un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Finestore a băgat reducerile de Paști

13 Apr 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE, PUBLICITATE  ·

7 comentarii

Ofertele care sunt acum pe Finestore sunt cele pentru Paști. Nu mai apar altele până atunci, așa că dacă vreți să cumpărați de acum niște vin sau tărie pentru sărbători și 1 mai, prețurile de acum sunt cele mai bune.

Cele mai bune oferte sunt la anumite băuturi importate direct de Finestore. Lichiorurile Mozart sunt unul dintre ele, au preț bun aici. Sunt băuturi mai degrabă potrivite pentru doamne și domnișoare, tărie 17%, gust de ciocolată, sticla are aspect de bomboană de ciocolată și ea. Sunt produse în Salzburg, Austria, de unde și numele Mozart.

Eu am băut varianta Gold Chocolate Cream până acum, dar s-au diversificat și pe ciocolată neagră și pe ciocolată albă cu aromă de căpșuni sau vanilie. Unele pachete, pe lângă sticla comandată, includ și una micuță de 20 ml, ca să gustați și din alt sortiment.

Romul Dictador este alb brand, rom columbian. Cel maturat 12 ani costă 126 lei, dar la 130 de lei este unul în cutie, bun și de dat cadou. Și tot la rom există Bumbu, care vine din Barbados, la preț foarte bun. The Original stă până la 15 ani în butoaie și costă 127 lei. Bumbo XO, însă, stă 18 ani în butoaie de bourbon și apoi este maturat și în butoaie de sherry spaniol, ceea ce-i dă arome suplimentare. Costă 139 de lei și mi se pare o afacere mai bună; am mai spus și cu alte ocazii că-mi plac mult aromele pe care le capătă băuturile maturate în butoaie de sherry (sau oloroso sau vin de Porto, fiind asemănătoare).

Alte băuturi pe care vi le pot recomanda din experiență proprie:

Glenmorangie 10 ani are un preț bun, 119 lei sticla.

Traminer de Purcari este un vin alb descoperit recent și foarte bun. Avincis Fetească Regală cu Pinot Gris este bun. Pe vinuri roșii, printre cele mai bune produse în România mi se pare Petro Vaselo Otarnița și costă 60 de lei acum, un preț foarte bun. Dacă vreți sub 50 de lei, Roșu de Petro Vaselo este ok, Purcari Freedom Blend este mai bun, la fel și Vinohora, dar și Oprișor Drăgaica Neagră.

Ginul Opihr Oriental Spiced costă 110 lei la sticlă de 1 litru. N-am avut chiar eu o sticlă, l-am băut într-un local și a fost bun. Merge bine făcut în stilul acela de pahar mare, cu câteva boabe de piper mosaic înăuntru și poate niște fructe reci precum zmeură sau o felie de mango, ca să iasă un pahar mișto și ca aspect.

Dacă doar vreți un gin pentru tonic, Beefeater la 0,7 costă 52 lei și la litru costă 72 lei.

Tequila Don Julio Anejo costă 207 lei, un preț bun pentru calitatea ei. Cea Reposado costă 199 lei, dar este maturată mai puțin în butoi și pentru 7 lei în plus aș lua oricând versiunea de top. Casamigos Anejo costă 277 lei și este mai bună decât Don Julio, deși e posibil ca nu toți să spună așa.

Ce n-am băut, dar mă gândesc să încerc: gin Port of Dragons Floral. Îmi place și cum arată sticla.

    7 comentarii

  1. ce trista e reclama asta pe brief, am mai vazut in blogosfera tot la cineva ca nuca in perete reclama la lichirurile astea, zi si tu la baietii de pe finestore sa nu o langane. Ca nu impresioneaza.

    Daca nu iti dau o lista de reduceri concrete sa iti trimita pachet de degustare si sa faci tu un review. Cum fac la baietii de la tara arde.

    Da un burbon, un cognac, in single malt, ceva serios nu ce a ramas prin debara, maxim la barbati un bitter.

      (Citează)

  2. M-am uitat la Relicario Ron Dominicano 0.7L ce-l aveam pe wishlist dintr-o recomandare, 110 redus, dar pe king.ro e 95…

      (Citează)

  3. Multe produse din gama finestore sunt mai ieftine pe alte site-uri din Romania. Trebuie doar sa nu iti fie lene sa cauti. Eu personal tatonez pentru un Blue Label de ceva vreme si l-am gasit si cu 250 Lei mai ieftin.

    Morala: use google cu incredere

      (Citează)

  4. Man, e aprilie 2021. Finestore nu mai are preturi. Punct. Desigur, nu plangem ca s-a terminat, ne bucuram ca s-a intamplat.
    Pupa-i pe patronii Finestore din partea noastra si zi-le ca ne intoarcem la ei cand vor reveni si ei la preturi.
    Intre timp, am gasit cu totii alternative.
    No hard feelings, da?

      (Citează)

    • Promovarea agasanta si stupida de pe tot felul de bloguri costa si asta se resimte in preturile pe care ar trebui sa le suporte clientii. In loc sa se preocupe sa aiba preturi bune, ei se preocupa sa isi faca reclama.
      Sigur au ei un sfatuitor foarte “priceput” care le baga in cap ca “trebuie sa investesti ca sa castigi”, doar ca ei nu investesc in directia care trebuie.

        (Citează)

  5. Cel putin la Mozart preturile sunt similare cu cele de data trecuta cand am comandat la finestore.

      (Citează)

  6. Mozart e alcool cu Euri. La pret, fix ca prin alte parti. Chiar mai ieftin cu 3 lei sticla pe alt site.
    Cat despre alte bauturi, sint fie mai scumpe fie mai ieftine ca la altii. Nu e nici o reducere wow.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus