un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 30 aprilie 2021

30 Apr 2021  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Discuții despre pașaportul de vaccinare.

Wow, au trecut deja patru luni din acest an!

  8 comentarii

 1. Pe Spot eu il vreau. Am anuntat mai demult :-)

    (Citează)

 2. NVIDIA va relimita hash rate-ul pe RTX 3060.

  Serios?? Mai crede cineva asa ceva???
  Ma rog ca in existenta mea sa apara un oponent serios ptr Nvidia care sa il detroneze.
  Si asta fara sa ma afecteze in niciun fel situatie actuala. Ce joc acum (odata pe luna in cel mai bun caz ptr ca nu am timp)si ce jucam cu mult inainte de criza actuala merge lejer si pe un gt1030.

    (Citează)

 3. Lime baga scutere electrice, dar nu pentru oricine. Necesita permis.

  Lime says that riders will be required to take a multi-chapter rider safety course that is provided through the app, developed in partnership with the Motorcycle Safety Foundation. Customers will be required to have a driver’s license in order to ride. And they’ll also have to take a selfie of themselves wearing one of the provided helmets.

    (Citează)

 4. Care-i treaba cu vivo alea? Par niste cioace de telefoane.

    (Citează)

 5. In Varsovia fix inainte de pandemie am inchiriat scuter electric, nu era lime..era ceva local. Oricum validarea a durat foarte putin si procedura a fost simpla. Foarte fain cand sunt 2 persoane si una nu e fan trotineta electrica.

    (Citează)

 6. Specialistii din Guvern sunt tare tampiti. Si in forma actuala, Codul Muncii permite semnarea electronica, ea fiind reglementata separat, intr-un alt act normativ, aplicabila oricaror acte incheiate in forma scrisa. Acu ce facem, ne apucam sa introducem in orice act normativ posibilitatea de a semna electronic? Tare tampiti…

    (Citează)

 7. Bine ca apar jocuri pt Ps5 dar in continuare nu se gaseste ps5 pe nicaieri:)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus