un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 11 ianuarie 2021

11 Jan 2021  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Astăzi începe oficial târgul CES în SUA, desfășurat online. Voi strânge principalele anunțuri de acolo în câteva articole.

108.294 persoane vaccinate până acum în România.

    11 comentarii

  1. “Schimbări în structura organizațională Dacia și Renault.”
    Se pare renault o sa dea afara niste mii de oameni din europa, pentru a muta fabricile in China, in acelasi timp ceo castiga “salariu de 1,3 milioane de euro, sumă fixă, și până la 150% bonus de performanță.”

    Bineinteles nicaieri in articol nu se vorbeste despre “fiabilitate”, “calitate”, “satisfactie”, doar profit, profit, profit

      (Citează)

    • Păi cât ai vrea să câștige CEO-ul? E omul care prin deciziile sale face sau nu profit de zeci de milioane de euro unei asemenea companii. Cât vrei să ia, cât un programator din București?

      Mie mi se pare foarte puțin 1,3 milioane de euro pentru a conduce Renault.

        (Citează)

    • Pai si daca profitul ala de zeci de milioane intra in contul ceo-ului si al celorlalti directori regionali ?

        (Citează)

  2. Profitul se face prin automatizare, prin roboti.
    Implicit oamenii devin roboti.
    Nu mai exista viata personala.

      (Citează)

  3. Chestia aia cu ANAF are acces la informatiile despre miscarile de bani este o mizerie si calcare in picioare a vietii private si a GDPR.

    Daca nevata’mea si-ar lua un dildo, in mod sigur nu as vrea sa stie dracu’ si ANAF de chestia asta.

    Faptul ca vaneaza teroristi si spalare de bani nu le da voie sa vada ca am cheltuit bani pe tancuri din pixeli sau prezervative sau caviar.

      (Citează)

    • lasa ca are deja. mai multe.

        (Citează)

    • Nu este o încălcare dacă e prin lege. Probabil în contractul cu banca scrie deja că accepți asta.

        (Citează)

    • Ce usor permitem atatea cand ni se baga in ochi termeni gen combaterea terorismului, siguranta nationala. Un politist in fiecare casa imi doresc, sa stea cu noi 24/24 sa vada daca trăim corect. Si camere de filmat, milioane, peste tot, macar sa vezi covidu cand sare din boscheți la 12 noaptea sa te infecteze pe strada ca nu ai masca. Nu mai vreau sa pot sa scap de ochiul fratelui cel mare, este asa de buna viata cand iti este urmarita orice mișcare. Efectul de observator este minunat, oamenii mai fericiti ca au scapat ideea aia idioata gen viata privata, libertate, rahat, niște lucruri minore si enervante care stateau în drumul societatii catre perfectiune. Acces internet doar cu buletinul si secventa adn, sa nu mai existe troli si caterinca, bullying si hartuire. Sistem de credit social cu bonus x2 daca esti un ajutac de partid eficient. Masini care merg singure unde vrei, daca ai voie. Si daca tot se vorbeste, abolirea proprietății. Chestia care se stie da tuturor bataie de cap, e greu cu detinutul asta de lucruri, mai bine nu îți bati capul si inchiriezi. Ce atâta chiaburie

        (Citează)

    • Și GDPR sau Constituția nu sunt legi sau cum?

        (Citează)

    • De parca spalarea banilor sau finantarea tero se face prin banci, trebuie sa fii cel putin naiv, bitcoin & cash are kings :)

        (Citează)

  4. LG s-a prins că există o piață substanțială de gameri care vor un monitor mișto care sa fie și TV in același timp, dar nu pot face asta cu 55″.

    Dacă 48″ era încă mărișor, 42″ începe să fie ergonomic.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus