un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 7 ianuarie 2021

7 Jan 2021  ·

ȘTIRI  ·

18 comentarii

    18 comentarii

  1. Vodafone sa isi bage turnurile undeva, ca au probleme de semnal groaznice de ceva vreme. Astept rezolvarea de cateva luni, au “probleme contractuale” cu asociatiile de proprietari pe blocurile carora au pus antene si pur si simplu au dat shutdown la cateva de la mine din zona.
    Eu am facut scandal si mi-au facut 50% reducere la abonament pentru 3 luni, cu promisiunea ca se rezolva.

      (Citează)

  2. Tehnologia LTPO este dezvoltată de Apple. Samsung plătește un comision către Apple pentru a utiliza tehnologia LTPO pentru ecrane (inclusiv în Note 20).

    De asta Samsung și-a dezvoltat HOP.

    Mare diferență.

      (Citează)

  3. Logoul Kia zici ca e scris cu chirilice.

      (Citează)

  4. Microsoft testează un feed informativ în tasbark-ul de Windows 10 – clar, de asta avem nevoie, niste spam in taskbar

      (Citează)

  5. Nu mi se pare că spune prea multe statistica aia cu Intel Vs AMD. Piața desktopurilor cică e cea mai mică și nu cred că include nici măcar workstation-urile. De altfel puțini și-au făcut workstation cu Ryzen, ăia care se pricep, restul merg pe Intel. Cred că singurul lucru care reiese de acolo e că ăia care-și fac singuri PC-uri (adică entuziaștii și o parte din gameri) au ales AMD în ultima vreme – ceea ce știam deja din auzite.

      (Citează)

  6. Noul logo Kia seamana cu litere rusesti.

      (Citează)

  7. La “Pe lângă”, nimic despre “mineriada” / insurectia din SUA?

      (Citează)

  8. Ce e mai interesant e ca Euronews lanseaza canalul de stiri in colaborare cu UPB, folosind Sigma TV (televiziunea ETTI)

      (Citează)

  9. Am si uitat ca WPS Office este detinut de China

      (Citează)

  10. O alta stire de interes (nu stiu daca ai scris despre) este ca honor reia afacerile cu qualcomm. Plus ca vor avea google services. Asta dupa ce huawei a facut o jmecherie si a vandut honor catre alta companie.

      (Citează)

  11. Uff… CamScanner nu am stiut ca e deținut de organele de partid si stat chineze..

    Si numai datele strabunicii nu le am acolo..

    Ce sa facem daca altul mai bun nu este..

      (Citează)

  12. Mișto treaba aia din Win10. Am senzația că Microsoft merge într-o direcție bună cu sistemul de operare, parcă devine din ce în ce mai interesant.

      (Citează)

  13. dam167:
    Nu mi se pare că spune prea multe statistica aia cu Intel Vs AMD. Piața desktopurilor cică e cea mai mică și nu cred că include nici măcar workstation-urile. De altfel puțini și-au făcut workstation cu Ryzen, ăia care se pricep, restul merg pe Intel. Cred că singurul lucru care reiese de acolo e că ăia care-și fac singuri PC-uri (adică entuziaștii și o parte din gameri) au ales AMD în ultima vreme – ceea ce știam deja din auzite.

    Si de ce zici tu ca workstation=PC (personal computer)??

      (Citează)

    • Pentru că așa e la unii freelanceri și firme mici – își fac un computer care să le facă pe toate, iar anumite domenii cer componente care se apropie de workstation. Așa că vine întrebarea: merită să iau Xeon sau merge un i7, i9 sau Ryzen? merge o placă video de gaming sau trebuie musai una pro? Diferența de bani e mare, nu mai ține „ai nevoie de hardware peofesional pentru că tu ești un profesionist”.

        (Citează)

  14. Mihai:
    Mișto treaba aia din Win10. Am senzația că Microsoft merge într-o direcție bună cu sistemul de operare, parcă devine din ce în ce mai interesant.

    Degeaba e interesant daca, din senin, iti da not responding cand deschizi un pdf pe un laptop de 6.000 de lei… cat ma face pe mine windows sa înjur nu ma face nimeni si nimic altceva 😳

      (Citează)

    • Păi nu e perfect dar sincer, de când am cumpărat Win10 acum niște ani, PC-ul meu merge fără probleme. Ai și tu Acrobat cu licență?

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus