un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Festivalul SAGA pune azi la vânzare primele bilete pentru 10-12 septembrie 2021

23 Apr 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

9 comentarii

Prima ediție a SAGA trebuia să fie cel mai mare festival de muzică din București. Trebuia să aibă loc în iunie 2020 în parcul Izvor, avea un lineup bun cu DJ din top 10 mondial, mai multe scene etc.

Iunie 2020 se anunța ca o lună foarte bună pentru bucureșteni, că urmau să aibă loc și niște meciuri de fotbal din Euro 2020 tot atunci. Apoi a venit pandemia.

Despre Euro 2020 nu știu mare lucru, dar SAGA intenționează să se desfășoare în parcul Izvor în 10-12 septembrie 2021. Nu este foarte clar cum, că încă sunt în vigoare legi care interzic adunările de persoane, dar până atunci toată lumea speră la o relaxare. Eu zic că au 50-50 șanse să se întâmple asta.

Primele bilete se pun în vânzare astăzi, la ora 12.

ALDA și Insomniac, care sunt companiile care organizează festivalul (și multe alte festivaluri prin lume, de altfel) nu au stat însă degeaba și au anunțat acum line-up-ul pentru septembrie. Don Diablo, Tiesto, Alan Walker, Timmy Trumpet, Sigala sunt printre numele mari anunțate.

FULL LINEUP (A-Z)
MAINSTAGE

Alan Walker   Clean Bandit (DJ Set)   Don Diablo   John Newman   Mike Williams   MORTEN   Nervo   Regard   Salvatore Ganacci   Sigala   Tiësto   Timmy Trumpet   Topic   Vini Vici   W&W

TECHNO/HOUSE

Adam Beyer  ADIN. Amelie Lens  ANNA  ARTBAT. Baggi  Carl Cox  Chris Liebing  Deborah De Luca  Denis Sulta  Dubfire  Eli Brown  Enrico Sangiuliano  Fisher  Franky Rizardo  Hot Since 82  Joris Voorn  Joyhauser  Kölsch  Maceo Plex  Mathame  Meduza  Monika Kruse  Reinier Zonneveld (LIVE)  Solardo  Sonny Fodera  Spartaque  Umek

LOCAL TALENT

Adrian Eftimie  Andi  Andre Rizo  Cotoraci  Dobrikan  Gino Manzotti & Maxx  Manuel Riva  No Parachute  Rosario Internullo  Tap  U-Gin  Vanotek

Ce să zic… mi-ar plăcea să-l văd pus în practică. În același timp, aș vrea să aud de la organizatori și de la autorități un plan competent pentru desfăsurarea acestui festival și a altora din România. Va fi permis accesul doar persoanelor vaccinate? Cum se va verifica acest aspect? Vor fi limitări la numărul de participanți șamd?

Alte țări se gândesc la asemenea aspecte. De exemplu, spaniolii au făcut la final de martie un test în acest sens. Un concert cu 5000 de oameni s-a desfășurat în Barcelona. Participanții au purtat mască și au fost testați la intrare folosind teste rapide covid. Scopul a fost să vadă dacă acest tip de testare este suficientă pentru a preîntâmpina transmiterea virusului în interior.

În ce privește alte festivaluri, Neversea este programat pentru 8-11 iulie cu Black Eyed Peas, Electric Castle este programat pentru 14-18 iulie, cu Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones, iar Untold pe 5-8 august, Summer Well 13-15 august, .

  9 comentarii

 1. Uite info si despre EURO 2020:

  https://www.uefa.com/insideuefa/mediaservices/mediareleases/news/0268-11fff5dff16f-4cf8e9e33935-1000–eight-euro-2020-hosts-confirm-matches-with-spectators/

  La Bucuresti vor fi cel putin 13000 de spectatori (25% din capacitatea stadionului)

    (Citează)

 2. inca unii care viseaza si mai si cer bani de la alti visatori.
  e un ditamai festivalul cu logisitica imensa in spate. nu te poti pregati pentru el ca si cum l-ai face pt ca implica costuri imense, ca sa speri ca il faci.
  Nu e o petrecere cu 300 de oameni si 1 Dj, pe care ai putea sa o faci de pe o zi pe alta.

  Suntem deja in luna mai, ar fi trebuit sa avem niste directii de la guvernanti in ceea ce priveste desfasurarea acestor festivale / petreceri / manifestari culturale in aer liber. Fac pariu cu cine vrea ca nici vara asta nu avem Untold, Neversea, Saga, etc.

  cel mult.. niste petreceri amarate cu 200-300 de oameni, pana la ora 22:00 (btw.. in Bucuresti, inca e in vigoare ora 20:00 in week-end pentru intratul in casa) – cum faci tu festival?

    (Citează)

 3. Eu altceva nu pricep: de ce ai face un festival de dimensiunea asta in parc?
  Si asa ai putin spatiu verde in Bucuresti, si asa parcul Izvor e destul de vag ingrijit (sectorul 5 ftw), de ce sa distrugi spatiul verde cand ai o ditamai piata pavata la 200m distanta?
  Nu mai zic ca daca ploua iese acolo un fel de Electric Castle, editia Techirghiol.

    (Citează)

 4. In 2021 n-as da bani pe adunari d-astea sau concedii, decat daca as plati banii azi si evenimentu ar fi maine. Si nici asa n-ai siguranta ca se tine. O data apare klaus si ne baga iar la coteț cu permisiune de iesit doar pan la colt sa luam o paine.

    (Citează)

 5. Deeeci au nevoie de un imprumut fara dobanda? Sau in ce baza dau drumu la bilete in avans?

    (Citează)

 6. Iar apare mizeria asta? Si unde vor sa il tina, tot in buricul Bucurestiului in loc sa il puna intr-un loc ca Romexpo special amenajat pentru asa ceva?

  Ma apuca pandaliile cand vad gunoaie din astea organizate in mislocul orasului pentru ca o spaga la primarie e mai mica decat costul unei facilitati dedicate.

    (Citează)

 7. gabi:
  (btw.. in Bucuresti, inca e in vigoare ora 20:00 in week-end pentru intratul in casa) – cum faci tu festival?

  Vedem sâmbătă viitoare cum se face festival cu mult mai mult de 2-300 de persoane și main event care începe la 00:00, fără nici un test sau restricții de acces.

    (Citează)

 8. Nimic despre testul Barcelona?!!!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus