un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 16 decembrie 2020

16 Dec 2020  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

  7 comentarii

 1. Modernizezi statie peco in 2020 si nu pui nici o statie de incarcare… Mult noroc in viitor!

    (Citează)

 2. Vad ca nu se discuta despre ce se va intampla cu operatorul NextGen dupa preluarea Orange. In acest moment, Telekom (fostul Romtelecom) detine 100% din actiuni la NextGen, care la randul lui are o baza destul de mare de clienti si o retea extinsa in mai multe judete. Au avut chiar si pachete comune Nextgen Internet + Telekom Mobil, iar grila TV Nextgen e aceeasi grila de la Telekom.

  Deci la cine ramane NextGen ?

    (Citează)

  • Păi depinde de statut. Era un MVNO? Atunci probabil li se transferă contractul către Orange, dacă s-a vândut infrastructura care-i suporta.

     (Citează)

 3. Si un alt punct de vedere despre preluarea Telekom de catre Orange http://nicolaeoaca.blogspot.com/

    (Citează)

 4. “Un interviu despre planurile Orange de preluare a Telekom.”
  Raspuns: cartel

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus