un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 29 ianuarie 2021

29 Jan 2021  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

534.346 de persoane vaccinate, din care 75.000 și cu a doua doză. 4 morți în incendiul de la Matei Balș.

MKBHD despre Xperia Pro și cei 30 de potențiali clienți:

    6 comentarii

  1. E fain cand lumea face revolutii online, doar sa le faca impotriva cui trebuie si asa cum zicem noi.

    Referitor la incarcarea aia wireless de la km distanta, eu nu-s foarte confortabil cu ideea. Parca-i si vad pe aia ce proteaza impotriva 5G cum isi pun diverse incarcatoare din astea wireless prin casa :)

      (Citează)

  2. Mă întreb dacă Air Charge-ul ăla de la Xiaomi funcționează și ca anticoncepțional… mai poți face copii după ce folosești așa ceva?

      (Citează)

  3. 2015 incendiu Colectiv ….
    2020 incediul de la Neamt …
    2021 incendiul de la Balș …
    Nu ne mai facem bine ever … am ajuns sa cred ca sistemul de sanatate din romania nu e sigur deloc,oriunde sa te tratezi dar nu in spitalele de la noi,ca de acolo doar in sicriu iesi :(
    Iohannis acum pe Digi 24 (13:17) ” avem nevoie de o reforma… ” pe bune? De 30 de ani tot in reforma o ducem si uite unde ajungem….are cate spitale mai trebuie sa arda,cate oameni mai trebuie sa moara arsi in spitale?

      (Citează)

  4. Pai cum sa nu creasca Apple pe segmentul tabletelor cand celelalte s-au “pretuit” la fel , dar au specificatii mediocre ca poate cumpara lumea ?! Wtf … Au cele mai bune 3 tablete pe toate segmentele . 350EUR pentru un Ipad 8 vreo 600Eur pentru Ipad AIR 4th si 900Eur pentru Ipad PRO 12.9″ . Si da , poate parea mult insa cand vezi Tab S6 lite cu CPU cu specificatii sub mediocre la 2000LEI , parca mai bine iei Ipad . Iar Tab S7 la 4500LEi nu stiu ce zic … tot nu v-am convins ? Nu sunt fan Apple , dar trebuie sa recunosc ca restul gresesc mai tare.

    Am cautat recent si de-asta zic ca am ramas siderat la preturile existente . Huawei mai are unele decente ca specificatii dar fara Google Services sunt degeaba , iar cand vorbesti despre un cort – PAC – ALIEXPRESS – te-ar interesa un cort ? :)))) dar ei sunt detinuti de angajatii lor stiu .

      (Citează)

    • Foarte bine zis. Liviu. La partea de tablete Apple chiar are produse exceptionale, la preturi decente. Nu stiu de ce, dar acolo nu aplica suprataxa lor de brand.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus