un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

HP cumpără ieftin perifericele HyperX

25 Feb 2021  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Sunt un pic uimit că HP va cumpăra divizia de periferice HyperX a Kingston cu doar 425 de milioane de dolari.

Adică aplicații de mobil valorează miliarde de dolari, dar numărul 1 (sau foarte sus, oricum, au căști foarte bune) din domeniul perifericelor de gaming se vinde doar cu această sumă?

HP va cumpăra doar perifericele HyperX, adică căști, tastaturi, mouși, microfoane. Memoriile flash (SSD-uri, stick-uri, RAM) rămân în continuare la Kingston. De ce vinde Kingston o divizia bună, pe o piață în creștere, gamingul crescând constant în ultimii ani, pe o piață de periferice estimată la 12 miliarde de dolari în 2024? Nu știu nici asta.

HP merge mai departe cu Omen, se pare. Aveam impresia că au lăsat-o mai moale cu divizia lor de gaming.

  3 comentarii

 1. Poate ca nu le mergea atat de bine pe cat parea din afara. Dar da, perceptia in piata este ca au cele mai bune casti si nici tastaturile lor nu ar fi rele.

  Nu le-am incercat produsele, nu imi place Kingston in general. Am memorii de la ei pentru ca pretul a fost foarte bun, dar este un trader nu un producator.

  Trader, adica ia de pe piata ce gaseste ca piese, componente ca sa isi faca produsele. Nu are un control al calitatii cum au cei cu fabrica proprie.

    (Citează)

 2. HyperX aveau produse calitative la un pret decent. Acum probabil se vor scumpi si vor fi mai proaste

    (Citează)

 3. eu sunt fanboi razer de prin 2007, de cand mi-am luat un diamondback 3g care a suferit abuzuri mai rele decat o vasluianca iar pe langa chestii razer am o pereche de casti hyper x cloud 2 cumparate de vreo 3 ani de care sunt extrem de multumit

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus