un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehologie – 15 martie 2022

15 Mar 2021  ·

ȘTIRI  ·

20 comentarii

Oferte:

Sper că v-ați găsit locuri la vaccinare pe unde ați dorit. Nu știu la ce oră s-a redeschis platforma în această noapte sau dimineață, dar majoritatea s-au epuizat deja. La știri este un haos, nu vă luați după cei ce anunță că etapa 3 va începe peste câteva ore.

Apple are o nouă reclamă la AirPods. Îmi plac reclamele lor la căști, surprind bine bucuria muzicii:

    20 comentarii

  1. Am prins Pfizer la Tulcea, asta e, facem si o mini-excursie.

      (Citează)

  2. Mai folosește cineva baterii externe pentru telefon? Singura utilitate pe care o văd este atunci când mergi cu cortul la munte, unde nu ai acces la curent. În rest, care-i faza cu ele? Poartă cineva, pe lângă telefon, încă o cărămidă, care oricum și aia trebuie încărcată?

      (Citează)

    • Da, cei care mai lucram si pe teren. Acum, sunt la Ciolpani, testez microbuzele electrice pentru Suceava si Beclean.

        (Citează)

    • Dap. Cred ca am vreo 3-4 intre 11kmAh si 20kmAh. Pe langa telefon, cel mai des le folosesc la incarcat tastatura, mouse-ul, controllere , casti wireless si alte nebunii, pentru ca mi-e mai usor cu bateria externa pe birou. Mai incarc si laptopul cateodata cand e oprit, mi-e mai comod. Evident cand plec pe undeva iau 1-2 cu mine. :)

        (Citează)

    • @Giumbix, eu mai folosesc bateria externa cand plec in concediu (mare/munte) si sunt intr-o zona in care nu prea am curent. Chiar daca exista terase/restaurante unde as putea incarca telefonul, prefer sa folosesc bateria din ghiozdan decat sa caut special o masa care sa fie aproape de o priza.

        (Citează)

  3. “Tequila Don Julio 1942 este o băutură de-a dreptul iconică”

    din ciclul “Furculision”

      (Citează)

  4. Kia, mai nou, copiază Audi interior-exterior aproape integral. Mai bagă pe ici-colo ceva copiat de la BMW și Mercedes-Benz ca să pară originali. 🤣🤣🤣

      (Citează)

  5. Arată bine EV6. Mă irită puțin faptul că au început toți să copieze Mercedes când vine vorba de display. Nu că ar arăta nasol, dar măcar să încerce să deseneze și ei ceva original.
    În schimb, ar trebui să copieze mai mulți poziția la volan dintr-un Peugeot.

      (Citează)

    • Nu am mers cu Peugeot d-ăsta cu volanul “în poală”… nu îți obturează vederea bordului?

        (Citează)

    • Sau nu. Nu tuturor ne place volanul ala de jocuri pe calculator.

        (Citează)

    • @Emil C: nu, dacă îl aranjezi cum trebuie. Eu îl țin în poziția cea mai de jos și e perfect.
      @zetanu: presupun că l-ai folosit suficient cât să ai timp să te obișnuiești cu el. Dacă da, mi se pare normal să nu fie pe gustul tuturor, că așa se întâmplă cu orice.

        (Citează)

  6. Stirile acestea sunt din viitor? :)

      (Citează)

  7. Giumbix:
    Mai folosește cineva baterii externe pentru telefon? Singura utilitate pe care o văd este atunci când mergi cu cortul la munte, unde nu ai acces la curent. În rest, care-i faza cu ele? Poartă cineva, pe lângă telefon, încă o cărămidă, care oricum și aia trebuie încărcată?

    Da, eu. Sotia are iphone X si il incarca inca o data pe zi cu bateria externa. Anker rulz.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus