un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 11 martie 2021

11 Mar 2021  ·

ȘTIRI  ·

15 comentarii

Oferte:

Funny la Profit. Articol numit “Incendiu puternic la sediul unei companii de servere din Strasbourg, cel mai mare jucător european din domeniul de furnizare de servicii de hosting. Și în România sunt site-uri afectate”. Care site-uri? Citez din articol:

Asta e tot. Și Ziarul Financiar vorbește despre milioane de site-uri afectate, inclusiv din România, în titlu, iar în corpul articolului nu zice nici pâs despre România.

    15 comentarii

  1. “–Funny la Profit. Articol numit “Incendiu puternic la sediul unei companii de servere din Strasbourg, cel mai mare jucător european din domeniul de furnizare de servicii de hosting. Și în România sunt site-uri afectate”. Care site-uri?–” – pentru ca nu ai abonament la profit insider :)) care stia de informatia asta de luna trecuta :))

      (Citează)

    • Sa citam:
      “”Un incendiu important era în curs miercuri, într-o clădire aparținând întreprinderii OVH, specializată în servere informatice, o instalație clasată Seveso, la Strasbourg, a anunțat prefectura din Bas-Rhin, iar 100 de pompieri au fost mobilizați să lupte împotriva flăcărilor în cartierul Port du Rhin, în apropiere de frontiera cu Germania, relatează AFP.”

      O fraza kilometrica si cel mai probabil tradusa cu google.

        (Citează)

  2. salut de ce mai postezi stiri despre huawei ? isi mai cumpara cineva din Romania telefon din aceasta marca ? mai vand vreo ceva in Romania ?

      (Citează)

  3. Bună treaba cu Apple. UE trebuie să realizeze că design-ul și producția chipset-urilor sunt probleme strategice.

      (Citează)

  4. emag vinde haine, si acum au si campanie cu asta.
    dar emag are si fashiondays. beneficii diferite.

    imi da bluescreen. toata treaba asta imi da ca au cumparat fashiondays ca sa il ingroape.

      (Citează)

    • emag o sa si-o fure grav in curand. sa lansezi un serviciu (genius) si sa inaspresti conditiile pt restul clientilor, in conditiile in care serviciul ala e disponibil in doar vreo 7-8 orase din tara. las’ ca vine Amazonu…

        (Citează)

    • Amazon dacă vine aici, or să cumpere emag cu totul :)

        (Citează)

    • @bogdan, nu neaparat sa ingroape fashiondays, dar sa il integreze in platforma lor.

        (Citează)

  5. http://confidas.ro/ era hostat acolo

      (Citează)

  6. Anda:
    emag o sa si-o fure grav in curand. sa lansezi un serviciu (genius) si sa inaspresti conditiile pt restul clientilor, in conditiile in care serviciul ala e disponibil in doar vreo 7-8 orase din tara. las’ ca vine Amazonu…

    emag isi permite pentru ca are monopol. deocamdata.

    asta pentru ca lumea continua sa cumpere de la ei.

      (Citează)

  7. ciobanii, pardon romanii nu merita amazon

    Anda:
    emag o sa si-o fure grav in curand. sa lansezi un serviciu (genius) si sa inaspresti conditiile pt restul clientilor, in conditiile in care serviciul ala e disponibil in doar vreo 7-8 orase din tara. las’ ca vine Amazonu…

      (Citează)

  8. Cine naiba traduce stirile alea? Vasile de pe banda de impachetari?
    “Un incendiu important era în curs miercuri, într-o clădire aparținând întreprinderii OVH, specializată în servere informatice, o instalație clasată Seveso, la Strasbourg, a anunțat prefectura din Bas-Rhin, iar 100 de pompieri au fost mobilizați să lupte împotriva flăcărilor în cartierul Port du Rhin, în apropiere de frontiera cu Germania, relatează AFP. Incendiul a izbucnit către ora 3.00 (4.00, ora României), în estul capitalei alsaciene

    Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/it-c/video-incendiu-puternic-la-sediul-unei-companii-de-servere-din-strasbourg-cel-mai-mare-jucator-european-din-domeniul-de-furnizare-de-servicii-de-hosting-si-in-romania-sunt-site-uri-afectate-20057628

    Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.”

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus