un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 16 mai 2021

16 May 2021  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Povești cu nunți stricate din diverse motive. Primele sunt triste, dar majoritatea sunt foarte amuzante.

Un clip în care Papa Francisc numea whisky-ul “adevărata apă sfințită” a fost cenzurat. Îl cred, Oban chiar este un whisky foarte bun. Este foarte puțin afumat, exact cât să te întrebi dacă ți se pare ție sau chiar este afumat, și foarte echilibrat în arome.

Paradoxul spoilerelor. Dacă afli cum se termină o carte, nu-ți micșorează cu nimic plăcerea de a o citi, au decis cercetătorii britanici.

Un soldat sovietic fotografiat de ziua victoriei în 1966.

Poveștile oamenilor care au fost prinși de alții făcând sex. 

O clădire din New York va avea un lift de sticlă pe exterior. Nu știu dacă m-aș duce la asta, n-am avut cele mai bune experiențe cu podele de sticlă în locuri înalte.

Cresc cererile de drone militare. Nu mă mir, ar putea înlocui pe termen lung aviația militară.

Un bărbat care a pretins că a scris Kung Fu Panda a primit 2 ani de închisoare. A modificat o poveste mai veche de-a sa după apariția filmului și îi dădea în judecată pe producători, zicând că i-au furat ideea.

Barista de la Starbucks care a pus pe net fotografia unei comenzi foarte complexe a fost concediat. Bummer. Acum a început o modă pe TikTok în care oamenii comandă băuturi super-complexe la Starbucks. Compania i-a mulțumit cum trebuie barista-ului care le-a adus vânzările, se pare.

Rămășițele unor victime ale mișcării MOVE au fost găsite ascunse la morga din Philadelphia. După 36 de ani. MOVE era un grup de anarhiști care ocupau o casă din oraș. Poliția a tras 10.000 de cartușe și a aruncat din elicopter bombe pentru a-i captura. Au ars 61 de case. 1985 MOVE bombing.

Kartul Segway Ninebot pare fun:

11 sandvișuri bune. Au pus și doner-ul între ele, așa cum și trebuie.

China a aterizat cu succes un rover pe Marte. A doua țară care face asta. Acum o să spioneze elicopterul Ingenuity și o să-l copieze.

Despre problemele Burger King din SUA.

Imagini fotorealiste cu personalități istorice. Ce ciudat este să vezi astfel prezentați oameni.

Dezinformare pe grupurile de mame. Acum și despre vaccinurile anti-covid, după ce anterior erau despre ecografii, lapte praf și altele. Motive pentru care ritmul de vaccinare încetinește și în alte țări. McDonald’s promovează vaccinarea pe paharele de cafea.

Fotografii cu conflictul din Gaza.

O femeie din Miami s-a strecurat într-un liceu pentru a-și promova profilul de Instagram. Împărțea pliante elevilor.

    11 comentarii

  1. La știrea 1, cu povesti cu nunti majoritatea sunt triste.

      (Citează)

    • De acord cu Octav, redditul mi se pare o mocirla de mincinoși și pierde-vară și mă întristez sa găsesc absolut mereu linkuri aici, alaturi de alte linkuri interesante și verificate.

      E un fel de 4chan cu text, un fel de “povești adevărate”.

      Confirm asta și pe ariile de programare ale Reddit-ului, in care doar știu să arunce cu gunoi, sa acuze sau să înjure un limbaj de programare sau altul.

      Eu absolut o mizerie, poate ar trebui marcate linkurile către Reddit macar sa nu intram pe ele, eu după ce vad 2 de pe Reddit închid instant pagina de la nwradu.

        (Citează)

  2. Din ce in ce mai multe link-uri de pe reddit, acest tomberon mare de gunoi in care, daca petreci suficient de mult timp si esti dispus sa te murdaresti destul, s-ar putea sa gasesti si lucruri interesante.

      (Citează)

  3. Tano:
    De acord cu Octav, redditul mi se pare o mocirla de mincinoși și pierde-vară și mă întristez sa găsesc absolut mereu linkuri aici, alaturi de alte linkuri interesante și verificate.

    E un fel de 4chan cu text, un fel de “povești adevărate”.

    Confirm asta și pe ariile de programare ale Reddit-ului, in care doar știu să arunce cu gunoi, sa acuze sau să înjure un limbaj de programare sau altul.

    Eu absolut o mizerie, poate ar trebui marcate linkurile către Reddit macar sa nu intram pe ele, eu după ce vad 2 de pe Reddit închid instant pagina de la nwradu.

    Intra pe Softpedia :))

      (Citează)

  4. 2 ani puscarie pentru ca a pretins ca a scris ceva, dar femeile care mint si insceneaza hartuiri si violuri nu patesc nici un pic de puscarie. Egalitate, sigur ca da.

    Daca stiu sfarsitul unei carti sau ul unui serial nu ma mai uit daca nu imi place ce patesc personajele.

    Este normal sa incetinreasca vaccinarea, cei care au vrut s-au zbatut si l-au facut. Acum au ramas doar cei care nu vor vaccin, nu cred in pandemie sau se opun guvernului.

      (Citează)

  5. Interesant cum statul chinez e oficial ateu, dar roboteii lor spatiali/rovere/sonde etc. au nume de zei.

      (Citează)

  6. speedy.gonzales

    17/05/2021 la 1:28 PM

    eu nu citesc reddit din cauza modului de afisare: e foarte greu de urmarit o discutie si daca totusi chiar vrei sa urmaresti ceva trebuie sa dai o gramada de click-uri ca sa se deschida mesaje noi.
    asa ca prefer sa nu intru pe reddit ca oricum nu pierd nimic.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus