un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Băuturi bune pentru cadouri de Valentine’s Day

10 Feb 2021  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Nu sunt eu mare fan Valentine’s Day, dar un pretext în plus pentru a petrece în mod inedit o zi plăcută în doi nu strică niciodată. Inedit este un pic mult spus în cazul meu și al Matildei. De câțiva ani, tradiția noastră este să luăm o cină romantică de V-Day cu un So Good Bucket de la KFC și o șampanie. Acum 14 februarie pică duminică și probabil vom avea timp pentru o zi și mai plăcută.

Dacă vreți un cadou pentru o femeie, you can’t go wrong cu flori și poate niște bomboane sau macarons. Va fi o duminică, așa că fie aranjați din timp o livrare, fie găsiți atunci o modalitate de a le cumpăra mai pe ascuns, dacă vreți să fie o surpriză. Pentru dulciuri, poate vreți să apelați la Cupcake Philosophy și gama lor Just One Bite; vi le livrează ei acasă.

Dacă vreți un cadou pentru un bărbat, o băutură bună nu strică niciodată. Finestore a lansat astăzi o promoție cu reducere 10% la orice cumpărați de la ei folosind codul FSLUV10, valabil 10-14 februarie.

Iată niște recomandări. Am ales băuturi care par mai bărbătești. De exemplu ginurile s-au bucurat de o renaștere în ultimii ani și sunt uneori văzute că băuturi potrivite pentru femei, dar acum am pus în listă doar mărci ce inspiră mai multă masculinitate; vorbim altădată de cele cu gheișe pe etichete.

Nu le-am ales la întâmplare, am băut aproape tot ce recomand mai jos (ceea ce sună ciudat, știu) și mi se par bune în gamele lor de preț, iar pe unele le am în barul propriu. O tărie este treabă serioasă.

Ca să zic altfel, aș fi mulțumit să primesc oricare dintre băuturile de mai sus și le-aș bea cu plăcere, dar cel mai entuziasmat aș fi de Caol Ila, Aviation și Casamigos.

Orice de pe Sevensins este mișto (în afară de cele de Crăciuniță, deși… why not?). Au și reduceri.

Pentru produse de îngrijire personală sau vreun parfum mișto apelați la eMAG și Best Value. Versace Eros, Paco Rabanne 1 Million, Tom Ford For Men, Hugo Boss The Scent.

Dacă vreți poate o cină romantică mai amplă, dar acasă, sunt tot felul de restaurante high-end care fac livrări. NOUA este acum în Glovo/Tazz/Bolt, de exemplu. The Artist este în Tazz/Bolt. Sunt scumpe, dar sunt puține alternative pentru ceva special. Eu mă rezolv cu fast-food, după cum spuneam.

Uitați o listă de filme pentru Valentine’s Day, de obicei comedii romantice. Multe sunt pe platformele de streaming.

 

    7 comentarii

  1. imi vine sa ma tai tot tot.
    14 feb e doar despre ELE, terminati cu impinsul asta ca si barbatul sa primeasca ceva. MISOGINILOR!

      (Citează)

  2. Eu nu mai cumpar flori la buchet, ci iau ghivece cu diverse flori/plante din Lidl sau Kaufland. Sunt mai apreciate.

      (Citează)

  3. Mie 14 februarie mi se pare o chestie tare faina. Da, e un cliseu, vine de la americani, a fost exploatata maxim comercial, dar in esenta ramane o chestie faina: o zi in care sa sarbatoresti relatia frumoasa pe care o ai cu partenerul tau, sa ii arati recunostiinta ca iti e alaturi si, pur si simplu, sa apreciezi ce aveti. Carantina, autoizolarea si distantarea sociala au fost grele si daca ai reusit sa iesi din ele cu relatia intacta mi se pare ca e un moment foarte bun sa sarbatoresti relatia aia.
    O cina draguta mi se pare o idee foarte buna, cu ceva ce va face placere dar de care nu va bucurati decat rar. La fiecare cuplu e diferit, poate fi take out de la un restaurant fancy, daca nu e ceva ce va parmiteti de obicei, sau fast food, daca incercati sa il evitati de obicei ca nu e sanatos dar e un mare guilty pleasure, sau chiar o cina gatita in casa, mai ales daca de obicei nu prea aveti timp de asa ceva si de obicei comandati sau mancati chestii pe fuga.
    Eu una cel mai mult as aprecia daca prietenul meu m-ar surprinde cu o cina gatita de el (avand in vedere ca eu gatesc in 70% din timp, si in rest comandam), un buchet de flori si, eventual, o cutie de bomboane. Nimic fancy, doar mici gesturi care sa imi arate ca depune un efort si ma apreciaza.
    Cadourile pot sa vina si ele, cata vreme nu sunt un efort – daca castigi suficient de bine si cateva sute de lei nu fac o diferenta, poti sa ii si iei ceva. Pro tip, ca sa fii sigur ca ii iei ceva care sa ii placa: te uiti la ea in dulap, cauti un articol pe care ai vrea sa i-l iei si tu, cu precadere daca stii ca e ceva ce poarta des sau stii ca ii place (ex. o geanta, rochie, pantofi, bluza, etc.), te uiti la ce brand si ce marime este, te duci la magazinul brandului respectiv, cauti ceva similar si ii iei pe alta culoare. Cel mai simplu e la genti :)

      (Citează)

  4. Lista de Vagina Day, am corectat titlul, neexistand nici un sf. Valetin in data de 14.02 atat in calendarul ortodox cat si in cel catolic.

    Aviation gin sunt curios sa il incerc, nu stiu daca e bun, dar Ryan Reynolds i-a facut reclame chiar simpatice pe instagram unde il urmaresc eu.

      (Citează)

    • Am incercat si eu Aviation, pe scurt mi-a placut mai mult decat Tanqueray sau Bombay Sapphire, dar mai putin decat Hendricks.

        (Citează)

  5. Noi ieșim la un restaurant, mi se pare sinistru să nu facem asta acum când se poate.

      (Citează)

  6. De cand asteptam articolul asta, ca poate se uita cineva de la finestore pe aici.
    E de departe magazinul in care am intrat cel mai des in ultimele 12 luni si in care am cheltuit minim 500 de lei lunar cu un maxim de 1500 intr o luna; probabil sunt un client mediu, dar nu mi se pare normal ca un magazin care, chiar si dupadenumire, sa n aiba macar 2 locuri de parcare pentru clienti. Hotelul de langa are tot timpul parcarea goala, ar trebui sa inchirieze cumva locuri de parcare, ca orcum fiecare client petrece maxim 30 de min in magazin
    Asta a fost tedtalkul meu, multumesc de atentie

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus