un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 22 decembrie 2020

22 Dec 2020  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

Topul vânzărilor de telefoane în octombrie 2020 arată ca mai jos. Sunt surprins că S20 FE n-a intrat acolo, având în vedere că este probabil cel mai bun telefon dpdv preț-calitate al anului:

  4 comentarii

 1. Articolele 2, 6, ultimul
  Portia zilnica de reclama apple.

  “Bentley va fi controlată de Audi.”
  Vw trebuie sa scape pana in 2022 de niste motoare bune 2.0 tdi, si bently s-a oferit.

  “Marile companii revin cu reclame pe Facebook.”
  Pai de craciun lumea vrea sa vorbeasca cu apropiatii, sa faca poze, live-uri cu cozonaci, ar fi si pacat sa nu-i inneci in reclame.

    (Citează)

  • Radu n-are nici Mac, nici iPhone, iar Apple oricum nu lucreaza cu influenceri in Ro, deci nimeni de aici nu e platit pentru ce spune pozitiv despre ei.

     (Citează)

 2. Cât de penibil e pachetul de la SCAMsung x Epic Fail. Ar trebui concediați cei de la marketing.

    (Citează)

 3. Irina:
  Radu n-are nici Mac, nici iPhone, iar Apple oricum nu lucreaza cu influenceri in Ro, deci nimeni de aici nu e platit pentru ce spune pozitiv despre ei.

  Si nici Bentley, sa nu uitam asta!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus