un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 23 februarie 2021

23 Feb 2021  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

 

    6 comentarii

  1. Salut Radu, se pare ca si Orange a facut sau face o prostie cum au facut si cei de la Altex cu PS5-ul…au avut pe stoc in weekend PS5 Digital Edition la 2000 lei iar pentru a putea comanda trebuia achitat online cu cardul…iar acum au inceput sa anuleze comenzile pentru lipsa stoc depozit…trist daca pana si Orange face astfel de magarii.

      (Citează)

    • Cătălin Tănase

      23/02/2021 la 1:08 PM

      E posibil să fi apărut o problemă cu stocul, cu livrarea de la furnizor, etc.
      Dar nu văd care e problema dacă anulează comanda ulterior, că se returnează și banii

        (Citează)

    • Deci tu cumperi ceva, care apare pe stoc, dar ghinion nu mai e pe stoc si primesti banii inapoi in termenul maxim legal(probabil30 zile)..nu vezi nici o problema aici?

        (Citează)

  2. Reno:
    Salut Radu, se pare ca si Orange a facut sau face o prostie cum au facut si cei de la Altex cu PS5-ul…au avut pe stoc in weekend PS5 Digital Edition la 2000 lei iar pentru a putea comanda trebuia achitat online cu cardul…iar acum au inceput sa anuleze comenzile pentru lipsa stoc depozit…trist daca pana si Orange face astfel de magarii.

    Ma bucur ca “functioneaza” alerta aia de stoc. Se pare ca degeaba m-am inscris ca nu am primit nici un mail ca ar fi fost in stoc.

      (Citează)

  3. Alin:
    Deci tu cumperi ceva, care apare pe stoc, dar ghinion nu mai e pe stoc si primesti banii inapoi in termenul maxim legal(probabil30 zile)..nu vezi nici o problema aici?

    Dude, in ce lume traiesti? La cea mai mare parte a site-urilor din lumea asta stocul on-line nu este conectat in timp real cu stocul fizic din depozit. Sau apar diferente normale, ca de aia se fac periodic inventare si reglari stocuri scriptic vs faptic.
    Chiar ieri am platit cu cardul pe un site romanesc niste produse afisate cu stoc si apoi am fost sunat ca de fapt nu sunt pe stoc, nu le mai pot aduce si fac rambursare. Rambursare care s-a si intamplat peste noapte.

    Acum ca sunt magazine care tin banii 30 de zile, e clar ca sunt depasiti mult de tehnologie sau este rea-vointa. Dar in cazul Altex si PS5, banii mi-au fost returnati la vreo 3-4 zile dupa “tombola”. Ma indoiesc ca la Orange ar dura 30 de zile sa returneze banii.

    Nu mai visati ca se imbogateste cineva din dobanda banilor vostri. Aia care vor sa se imbogateasca, va dau direct teapa si nu mai ramburseaza nimic.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus