un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Coșuri cadou, tombolă cu iPhone 12 Pro la Finestore pentru comenzi de 200 lei

26 Apr 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE, PUBLICITATE  ·

6 comentarii

Finestore reia ideea de la sărbătorilor trecute legată de coșurile cadou. Dacă aveți rude cu care nu vă veți vedea de Paști sau colegi de muncă cărora vreți să le faceți o surpriză, le puteți trimite un coș cadou. Majoritatea conțin o băutură, bomboane și alte delicatese. Curierul le duce la destinație.

Noutate pe care am văzut-o acum este și un concurs: cei care comandă de la Finestore de minim 199 lei până pe 3 mai vor intra automat în tragerea la sorți pentru un iPhone 12 Pro de 256 GB. Valabil pentru orice comandă care depășește acea sumă, nu doar pentru coșuri cadou. E un motiv bun să faceți de la ei aprovizionarea cu băutură pentru 1 Mai și Paști.

Coșuri cadou, în particular, sunt 128 în site. Un număr rotund. Majoritatea sunt reduse la preț. Cel mai ieftin este numit Red Wine Story, 89 lei, și include o sticlă de vin roșu, bomboane Mozart, o ciocolată Ritter Sport, ceaiuri și o lumânare de Paști.

Mie îmi place ideea celui numit Tradiții Românești, care conține vin roșu, doi țoi de palincă și rachiu, dulceață de dovleac și ceai de muguri de pin Cămara de la Munte. De Paști lumea cam are “tradiții românești” pe masă, însă, așa că sunt și alte variante pe acolo la prețuri. Fine Selection conține vin roșu italian, panettone, fursecuri daneze cu unt, bomboane de ciocolată în formă de fructe de mare, praline cu coniac, trufe de ciocolată, tablete de ciocolată, praline de ciocolată și un ceai. Cum ar fi, de toate de împărțit pentru o familie; costă 168 lei.

Vittoria & Piaceri este similar, la fel și Azzuro. Este chiar și un coș cu vin, ceai și ciocolată — toate bio, plus o carte. Curieratul nu-i magie, așa că ar fi bine să comandați ceva până cel târziu miercuri ca să aveți ce bea de Paști. Din experiența mea, comenzile date în prima parte a zilei de obicei sunt preluate de curier în aceeași zi.

    6 comentarii

  1. deci in secolul 21, la sute poate mii de comenzi in aceasta perioada, un super magazin da ca premiu o bucata Iphone 12 Pro prin TRAGERE LA SORTI ! ok ….

      (Citează)

  2. niste oferte excelente la arran astazi pe emag, cod reducere 40%.

    sau ati putea lua “cos cadou” cu piscoturi si o cafea de kkt, grea alegere.

      (Citează)

  3. Cosmin:
    Cu voucherul ala de 40% mi-am luat si eu 3 bucati(2 de whiskey Caol Ila si un mezcal)

    nu am prins caol ila, felicitari sa iti traiasca!

      (Citează)

  4. Am comandat cateva chestii, 300 si ceva de lei, sa fie niste vin pe langa mielul de pe masa. Si ginul lui Ryan Reynolds, imi place ce reclame ii face.

    Cu Mint mobile e pe langa rau de tot fata de ce se intampla in Europa, dar in SUA telefonia mobila a fost intotdeauna in urma si nasoala.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus