un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Shang-Chi nu-i ce mă așteptam (dar încă un român joacă un rol important în filme Marvel)

19 Apr 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

4 comentarii

Astăzi a apărut trailerul la Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Este un nou film Marvel, Shang-Chi fiind unul dintre super-eroii lor. Nu știu comics-urile (am citit doar Watchmen, de fapt), dar super-puterea lui pare a fi că folosește kung-fu pentru a bate oameni.

Nu-i ceea ce mă așteptam pentru că, din trailer, filmul mare mai degrabă unul cu lupte, cu mișcări supranaturale, zburat de pe o creangă pe alta, săbii șamd. I like it. Mi-ar plăcea chiar ca Shang-Chi să fie startul unei perioade mai ample cu astfel de filme. Au trecut mulți ani de la clasice precum Tigru și Dragon sau Hero sau Ong-Bak, iar mie mi se pare ca acest gen de acțiune are potențial mare.

Marvel nu putea face un film cu acțiunea plasată în secolele trecute, dar în ciuda elementelor moderne din el, trailerul mi se pare promițător.

Printre actorii principali este È™i Florin Munteanu în rolul Razor Fist. Munteanu a jucat deja rolul negativ în Creed 2. Este un fost boxer din Târgu MureÈ™, mutat în Germania, ajuns acum la Hollywood în al doilea film de anvergură. PregătiÈ›i-vă pentru articole de genul “Florin Munteanu este noul Sebastian Stan”.

    4 comentarii

  1. arata bine, sa speram ca nu o sa fie tot desene animate ca majoritatea filmelor Marvel.

    apropo de Marvel, pentru cine doreste sa vada filme cu supereroi care nu sunt pentru copii, recomand serialul “The Boys” (Amazon) – 2 oameni pe care-i cunosc (si cu mine al treilea) s-au culcat la ore mici in timpul saptamanii pentru ca nu s-au putut opri din uitat, pe imdb tot asa plin de oameni care nu au putut sa nu-l binge-uiasca.

    E bun de tot: funny, original, gore, dialoguri excelente, aluzii politice contemporane, foarte bine jucat – unul din cele mai bune seriale vazute de mine, indiferent de subiect.

    https://www.imdb.com/title/tt1190634/

      (Citează)

  2. Tot pe prime este și Invincible, surprinzător de bun.

    Shang-Chi este evident o clonă de Bruce Lee.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus