un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 12 februarie 2021

12 Feb 2021  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

1.009.421 doze de vaccin administrate în România până acum.

    12 comentarii

  1. Eu am opțiunile alea de editare foto pe telefonul Pixel de ceva timp deja. Telefonul însă are o cameră atât de bună, încât de multe ori strici poza dacă folosești vreun filtru sau editare de acolo.

      (Citează)

  2. iHunt e listat la AeRO din 2019…
    (Titlurile astea…)

      (Citează)

  3. tara asta chiar e plina de impotenti. chiar nu se pot da niste amenzi de 5-10 mii de lei pentru un apel fals la 112?

      (Citează)

  4. Si daca a devenit Stanciu proprietar unic pe Pegas… bicicletele vor fi mai bune?

    Cand m-am uitat eu la ce modele aveau, erau si scumpe si proaste si sudurile facute in bataie de joc.

      (Citează)

    • pai stanciu crezi ca e sudor de meserie? face si el cum stie sudura.
      rant desigur

        (Citează)

    • Bicicletele oricum sunt import china, doar branduite pegas si vandute la pret de hipsterime. “Iulica securica” (din cate stiu) era putin implicat dinainte. Oricum, baiatul de se ocupa de pegas a avut si ceva platforma de inchiriat biciclete (gen lime) acu vreo 3-4 ani. A mers o vara (marea majoritate s-au furat/pierdut). Tot business caseul fusese facut cu sursa de venit principal banii din asigurari. Tepuiti bcr si partenerii. Business romanesc.

        (Citează)

  5. Stanciu s-o fi gandit ca dupa pandemie va exploda cererea de biciclete, ca lumea va avea chef de plimbari, de biciclit, de natura… e ‘otz mare.

      (Citează)

  6. Mișto știrea cu Hololens 2. M-am jucat și eu cu H1 și era interesant dar destul de limitat, am înțeles că 2 e un salt înainte. Când va fi doar puțin mai mare decât o pereche de ochelari de hipster, abia atunci AR își atinge potențialul.

      (Citează)

  7. Campania Intel este destul de penibila. In loc sa lucreze intens sa-i ajunga din urma pe cei de la Apple la performanta, ei se lauda cu lucruri frivole cum ar fi Rocket League si cu faptul ca exista laptopuri cu touch screen.
    La ce ma ajuta sa dau cu degetul pe ecranul laptopului in loc sa folosesc mouse-ul? Cel putin eu nu sufar urmele de pe ecran, sunt putin obsedat sa fie curat, fara amprente.

      (Citează)

  8. https://www.androidauthority.com/oneplus-selfie-camera-in-bezel-1200129/

    În sfârșit se ocupă și Oneplus de ceva interesant. Dacă bagă chestia asta într-un telefon, s-ar putea să le dau și bani pe el.

      (Citează)

  9. Gaelex:
    Si daca a devenit Stanciu proprietar unic pe Pegas… bicicletele vor fi mai bune?
    Cand m-am uitat eu la ce modele aveau, erau si scumpe si proaste si sudurile facute in bataie de joc.

    Și dacă ai comentat tu prostii aici, a devenit blogul ăsta mai bun? 🤣

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus