un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 10 decembrie 2020

10 Dec 2020  ·

ȘTIRI  ·

19 comentarii

Space X a testat din nou racheta Starship. Aterizarea n-a ieșit bine. Decolarea este la momentul 1:48:00 și “aterizarea” vreo 6 minute mai târziu. Testul a fost bun, zic ei, că totul a mers bine și au învățat că trebuie să frâneze mai din timp.

  19 comentarii

 1. Legat de PS5. Urmaresc eu de la 6:50. Inca nu a fost in stoc!

    (Citează)

  • Narcis Gabriel Trofin

   10/12/2020 la 1:45 PM

   7000 de lei

     (Citează)

  • Am reușit eu sa prind un Ps5 cu disc și sa îl comand de pe e-mag pe la ora 15.00. Astazi ar fi trebuit sa îmi ajungă.

   În schimb am fost sunat de catre eMAG și mi-au spus ca dintr-o eroare de stoc nu au cum sa mi-l trimita. Mi-au oferit un voucher de 250 lei și prioritate la următoarea data cand vor mai primi stoc (posibil pe 18 dec).

   E ok, de la Altex am primit 100 de lei voucher ca nu am câștigat faimoasa lor tombola, de la eMAG acești 250 de lei. Dacă mai tine situația asta vreo 6 luni, poate ajung sa iau PS5-ul gratis.

     (Citează)

 2. Aterizarea n-a ieșit clar bine…
  Da’ no problem, ca tocmai ce s-a aflat ca vor primi niste fonduri federale de ajutor Musk si Bezos, sa duca progresul pe cele mai înalte culmi.

    (Citează)

  • programul de fonduri de care spui e implementat din 2010. si nu numai Musk & Bezos s-au folosit de el, au fost si altii.

     (Citează)

  • @Emil C, uuu… ce nasol.
   Statul american subventioneaza cercetarea spatiala. Hmm… oare la ce ne ajuta asta pe noi, ca nu prea ne da de mancare.
   Dar daca ne gandim bine, avem niste sateliti in spatiu care ne ajuta la pozitionarea GPS pe care o foloseste toata lumea.

     (Citează)

 3. Topul filmelor. Miami bici pe 2. Da, cam ala e nivelul.

    (Citează)

 4. “Cum să dormi 8 ore în 4 ore ” – creste interesul pentru fizica si Teoria Relativitatii a lui Einstein; eu zic ca e un semn bun pt Romania.

    (Citează)

 5. Cyberpunk 2077 se poate lua desigur si din magazinul GOG.com, detinut de producatorul si dezvoltatorul jocului. Chiar se laudau ca au niste goodies in plus fata de alte magazine.

    (Citează)

 6. Legat de SpaceX – “accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum” cum ar zice militienii rutieri :))

    (Citează)

 7. sin:
  Legat de SpaceX – “accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum” cum ar zice militienii rutieri :))

  Au fost luati prin surprindere de zapada si n-au avut timp sa-si puna cauciucurile de iarna.

    (Citează)

 8. Pana la urma a fost pe stoc? L-am urmărit pana pe la 10:30 și nu apăruse. Știe cineva?

    (Citează)

 9. Cyberpunk cică merge bine de tot și pe Stadia.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus