un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 5 ianuarie 2021

5 Ian 2021  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

  13 comentarii

 1. 2021

    (Citează)

 2. Salut Radu si la multi ani!
  Am si eu o intrebare, la recomandarea ta am vrut sa comand 2 burgeri de la Zvetto.
  Problema este urmatoarea, singurul nr de telefon pe care il au nu este disponibil, oricand ai incerca, iar pe food apps sunt doar pe Tazz, unde nu au meniul complet, asadar, how can a regular Joe place an order? Daca sunt hipsteri din aia care accepta doar prin porumbei calatori ca sa nu polueze, renunt :)

    (Citează)

  • Eu comand prin Glovo, dar am impresia că cei de la Zvetto sunt închiși până pe 6 ianuarie sau așa. Am trecut zilele trecute pe acolo și parcă asta scria pe ușa lor. Posibil să fie 11 ianuarie, chiar nu mai știu.

     (Citează)

 3. In alte stiri: “Not a joke: in Belarus the National E-Mail service had been launched today. To send one e-mail costs a customer between €0,15 and €0,5. Attachments (up to 3 files) may not exceed 10Mb in total. A registration with an ID and a phone number is also needed.”

    (Citează)

  • Păi dictatura se duce și în astfel de direcții. E simplu să blochezi Gmail și să forțezi oamenii să trimită emailuri doar prin serviciul oficial, bagi și taxă ca să nu scrie prea multe.

     (Citează)

  • “If the recipient is not registered with the system, the email will be printed out and sent to the recipient by conventional mail.“

   E o combinație între poștă și email. Presupun că ai folosi chestia asta dacă vrei să trimiți documente mai oficiale.
   Oricum, nu am văzut nicăieri că ar interzice restul serviciilor de email.

     (Citează)

  • Ai cumva un link de unde ai luat ce spui despre Belarus?

     (Citează)

  • Giani Mucea: Oricum, nu am văzut nicăieri că ar interzice restul serviciilor de email.

   Nu, dar ziceam așa, ca scenariu pentru un dictator.

     (Citează)

 4. Jack ma, ha ha ha, asta e treaba cu China, trebuie să-ți ții gura

    (Citează)

 5. Cred ca Jack Ma scrie acum cateva top-uri de hartie A4 cu urmatoarea fraza:
  – Jur sa nu mai critic partidul comunist niciodata.

  Vroiam sa zic “Jur sa nu mai vin in delta decit singur”, dar nu sunt sigur ca ar fi inteles multi aluzia la un film celebru.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus