un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Două centre cu programare aproape imediată în jurul Bucureștiului

10 Apr 2021  ·

GÂNDURI  ·

24 comentarii

Mi-au arătat câțiva prieteni niște centre Pfizer în jurul Bucureștiului cu vaccinare rapidă în acest moment.

Primul ar fi Centrul de Sănătate Ghimpați, în județul Giurgiu. Ghimpați este la 40 km de București. Centrul nu are istoric, din ce văd eu. Sunt 2 oameni pe lista de așteptare. SMS-ul i-a venit imediat persoanei care mi-a spus de el. Uitați-vă și pe celelalte noi din Giurgiu.

Altul ar fi în Ialomița, la Țăndărei. Țăndărei este la 147 km de București, dar 100 dintre ei sunt pe autostrada A2. De aici a pornit de fapt ideea articolului. M-am întâlnit acum câteva ore cu un prieten care mi-a spus că a programat pe cineva aici, SMS primit rapid, vaccinare săptămâna viitoare. Centrul există de mult, face 120 de doze pe zi, dar cu lista aceea mică de vaccinare probabil cheamă rapid oameni noi.

Sper să meargă bine și să vă programați rapid, dar nu dați vina pe mine dacă nu merge. Sunt utile astfel de articole? V-am ajutat să vă programați mai rapid pe undeva? Sau în bula noastră aici toată lumea e deja rezolvată?

  24 comentarii

 1. Azi ne-a venit si noua mesaj pentru Palatul Copiilor III, cel nou infiintat.

    (Citează)

 2. Pare să se miște lucrurile, acum o sapt erau 750k pe lista de așteptare, acum sunt 586k

    (Citează)

 3. S-a înscris un prieten la Ghimpați, a primit SMS în 5 min, mersi Radule!

    (Citează)

 4. azi parca trebuia sa vedem ceva informatii despre pozitia noastra la coada..
  nu ma uit eu unde trebuie? ca inca nu e nimic..

    (Citează)

 5. Tocmai m-am programat si eu si sotia la Ghimpati ; dupa ce m-am mutat pe lista lor de asteptare a venit sms in 5 min
  Multumim Radu !
  Multumim si persoanei care ti-a spus de el !

    (Citează)

 6. Multumesc Radu!
  Am prins la Ghimpati. La mine sms aproape instant iar la sotie dupa aproape 10 min. Stau relativ aproape deci a picat bine locatia.

  Eram la Romexpo 9, dupa socoteala mea trebuia sa primim un sms in jur de marti miercuri sau joi si nimic… Asteptam ziua de azi sa vad pe ce loc suntem dar ciuciu.

    (Citează)

 7. Tot la Palatul Copiilor III am înscris soția pe la nr 870, pe 08 aprilie. Azi a primit sms si erau locuri libere între 13-17 aprilie. Fac 288 doze pe zi.
  PS: eu zic că sunt utile informațiile, Radu.

    (Citează)

 8. Radu, sa-ti dea Gizas sanatate !
  Am reusit sa programez sotia in Ghimpati.

  Made my day !

    (Citează)

 9. Budești – jud Calarasi

    (Citează)

 10. multumesc Radu

    (Citează)

 11. Sa te ajute Allah si profetul sau, Mahomed. :)
  Am prins loc instant la Ghimpati

    (Citează)

 12. Băi, cred că e prima oară în istorie când vreau notificări în browser de la un site. Și tocmai tu nu ai :)

  Dacă pui, sigur mă plâng de ele după ce ma vaccinez, dar până atunci…

    (Citează)

 13. Mulțumesc Radu, după articolul de ieri am prins loc la Periș :)

    (Citează)

 14. Vedeți că vaccin.live acum afișează numărul de vaccinări pe zi și un calcul estimativ al perioadei de așteptare, care nu știu câte de corect e. Dar numărul de vaccinări pe zi e important.

    (Citează)

 15. Bai nene, politica asta de vaccinare din România pe mine mă depășește… Cam peste tot se vaccinează bătrânii (adică ăia care riscă să dea colțul repede când iau Covid), în România aia care dau click mai repede.

  Da, știu cântecul, dacă voi vă vaccinați virusul se transmite mai greu, dar povestea e aceeași: dacă se bușește sistemul de sănătate de la prea mulți bolnavi din aia bătrâni, toată lumea și o ia. Ai vreun accident și ajungi la urgențe? Asta a e viața, e deja plin acolo de covizi…

    (Citează)

  • In continuare se vaccineaza batranii. Indiferent cate persoane sunt pe lista de asteptare, persoanele 65+ si bolnavii cronici au prioritate si vor primi SMS sa se programeze imediat (pe incercate).

     (Citează)

 16. Prea târziu pentru mine, nu mă mai mut încă o dată cu lista de așteptare. Și nici nu am cum să ajung la mama dracu’.

    (Citează)

 17. Sunt binevenite astfel de articole.
  La cel anterior, un user a comentat ca se deschisese centru nou la Floreasca. Am mutat o persoana de pe lista mea de beneficiari vineri, ieri a primit SMS pt programare si va avea prima doza vinerea viitoare. Mult noroc si celorlalti care se grabesc/au nevoie rapida de vaccin.

    (Citează)

 18. Multumesc mult! Am prins si eu si sotia la Ghimpati. Mutat pe lista aseara dupa 7, sms venit azi si programat la prima doza pe 18.

    (Citează)

 19. Ghimpați e noul Fetești, dar cu Pfizer :)

  Eu am programat pe cineva din familie la Budești, care e aproape de București, în jud Calarasi.
  Iar pe altcineva care locuiește în Brașov am programat la Covasna, unde e un centru nou cu Pfizer.
  București – spitalul de psihiatrie cu vaccin Moderna – lista de așteptare scade.

  Pe vaccin.live încă nu pare ‘media zilnica’ sa fie corect actualizata.

    (Citează)

 20. Multumim pentru info.
  Ne-am inregistrat si noi acum la centrul din floresti-stoenesti, Giurgiu. Am citit ca au capacitate de pana la 60 doze pe zi.
  Vad ca pe lista de asteptare e fix acelasi numar ca la Ghimpati. 58 persoane.

    (Citează)

 21. Multumesc!
  M am programat la Giurgiu.

    (Citează)

 22. Strada centrului de la Ghimpati nu apare pe nici o harta. Poti ruga pe cei care au fost acolo sa-ti dea o locatie si sa pui un pin pe harta in articol?
  Saptamana viitoare dupa ce-mi fac si eu vaccinul si confirm adresa o sa dau si editare harta pe maps

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus