un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Arată-ți valoarea cu o masă Louis Vuitton

2 Mar 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

8 comentarii

Sunt multe moduri de a-ți arăta valoarea în ochii celor din jur. Unii își cumpără ceasuri scumpe. Alții încearcă să vindece cancerul.

Cea mai simplă metodă, însă, pare a fi această superbă masă Louis Vuitton. Sigur, sunt 4 picioare standard argintii și o hârtie cu clasicul imprimeu LV pus sub o bucată de sticlă, dar cine mai are așa ceva? Și sigur, n-au fost atenți nici măcar la simetria imprimeului LV, ca să fie cât mai aproape de ceva adevărat, dar acestea sunt detalii inutile. Ciorba este mai bună de pe o astfel de masă!

N-am văzut-o la magazinul oficial Vuitton, probabil n-au avut loc să o expună acolo, ci la un magazin de mobilă din Grand Arena.

    8 comentarii

  1. Cătălin Tănase

    02/03/2021 la 1:49 PM

    Merge bine la cei care au sigla Nike pe gard

      (Citează)

  2. mai trebuia un RE in fata.

      (Citează)

  3. Am si eu una originala de la Vouis Luiton. Asta e evident fake.

      (Citează)

  4. dai un link de profishare? lol lol

      (Citează)

  5. Îmi imaginez ca dacă e strânsă logo-ul LV ca fii centrat?

    Am crezut inițial că este o mușama

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus