un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 17 decembrie 2020

17 Dec 2020  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

  7 comentarii

 1. Imi scapa care e legatura intre Orban si Orange… ?

    (Citează)

 2. La contractul câștigat de Orange în valoare de 3.67 milioane lei fără tva pentru un maxim de 450 de abonamente timp de 4 ani ar ieși un preț de 169,90 lei fără tva pe lună per abonament. Cam scump….

    (Citează)

  • Depinde ce include, probabil s-a cerut trafic nelimitat, niște roaming, probabil și telefoane mobile pentru fiecare cont.

     (Citează)

  • Mă gândesc ca ar fi scris în anunț și despre furnizarea de echipamente compatibile cu serviciul contractat.
   La 200 ron/luna pe 4 ani chiar ca ar trebui sa le dea gen un iPhone

     (Citează)

 3. Stefan Octavian

  17/12/2020 la 5:27 PM

  nwradu:
  Depinde ce include, probabil s-a cerut trafic nelimitat, niște roaming, probabil și telefoane mobile pentru fiecare cont.

  Doar servicii de voce si date daca ne luam dupa articol. La Orange cel mai mare abonament e de 30 de euro cu tot cu tva cu totul nelimitat si roaming de 14 GB inclus Nu se apropie de 169 lei fara tva de nici un fel

    (Citează)

 4. nwradu:
  No idea, trebuie văzut caietul de sarcini.

  Conform caietului de sarcini:
  “2.4 Terminale

  2.4.1 Pentru fiecare abonament cu terminal inclus prestatorul va asigura în mod gratuit un terminal nou, astfel:
  a. Pentru abonamentul de la punctul 2.1.1 terminale în 2 variante conform cerințelor tehnice din Anexele 1a, 1b.
  b. Pentru abonamentul de la punctul 2.1.2 terminale în 2 variante conform cerințelor tehnice din Anexele 1c, 1d.
  c. Pentru abonamentul de la punctul 2.1.5 terminal conform cerințelor tehnice din Anexa 1e.

  2.4.2 La ofertare, prestatorul va prezenta lista terminalelor conform cerințelor tehnice aferente anexelor specificate la pct. 2.4.1.

  2.4.3 Terminalele de la punctul 2.4.1 se vor înlocui după 24 de luni. Prestatorul va înlocui terminalele livrate cu ultimele modele din seriile respective.

  2.4.4 Terminalele puse la dispoziție vor fi noi, nefolosite și vor fi livrate la cererea autorității contractante conform tipurilor și variantelor de modele stabilite. La livrare terminalele mobile vor fi însoțite de certificatul de garanție și factura fiscală în original și vor prezenta marcajul de conformitate europeană.
  2.4.5 La activarea abonamentelor, terminalele și cartelele SIM vor fi disponibile la sediul autorității contractante.

  2.4.6 Pe perioada acordului cadru, se va asigura service în mod gratuit (manoperă și piese de schimb) pentru echipamentele mobile. Terminalul defect va fi preluat în service de către prestator cel mai târziu în următoarea zi lucrătoare, de la sediul autorității contractante, cu asigurarea la cerere a unui alt terminal pe perioada reparației, cu caracteristici tehnice cel puțin egale cu ale terminalului preluat.

  2.4.7 În situația în care terminalul este blocat în rețeaua proprie a ofertantului, acesta va fi deblocat în mod gratuit la sfârșitul perioadei de utilizare de 24 de luni. La cerere o parte din terminale vor fi deblocate în perioada de utilizare.

  2.4.8 După livrare, terminalele mobile devin proprietatea achizitorului.

  2.4.9 Pentru UE (SEE), serviciile în sistem de roaming vor fi utilizate folosind același terminal mobil care se utilizează pentru convorbirile naționale. În afara UE(SEE), în situația în care serviciul roaming nu poate fi utilizat folosind terminalul mobil asociat abonamentului, se va pune la dispoziție un terminal compatibil, suplimentar.

  2.4.10 Terminalele livrate vor avea meniul cel puțin în limbile română, maghiară și engleză. Totodată, se vor furniza manualele de utilizare în limba română.”

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus