realitate: dacă în 2 ani se atribuie un contract de lucrări e mare lucru, dar mai să-l și proiecteze cineva. Aș merge chiar mai departe, în 2 ani nu știu dacă vreo administrație locală, primărie sau CJ, ar putea pune la dispoziție, cu acte, un teren pentru un spital nou – pentru cine nu știe, se întâmplă foarte des ca atunci când începe o nouă investiție să constați că nu se poate construi pe o bucată de teren.

      Dacă știi de vreun DN cu probleme spune-ne, dar sper că nu din presă, că ăia înțeleg mai puțin decât procurorii și judecătorii.

      Știm toți cum se fac angajările la stat, că doar e același lucru de zeci de ani, ba chiar mai rău în ultimii 30 de ani.

      Normal că urlau că sunt prea mulți bugetari în campanie, că tinerii frumoși și liberi aia cred că-i problema. Cum voiai să-i voteze lumea?

      În toată polologhia aia a ta, ironic e faptul că aștepți ca fix politicul să scoată politica din administrație.

        (Citează)

    • zetu: Mai vrei? Ca mai am, chiar mai am.

      Nu boss, cum am zis, ma doare in penis de opiniile tale. Interesul meu era sa punctez ca nu ai nici un drept sa mananci cacat despre deficit cu atat mai putin despre sanatate. Auzi “ca-n mandatul lor mor oameni arsi de vii in spitale”….maaars ma.

      Iarasi nu sunt aici sa fac apologia guvernului, puterii, usr-pnl. Cine e interesat daca se intampla ceva care sa le faca viata mai buna, sau occidentala, sa caute cine nu sa voteze cu ailalti iar.

        (Citează)

    • alxzen: Nu boss, cum am zis, ma doare in penis de opiniile tale. Interesul meu era sa punctez ca nu ai nici un drept sa mananci cacat despre deficit cu atat mai putin despre sanatate. Auzi “ca-n mandatul lor mor oameni arsi de vii in spitale”….maaars ma.

      Iarasi nu sunt aici sa fac apologia guvernului, puterii, usr-pnl. Cine e interesat daca se intampla ceva care sa le faca viata mai buna, sau occidentala, sa caute cine nu sa voteze cu ailalti iar.

      Cumva esti incorent, una spui si alta faci. Spui ca te doare-n dos de opiniile mele, dar intelegi sa initiezi un dialog cu mine, c-asta ai facut cand mi-ai raspuns la comentariu. Daca ti se rupea, ma gandesc ca n-aveai nicio reactie.

      Pe urma ne spui c-ai putea sa discuti factual criticile mele, dar n-o faci, preferi sa mesteci acolo niste tampenii si sa ne trimiti catre o pagina de fb.

      Mai apoi vii cu acelasi “mars ma”, la un lucru evident, clar si fara echivoc, si anume faptul ca in mandatul lor au murit oameni in explozie-n spitale, nu-n incendii in cluburi, nu, in spitale. Ok, misto argumentele tale, care se rezuma, la fel ca-n cazul guvernului “as putea” si “mars ma”. Cam asta ti-e nivelul, cam atat poti tu de la nivelul rudimentar al intelegerii tale.

        (Citează)

    • @zetu, degeaba te complici si incerci sa porti un dialog. Oamenii astia nu sunt capabili sa-si sustina punctul de vedere. Au o parere bazata pe discutiile de la tigara cu colegii, nu pe fapte. De aceea cand ii intrebi ceva concret, te trimit sa cauti singur.
      Ironia este ca nu ai ce sa gasesti, fiindca lucrurile pe care le afirma ei nu exista.

      Ba mai mult, la final te mai si injura asa… ca sa fie totul frumos.

      Iar Radu ca de obicei ignora lucrurile astea.
      Doar comentariile legate de statul ala cu steag rosu si cateva stelute galbene le vede si le modereaza imediat.

        (Citează)

  12. Sa se duca Citu sa le arate aceasta reclama la vaccin familiilor celor care au facut tromboze…

      (Citează)

    • @nashu_mare, aia reiese din cei 1 la suta care au reușit să lase feedback cu reacțiile adverse. Eu de exemplu știu mai mulți care au avut reacții adverse decît care n-au avut.

        (Citează)

    • Era vorba de cazuri extrem de severe, în care doar familia a mai rămas, nu de febra sau durere în braț.

        (Citează)

    • @nashu_mare acolo scrie doar 6 cu reactii adverse severe. Ce inseamna severe nu stiu.
      Dar cunosc personal o persoana (barbat 50 ani, fara nicio problema medicala), vaccinat cu astra zeneca, a facut trombi pe creier. Inca traieste dar e leguma. Inca e internat la spital.
      Desi se tot laudau la tv ca la noi nu exista cazuri de tromboze, cine stie cate exista si le-au ascuns.
      Da statistic vorbind, sunt f putini cei care au avut probleme, poate chiar neglijabil, dar totusi, dpmdv nu este ok sa se considere viata unui om “neglijabila”.
      Atat timp cat ei nu pot garanta ca absolut toti care se vaccineaza vor fi ok, nu mi se pare in regula sa faca reclama se se vaccineze toti ca oricum 99,99% vor fi ok.

        (Citează)

    • cum o sa le explice Citu tuturor celor care au facut vaccinul ca toti vor fi morti in maximum 70-80 de ani?

        (Citează)

    • @Calin, niciun medicament nu este 100% sigur.
      Uite de exemplu mai jos o parte dintre posibillele reactii adverse ale Aspirinei (un medicament pe care sunt sigur ca l-a luat orice om din tara asta macar o data):

      • reacţii alergice cum sunt erupţie pe piele, episod brusc de astm bronşic sau umflare a feţei, însoţite de respiraţie dificilă
      • sângerare cerebrală
      • dureri de stomac
      • sângerare gastrointestinală. Vezi pct. „Atenţionări şi precauţii”. Acestea apar mai frecvent atunci când luaţi doze mari.
      • creştere a valorilor serice ale enzimelor hepatice, în principal reversibilă la oprirea tratamentului, afectare a ficatului (în principal a celulelor ficatului)

        (Citează)

  13. Asta nu e idiotul care s-a vaccinat cu fereastra la camasa? Cred ca poate sa ne scuteasca de panseurile sale un cretin care n-a auzit de tricou cu maneca scurta.

      (Citează)

    • Gaelex:
      Asta nu e idiotul care s-a vaccinat cu fereastra la camasa? Cred ca poate sa ne scuteasca de panseurile sale un cretin care n-a auzit de tricou cu maneca scurta.

      Nu.
      https://www.youtube.com/watch?v=h6Fd-B9I108

        (Citează)

    • Te rog frumos sa iti ceri scuze IN CLIPA ASTA!
      Idiotul cu fereastra la camasa este ministrul Educatiei! Domnul Campeanu! Ala care incerca sa il scape pe Monta de acuzatiile de plagiat!
      Nu se poate sa incurci idiotii!

        (Citează)

    • Vai, sunt mortificat ca am incurcat incompetentii intre ei, toti sunt la fel. Dragnea macar avea mustata, probabil ca sa fie mai usor de recunoscut.

        (Citează)

  14. Astia care sunteti Gica Contra ori sunteti PSDisti ori nu va inteleg, va placea mai mult “Veorica” sau Ponta? Omul este dintr-un alt film clar fata de alte specimene politice, el si cu Drula mi se par cei mai competenti de pana acum.

      (Citează)

    • Doar nu ne intelegi. Las-o asa.

        (Citează)

    • @Alex, in niciun caz nu as fi preferat-o pe Dancila.
      Doar ca noi astia care ma comentam pe aici suntem dezamagiti ca am votat niste persoane care nu fac nimic diferit fata de PSD. Cand ei nu fac nimic din ce au promis in campanie si continua cu lucrurile pe care le-ai criticat anterior, nu am cum sa ii mai sustin.
      Problema cea mai mare este ca nu avem cu cine sa ii inlocuim peste 3 ani. Eu unul nu o sa votez niciodata cu PSD-ul.

        (Citează)

    • @Alex, sunt de acord cu tine ca pare mai competent decat multi altii. Doar ca asta inseamna ca lipsa de actiune este din rea-vointa. Si atunci asta cu cel il face mai bun decat Dancila sa spunem. Daca rezultatul pentru mine ca cetatean nu este pozitiv, de ce l-as sustine si l-as lauda?

        (Citează)

  15. Cata lume cretina si acra in comentarii. V-a transformat pandemia asta in niste oameni mai tristi decat erati deja. Vedeti ca vaccinu contine si niste bucurie…incercati-l.

      (Citează)

  16. Alex:
    Astia care sunteti Gica Contra ori sunteti PSDisti ori nu va inteleg, va placea mai mult “Veorica” sau Ponta? Omul este dintr-un alt film clar fata de alte specimene politice, el si cu Drula mi se par cei mai competenti de pana acum.

    @Alex
    Esti dovada ca neghiobii aplaudaci sunt uniform distribuiți pe tot spectrul simpatiilor politice.
    Nu care cumva sa incepeti sa (va) puneti intrebari ca incepe sa va doara capul.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus