un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 2 aprilie 2021

2 Apr 2021  ·

ȘTIRI  ·

33 comentarii

Mercedes-Maybach GLS600 cu bounce:

    33 comentarii

  1. prime day pt fraeri!
    dupa ce emag au scos noaptea ca hotii ofertele genius, acum fac asta. rusine!!

      (Citează)

  2. a cumparat careva de la finestore fara cod? like ever?

      (Citează)

  3. “Just under 200K […] but it can bounce” :)))

      (Citează)

  4. Si-a luat careva Maybacj dinala ? cum merge ? se merita ? :D

      (Citează)

  5. sunt amuzanti finestore: initial au avut 10% reducere si am cumparat, apoi 15% si am zis pas, si acum 10% iar. ceva imi spune ca lumea nu se mai inghesuie la bautura fina. vine caldura: traiasca berea :)

      (Citează)

    • la cata rezerva de tarie are Radu, e in stare sa se bage in frigider la vara.

        (Citează)

    • @Ronnie: vânzările au crescut foarte mult în zona consumer, au scăzut în zona B2B către horeca. Vine Paștele, e normal să fie tot mai multe oferte la alcool.

      Uneori sunt și uimit când aud că unele business-uri au mers mult mai bine în pandemie. Vorbeam zilele trecute cu un antreprenor care-mi spune că s-a vândut mult mai multă cafea. Cei cu prăjitorii au avut un an foarte bune, deși mă așteptam să fie invers, genul acela de cafea consumându-se de obicei pe la birouri în pauze de cafea.

        (Citează)

    • Anda:
      la cata rezerva de tarie are Radu, e in stare sa se bage in frigider la vara.

      Adevărul este că devine o problemă. Sticlele de Lejereanu n-am mai avut unde să le pun, deși am trei rasteluri de sticle de vin în debara. Le țin în cutie, pe jos. Mai am și multă tărie, da. În ciuda stocurilor, recent am compărat sticla de A’bunadh și niște vin roșu. Noroc că astea nu se strică, dar e clar că trebuie să încep să beau mai mult.

        (Citează)

    • @Radu se pare ca tu te-ai apucat de cumparat mai mult alcool, nu de baut. Te pot ajuta eu daca ai stocuri prea mari

        (Citează)

    • Te mira consumul crescut de cafea si alcool?

      cafeluta de la birou a devenit cafeluta de acasa.
      De alcool ce sa mai zic, ma asteptam sa rupa in pandemie. Chiar ma gandeam anul trecut prin martie deja ce neinspirat am fost ca nu am facut un liquor store.

      Am fost fi fizic la finestore de cateva ori si era plin de cumparatori seriosi nu de lume venita sa caste ochii. Vinul se videa la cutii, spirtoasele la sacose pline.

        (Citează)

  6. nwradu: Adevărul este că devine o problemă. Sticlele de Lejereanu n-am mai avut unde să le pun, deși am trei rasteluri de sticle de vin în debara. Le țin în cutie, pe jos. Mai am și multă tărie, da. În ciuda stocurilor, recent am compărat sticla deA’bunadh și niște vin roșu. Noroc că astea nu se strică, dar e clar că trebuie să încep să beau mai mult.

    De-aia următoarea casă va avea un beci.

      (Citează)

  7. Eu sper ca de Genius Days cineva de la Emag sa se prinda ca e idiot rau ca daca am deja genius sa imi mai apara butonul ala pe site cu “Incearca Genius”.

      (Citează)

  8. nwradu: dar e clar că trebuie să încep să beau mai mult.

    Uite un NewYearResolution.

      (Citează)

  9. mno cu asta mi ai dat-o bine, trebuie sa recunosc. direct la temelie
    nu am nici o replica.

    nwradu:
    Oamenii: -Reducerile eMAG sunt fake!
    Aceiași oameni: -De ce nu mai sunt reduceri?

      (Citează)

  10. nwradu:
    Vine Paștele, e normal să fie tot mai multe oferte la alcool.

    am ceva stoc, imi permit sa mai astept, poate fac oferte mai serioase de 10-15%

    pe finestore aveau cafea Kimbo 1+1, prima oara am baut in Bari, si am cumparat cat pentru un an si ceva; acum nu o mai au in oferta

      (Citează)

  11. Salut!

    Am văzut de curând o știre despre niște purificatoare de aer nou-lansate de către IKEA (da, compania aceea suedeză care își spiona angajații din Franța). Păreau mai mici și mai portabile (se pot agăța pe perete) față de cele tradiționale. Nu-mi dau seama și cât de performante, că nu cred să le cumpere nimeni pentru că sunt “drăguțe”. Poate într-o știre viitoare le-ai putea recenza, nu știu dacă vor apărea curând și la noi -> https://www.wired.com/story/ikea-fornuftig-air-purifier/

    Apropo de performanță, purificatoarele Xiaomi nu purifică nimic – doar bâzâie și consumă curent; de evitat, deși Dante Internațional le vinde pe portalul lor online și nu ține cont de recenzii (https://razvanbb.ro/cand-vreti-sa-faceti-misto-de-aerul-respirat-luati-va-purificator-de-aer-de-la-xiaomi/ ). Bine, același blogger recomanda produsele Huawei, ca și tine, așa că “Banii miros n-are”, știi ce zic?

      (Citează)

    • deci emag sau alta firma mare ar trebui sa asculte de un anonim care ragaie ceva pe internet.
      stii ce zic?

        (Citează)

    • De fapt ar trebui sa existe un control al ANPC. Sau macar niste norme care sa ii oblige sa afiseze clar care este volumul de aer filtrat si sa fie verificat de cineva daca aceste informatii sunt corecte.

        (Citează)

    • VechiulBogdan

      02/04/2021 la 5:31 PM

      Nu cred ca se poate compara publicarea de noutati si de comunicate oficiale pe care o fata Radu cu articolul in care razvanbb lauda huawei pana in cer si critica decizia de a nu se folosi echipamente Huawei in infrastructura critica.

        (Citează)

  12. Eu deja am inceput sa ignor “ofertele” ca ma enervam aiurea. Intre timp tot emag au cel mai bun client service si comand de la ei ca nu am batai de cap. Mai incerc iau si de la astia mai mici sa nu ajunga sa domine emag tot.

    BTW finestore nu are nimic interesant, am luat eu un diplomatico cu 150 cu tot cu transport, WOW.

      (Citează)

    • Da, nu e cine știe ce, prețul fără reducere într-un magazin de aici e 32 eur. Redus e 27.
      La Finestore am văzut totuși niște reduceri destul de bune, probabil că voi lua de acolo niște chestii când mai vin prin Ro.

        (Citează)

  13. nwradu:
    Eu aș fi luat, dar nu găsesc șofer bun.

    Ia-l și da-l la give away… 🤣

      (Citează)

  14. nwradu:
    Oamenii: -Reducerile eMAG sunt fake!
    Aceiași oameni: -De ce nu mai sunt reduceri?

    Haha, chiar nu vezi aberatia logica?
    https://en.wikipedia.org/wiki/False_dilemma

    Cum ar fi… niste reduceri pe bune?

      (Citează)

  15. nwradu: Adevărul este că devine o problemă. […] e clar că trebuie să încep să beau mai mult.

    Man, suntem mulți care te putem ajuta. Nu-ți suprasolicita ficatul.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus