un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 7 aprilie 2021

7 Apr 2021  ·

ȘTIRI  ·

20 comentarii

Sper să vină și la noi în curând Disney+, că-mi place trailerul la Loki:

  20 comentarii

 1. E deja Disney+ in .ro, se cheama fsonline :))

    (Citează)

 2. Produsele din primul link emag nu sunt valabile: periuta este 329 si pantofii nu mai sunt in stoc.

    (Citează)

 3. Referitor la ripple, am băgat 200 de lei cu articolul tău de atunci. Acum am ~300 lei. Not bad!

    (Citează)

 4. sin:
  E deja Disney+ in .ro, se cheama fsonline :))

  Ca ai pomenit de fsonline, sincer sa fiu, am mai dat de un site foarte bun. Pentru ca ma uit mai mult la filme mai vechi si nu ma mai pasioneaza filmele de la Hollywood prea mult, mai toate filmele care ma intereseaza le gasesc pe site-ul ala. Am cautat si pe Netflix si pe HBO si nu am gasit nimic din ce am vazut pana acum si ce planuiesc sa vad.

    (Citează)

 5. Kopa_Kopan:
  Site romanesc sau strain?

  Romanesc

    (Citează)

 6. Ma uitam dupa DJI Mini 2 Fly More Combo, pret marit cu 100lei.
  Probabil codul de reducere “Genius days” scade suta aia de lei…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus