un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 22 aprilie 2021

22 Apr 2021  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Ofertele Samsung cu încă 10% discount sunt chiar bune, dar se aplică doar produselor vândute de eMAG, desigur. Câteva produse care ajung la preț foarte bun:

Obiectivul acesta nou Sony 14 mm f/1.8 are un bokeh foarte șmecher:

4,5 milioane de doze administrate în România până acum.

  9 comentarii

 1. Oare de ce a disparut samsung s21 128gb din oferta emag?(vandut de emag, nu se mai gaseste)..altex si alte magazine inca il iau…

    (Citează)

  • Lipsa de stocuri la importator pentru toata seria S21. Sunt multe magazine care le-au scos de la vanzare, inclusiv operatorii de telefonie.
   Unele magazine au stocuri proprii mai mari (sau vanzari mai mici) si din acest motiv inca le au la vanzare.

     (Citează)

  • Ieri erau destule la emag, pe toate culorile.. sincer cred ca are legatura cu campania lor cu 10% reducere la produsele samsung(am observat acum ca e activa campania asta). Sunt aproape sigur ca maine o sa apara din nou

     (Citează)

 2. Chiar eram interesat de stirea legata de AirTags. Cred ca lipseste niste text si link-ul…

    (Citează)

 3. Radu, mai ai A52-ul pe care l-ai prezentat pe Youtube? Daca da, se aude OK microfonul in apel?

  Sunt multi oameni pe emag care spun ca au avut probleme cu microfonul care nu preia bine sunetul si au fost nevoiti sa il returneze.

  Il tot pun si scot din cosul de cumparaturi de cateva zile…

    (Citează)

 4. presupun ca “15samsung” pentru 15% Extra-reducere la Altex nu are rost sa fie mentionat

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus