un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 24 noiembrie 2020

24 Nov 2020  ·

ȘTIRI  ·

21 comentarii

    21 comentarii

  1. Salut Radu, oare ce sa intamplat de nu vad decat două titluri din stiri? Din al 3-lea se vede doar puțin vârful literelor.
    Probat pe Android 9 cu Chrome si Brave.
    🤷‍♂️

      (Citează)

  2. Întoarce telefonul pe landscape și va funcționa

      (Citează)

  3. Coco Moll:
    Salut Radu, oare ce sa intamplat de nu vad decat două titluri din stiri? Din al 3-lea se vede doar puțin vârful literelor.
    Probat pe Android 9 cu Chrome si Brave.
    🤷‍♂️

    Si pe pc se vede cumva partial, se termina brusc cu “4 permise de port-”

      (Citează)

  4. Pentru GPay am adăugat aplicația in WishList-ul Google Play, acum il găsești repede in Meniul Google Play, o alta alternativa ar fi sa salvezi link-ul aplicației https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.walletnfcrel

      (Citează)

    • Poate nu inteleg eu ce vrei sa zici… dat tu ti-ai pus o aplicatie deja instalata in wishlist-ul google play ca sa ajungi mai repede la ea?
      Linkul din articol e pentru cei care nu au aplicatia instalata si folosesc gpay as a service.

        (Citează)

    • Aplicația se dezactivează după câteva ore chiar daca ai instalat APK-ul de pe APK Mirror, dispare si din lista de aplicații, ca sa ai acces la GPay trebuie sa deschizi Google Play si sa apeși pe butonul Enable si prin miracol aplicația este disponibila, pentru asta este util WishList-ul.

        (Citează)

  5. Un duster confort 1.3 tce 130cp 4wd costa 18.500 euro.
    Un kuga trend 1.5 ecoboost 150cp fwd costa 24.100euro.

    Oricat te-ai zbate la dacia mai putin de 18000 nu o scoti, dar la ford poti sa o scoti lejer la 22000 din cate emailuri.

    Pentru 4000e in plus primesti o masina frumoasa, puternica, confortabila, datota si sigura.

      (Citează)

    • Da, dar Duster este pentru cei care nu au 4.000 € în plus și abia au putut face rost de cei 18.000 €.

      Că așa, mai pui 4.000 € la cei 22.000 euro și iei Tiguan sau altceva și nu se termină discuția.

        (Citează)

  6. Nu înțeleg de ce n-ai vrea încărcare de la priză pentru baterie.

    Pentru ca te costa prea mult un PHEV fata de un HEV si autonomia pe baterie la un PHEV este de obicei foarte mica, undeva la 30-50 km pe hartie, 20-30 km in realitate daca mai bate si vantul sau e frig. Diferenta de pret intre un HEV si un PHEV este cam de 7000 euro la un Kia Niro de exemplu.

      (Citează)

    • Pe langa costuri, PHEV-urile sunt overall mai putin eficiente decat hibridele normale daca nu le incarci niciodata la priza, pentru ca sunt mai grele. Drept urmare, daca stai la bloc sau altundeva unde nu ai acces usor la incarcator, hibridele sunt o alegere mai buna.

      Sursa: am hibrid, cand am luat-o puteam sa aleg si modelul PHEV, dar nu am facut-o fix pentru ca nu am unde sa o incarc.

        (Citează)

    • Mie mi se pare că este un cost care merită acceptat.

        (Citează)

  7. De la 500 de euro pret anuntat de nvidia, la 3500 de lei pcgarage e cale cam lunga. Si alea nu sunt branduri B.

      (Citează)

  8. 30-40 km e de ajuns pt rutina zilnica.
    La un PHEV ai un motor electric si baterie de peste 8 kw(e normal sa coste mai mult).
    Pt cei care vor putea incarca acasa merita

    costin: Pentru ca te costa prea mult un PHEV fata de un HEV si autonomia pe baterie la un PHEV este de obicei foarte mica, undeva la 30-50 km pe hartie, 20-30 km in realitate daca mai bate si vantul sau e frig. Diferenta de pret intre un HEV si un PHEV este cam de 7000 euro la un Kia Niro de exemplu.

      (Citează)

    • Lumea asta nu înseamnă doar naveta dintr-o parte în cealaltă a Bucureștiului. În țările unde se vând mai multe mașini noi decât sh, majoritatea fac naveta 50 de km pe un sens, cu mers pe autostrăzi/europene. Bateria aia e fix pix.

        (Citează)

    • PHEV-urile moderne scot de obicei mai mult de 50 km autonomie. Dacă faci navetă mai mare, poți lua direct o electrică, că țările alea au deja dezvoltată infrastructura pentru așa ceva.

        (Citează)

  9. pe vremuri o placa video buna costa 7-800Lei la lansare (8800GT de ex), acum a ajuns sa coste cat 2 console :)

      (Citează)

  10. mormaila: (8800GT

    Pe vremea aia era un “salar”, acum e acelasi lucru , pt unii chiar jumate, sfert,etc

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus