un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 22 februarie 2021

22 Feb 2021  ·

ȘTIRI  ·

20 comentarii

Astăzi sosesc 200.000 de doze Pfizer. 803k persoane au fost vaccinate, din care 576k cu două doze.

Burger King are ofertă în fiecare luni: 1+1 la whopper cu 15 lei în restaurante. Nice!

    20 comentarii

  1. Uite ca pana la urma cei care cantau prohodul celor de la Huawei aveau totusi dreptate. O scadere cu 50% este foarte mare.

      (Citează)

    • Eu zic ca o si merita. Nu sunt acord cu tampeniile anti-concurentiale care au dus aici, dar in acelasi timp Huawei sunt idioti si lanseaza telefoane la peste €1000 unde piata a aratat clar ca nu au ce cauta.
      Doar Apple reusesc ceva in segmentul asta din combinatia de snobi care le cumpara ca status symbol si piata US unde e foarte comun sa cumperi telefonul cu abonament, ceea ce face pretul mai usor de inghitit.

        (Citează)

    • peste primul ban au reusit sa treaca binisor( fara google apps), cu o scadere, dar nu asa majora. problema a aparut de la al doilea ban, cel dat la un an dupa primul, cand practic au ramas fara access la componente, mai ales posibilitatea de a-si produce procesoare

        (Citează)

    • Faci numele de rușine cu o așa gândire.

      Probabil Elon Musk are iPhone pentru ”status symbol”, ca să nu enumăr toată elită de oameni de afaceri și tehnologie care folosesc iPhone-uri.

        (Citează)

  2. deci in 2 luni am vaccinat 800k.
    unde era ghita de la stana care zicea ca pana la vara e toata lumea vaccinata? :))
    da cu virgula boss.

      (Citează)

  3. Boeing, nu fel de land rover al lumii aeronautice.

    Eu zic ca Biden va restabili relatiile cu china, iar huawei is va recapa licentele.

      (Citează)

  4. bogdan:
    deci in2 luni am vaccinat 800k.
    unde era ghita de la stana care zicea ca pana la vara e toata lumea vaccinata? :))
    da cu virgula boss.

    Pai nu vrea toata lumea sa se vaccineze.

    Stai sa ajungem la 1M si n-o sa mai aiba pe cine sa vaccineze, cine a vrut a cam facut-o sau urmeaza sa o faca in martie…

      (Citează)

    • s-au vaccinat prioritatile, pilele, politicienii si batranii. ca astia tin tara.
      masa muncitoare, stau frumos in wfh, nu s-a vaccinat nimeni Roxi draga.

        (Citează)

    • Exact @Bogdan. Si il puteti urmari pe medicul Gabriel Diaconu pe facebook, sa ii trezeasca pe unii la realitate, chiar daca o sa avem -prin absurd- 10 mil vaccinati in octombrie, mutatiile virusului printre ceilalti vor duce la necesitatea vaccinarii si in 2022, cu rapeluri si vaccinuri de generatia a 2-a. In cel mai fericit caz, la sfarsitul lui 2023 mergem la concerte,filme si meciuri cu biletele sold-out ,fara masca…

        (Citează)

    • Fata, esti in toate mintile? Lumea vrea sa se vaccineze dar nu poate. De fiecare data cand se scot locuri sunt “sold out” in decurs de cateva ore.

        (Citează)

    • Cum ma pot vaccina eu acum, legal ?Am 33 de ani, fara boli cronice, lucrez de acasa..Si ca mine sunt aproape toti din jurul meu.

        (Citează)

  5. alex:
    Fata, esti in toate mintile? Lumea vrea sa se vaccineze dar nu poate. De fiecare data cand se scot locuri sunt “sold out” in decurs de cateva ore.

    Vrea herdu de plebi, protv / digi users, eu nu vreau si foarte multa lume nu vrea, pentru ca este voluntar asa ca nu manca rahat aiurea.

      (Citează)

  6. Alin:
    Cum ma pot vaccina eu acum, legal ?Am 33 de ani, fara boli cronice, lucrez de acasa..Si ca mine sunt aproape toti din jurul meu.

    Bagi un part la Glovo si te vaccinezi “legal” in etapa a doua.

    Sau daca vrei mai putin “legal”, vorbesti cu medicul de familie si iti da o adeverinta ca esti gras sau ca ai psoriazis sau whatever…

      (Citează)

    • Deci legal nu se poate, doar cu manevre de genul. Multumesc dar eu sunt din cei mai fraieri, care nu ne bagam peste rand la coada, care nu aruncam pe jos, etc

        (Citează)

    • N-as garanta ca oamenii de la Glovo intra la categoria curieri, multi dintre ei sunt cu contracte pe PFA sau pe SRL-urile unor baieti destepti, s-ar putea sa fie angajati ca IT-isti sa nu plateasca impozit pe alea 2 ore :)

        (Citează)

  7. Sorin:
    N-as garanta ca oamenii de la Glovo intra la categoria curieri, multi dintre ei sunt cu contracte pe PFA sau pe SRL-urile unor baieti destepti, s-ar putea sa fie angajati ca IT-isti sa nu plateasca impozit pe alea 2 ore :)

    Esti informat gresit, daca esti angajat la Glovo iti platesti taxele saptamanal.

      (Citează)

  8. Herdu romania tv, plebii hauristi si haterii gheitz nu serveste vaccine si are dreptate victoras, sunt multi…

    victor: Vrea herdu de plebi, protv / digi users, eu nu vreau si foarte multa lume nu vrea, pentru ca este voluntar asa ca nu manca rahat aiurea.

      (Citează)

  9. Dacă am avut covid de ce as mai face vaccin?

      (Citează)

  10. Jocurile acelea vechi (Lost Vikings, Blackthorne etc) sunt deja disponibile pentru PC, XBox, PS, Switch

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus