un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un Smart acoperit de iarbă

9 Mar 2021  ·

AUTO  ·

8 comentarii

Mașina aceasta este a unei firme de iarbă artificială. Nu știu dacă-i legal sau ce-o fi scris în acte la culoare, dar arată bine. Faptul că-i un Smart o face să arate și mai bine, așa acoperită de iarbă artificială, de-ți vine să te duci să o mângâi.

Good job! Acum sper că-și face cineva și un X6 similar.

    8 comentarii

  1. E nasol, că dacă dai cu apă pe ea s-o speli, cresc buruienile.

      (Citează)

  2. easig ass :)) geniu, cu r-ul ala verde de nu se vede.

      (Citează)

  3. Poate ar trebui cineva sa vina sa acopere toate Smart-urile de la Charm Studios de prin Bucuresti cu astfel de iarba…

      (Citează)

  4. Ce o fi asa de greu să o colanteze după ce o cumpără? E o idee interesantă, niște gazon artificial și niște lipici.

      (Citează)

  5. Arata sinistru. Nu stiu de ce, imi aduce aminte de plusuletele alea care se puneau pe vremuri pe vasul de la wc sa fie frumos.

      (Citează)

  6. O masina care nu se zgarie cand incaseaza o usa in parcare la supermarket. Smart.

      (Citează)

  7. Au mai fist asa, parca pentu petshop, era un mare catel :) , arata la fel.

      (Citează)

  8. Arată minunat , păcat însă că nu poți să circuli cu ea decât atunci când e frumos afară, uscat asfaltul. Îți dai seama cum se năclăiește gazonul acela artificial? Dar nah, nota 10 pt idee!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus