un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Niște Black Friday la străini

27 Nov 2020  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

35 comentarii

Epic Store are oferte la jocuri. Steam are Autumn Sale. Despre reducerile la Playstation v-am spus deja.

Epic a băgat prețurile în lei. Star Wars Squadrons are o reducere bună, la fel și noul Watch Dogs Legion. Pe PS Store este o ofertă bună la abonamentul Plus, la FIFA 21 cu variantă inclusă de PS5 și la jocuri mai vechi, dar nemuritoare, precum God of War, Uncharted sau Hitman 2.

Pe Steam sunt multe de explorat. Două jocuri care mi-au marcat și îmbunătățit copilăria costă în total 2,39 euro. Este vorba de Little Big Adventure 1 și 2, niște jocuri excelente de aventură, cu personaje plăcute și o lume în care îți place să intri. Le-am jucat de multe ori pe vremea aceea, o voi face din nou acum.

Phantom Doctrine pare interesant. Îl aveam în wishlist, la prețul de acum este mai atractiv. Doom Eternal, lansat anul acesta, costă 20 de euro. L-am cumpărat.

Massimo Dutti și Zara au diverse reduceri, chiar dacă nu le zic Black Friday. Și Asos are reduceri de până la 70%, iar About You și Answear au un fel de international black friday. Uniqlo e mișto, mai ales că acum livrează și în România; am multe haine de la ei și sunt foarte bune.

Threadless are cele mai bune oferte astăzi. În alți ani am cumpărat tricouri și hanorace de la ei, au ajuns după vreo lună prin Poștă, sunt bune. Am luat și de pe Teepublic cândva.

Sportsdirect are oferte la articole sport și fitness.

Amazon.de și Amazon SUA: și aici e de săpat mult. Mie mi se par foarte prost organizate ofertele, sunt gândite pentru cei care știu exact ce caută, dar nu încurajează impulse buying și browsingul prin oferte bune.

Văd o ofertă bună la noul Echo Dot și la Kindle. Earbuds Sony XB700 au un preț bun, dacă vreți niște earbuds ieftine. Carduri de memorie SanDisk. Unele nu se livrează în România, dar în comentariile unor articole anterioare am văzut că EshopWeDrop funcționează bine.

La un moment dat am încetat să mai caut oferte, sunt prea multe și ciudat organizat. Cred că-i genul de moment când fiecare știe mai bine ce caută, iar asta poate fi un pulover, un set de pahare, un ceas Omega, cutii pentru alimente sau accesorii foto care nu se găsesc la noi.

Walmart și Best Buy au oferte bune, dar valabile în SUA. Luați prin serviciu de shipping sau apelați la prieteni din America.

Adobe are o ofertă la Creative Cloud. GTmetrix are 30% off pentru planul pe un an cu codul GTMETRIXBF30.

    35 comentarii

  1. “sunt gândite pentru cei care știu exact ce caută, dar nu încurajează impulse buying și browsingul prin oferte bune.”
    “Cred că-i genul de moment când fiecare știe mai bine ce caută,”

    Adica exact felul cum a fost gandit evenimentul de cei care l-au “inventat”, nu cum l-am stricat noi romanii?

    Oh nu, ce se fac aia daca nu le aratam noi exact cum se fac lucrurile, ca doar noi stim mai bine, nu?

      (Citează)

    • Proști americanii, mă. Nici Black Friday nu știu să facă.

      hăhăhă

      *dând drumul la TV-ul 164cm care stă pe mobila din 1970 și care abia a încăput*

        (Citează)

    • @Radu: am eu Phantom Doctrine. Este fain, destul de greut. Devine repetitiv la un moment dat. Ai 3 campanii diferite. Daca nu te grăbești, vezi ca urmeaza sa apara Phantom Doctrine 2 – pare mai promițător..
      Pentru cei de varsta noastră, iti recomand două jocuri faine: Total War Three Kingdoms sau, si mai bine, seria Total War Warhammer – ca să ai campania Mortal Empires trebuie să ai si 1 si 2. Grafic, ce ma intereseaza pe mine, 2 este foarte bine optimizat însă nu are rasele din 1.
      Dai un semnal daca te decizi să le încerci- ne zici cum ti s-au parut 😎😊

        (Citează)

    • Fix asta am venit sa zic. Probabil de la imaginile cu toata cio…saracii sua care rup usile de blackfriday la walmart, lumea are senzatia ca in state se opreste timpul in loc de BF ca la stanciu pe plantatie.

        (Citează)

  2. Dacă nu-i campanie plătită, e lene mare de căutat și organizat oferte. Dacă-i cu bani și cu link-uri de afiliere, e ditamai articolul. #numazic 😁

      (Citează)

  3. Am urmarit eu de ceva vreme un joc pe Steam (nu vreau sa spun care, ca să nu fac reclama gratis pe blocul lui Radu). Concluzia: pretul de la Autumn Sale este acelasi cu pretul pe care l-a avut anterior (anterior era într-o campanie de reduceri – de la 49,99 eur la 39,99 eur; acum, la Autumn Sale este promovat ca fiind redus tot la 39,99 eur).

      (Citează)

  4. Caut si eu un TV OLED de 65″ si un espresor Philips LatteGo 3200 sau mai mare. Nici unul nu e la reducere :(

      (Citează)

    • Vezi la bol, erau cateva oled de 65.

        (Citează)

    • E la bol, dar nu e la reducere. E acelasi pret ca in vara, 1850-si-ceva pentru tv si ~500 pentru masina de cafea. Am amanat achizitia crezand ca o sa intre la reducere. Cred ca pana la urma o sa le cumpar, iar apoi prevad ca o sa intre la reducere de Craciun

        (Citează)

    • Pai lg-ul e 1570. Nu e extraordinar, dar nu stiu daca gasesti un oled de 65 mai ieftin de atat.

        (Citează)

    • De ce ai da 2000 de lei pe un espressor chinezesc automat?

        (Citează)

    • Lg-ul la 1570 e BX, varianta mai de buget, cu procesor si sunet mai slab. Eu ma uit dupa CX.

      @Octav pentru sistemul LatteGo

        (Citează)

    • Inteleg. Sper sa nu ma gadile si pe mine prea curand sa schimb televizorul, ca doar de spirala asta de a cauta dupa specificatii si produse nu mai aveam nevoie acum.
      Peste 2 ani, dupa ce ma mut, poate.

        (Citează)

    • Eu am BX-ul de pe eMAG. Sunetul este mai bun decât la 43UJ701V, care era verificat de harman kardon. Calitatea imaginii este net superioară, mai ales când sursa e bună.

      In afară de stand, porturile HDMI 2.1 și procesorul mai slab nu văd diferență clară între BX și CX. Review-urile zic cam la fel, că diferențele sunt foarte mici și mai curând la nivel subiectiv.

      Dacă diferența de preț e mică CX este alegerea mai bună. Pentru mine 4000 de lei BX-ul sau 6000 de lei CX-ul… a fost clar.

        (Citează)

  5. La Kindle e acelasi pret de o saptamana ca au avut Black Week; acum o luna a mai fost la pretul asta.
    Am testat livrarea cu EShopWeDrop, a livrat luni dimineata Amazon UK la depozitul lor, dupa o zi inca nu aparea pe contul meu. I-am contactat pe WhatsApp si mi-au zis ca daca nu apare dupa 48 de ore sa le dau mail cu dovada livrarii. Am lasat sa curga 36 de ore, si le-am dat mail, am primit raspuns ca a fost alocata sesizarea, si dupa 4 ore coletul apare miraculos in cont. Acum apare cu statusul “pregatit pentru incarcare”. Sunt curios cat dureaza livrarea.

      (Citează)

    • De ce nu ti l-ai comandat direct? Ca vine bine mersi in Romania.

        (Citează)

    • cam 1 sapt. vezi ca la prima comanda mergi la ei sa ridici.

        (Citează)

    • Gaelex:
      De ce nu ti l-ai comandat direct? Ca vine bine mersi in Romania.

      Kindle nu se livreaza in Romania de la nici un Amazon european, asa ca ramanea sa iau cu Eshop cu 270 lei si transport sau de la Emag, Evomag cu ~500

      alxzen:
      cam 1 sapt. vezi ca la prima comanda mergi la ei sa ridici.

      Poftim? Pai sunt in Sibiu, am ales livrare prin Urgent Cargus acasa, vad ca nu au comentat.

        (Citează)

  6. Amazon organizeaza produsele pe categorii si tip de utilizare. Anumite deal-uri, care lor li se par mai interesante sunt scoase in fata. Daca ai rabdare si cauti, gasesti chestii misto, dar trebuie sa te gandesti daca chiar ai nevoie de ele.

      (Citează)

  7. la istyle e lichidare de stoc “black friday” amuzant air-ul ala din 2017 la 4000 +

      (Citează)

  8. noul Echo Dot nu se livreaza direct in Romania. Doar Germania si Austria, din pacate. Le poti lua doar prin servicii de shipping.

      (Citează)

  9. Azi mi-a venit prima parte din comanda facuta sambata trecuta pe amazon.de
    5 produse mici, 150 de euro toate, cu livrare standard. Nu neaparat super reduceri, mai degraba chestii mai greu de gasit aici.
    4 din 5 au venit sau vin cu UPS-ul (2 pachete diferite), ceea ce nu prea se intampla la livrarea standard.
    Doar ultimul produs, un amarat de card microsd, vine cu posta (Delivery By ASNDI zice amazon). Are data estimata 9 decembrie, dar ma astept sa se piarda pe drum. Am avut noroc, e singurul pe care l-am luat “ca era la promotie”, nu ca aveam neaparat nevoie.

      (Citează)

  10. Giumbix:
    Dacă nu-i campanie plătită, e lene mare de căutat și organizat oferte. Dacă-i cu bani și cu link-uri de afiliere, e ditamai articolul. #numazic 😁

    Lasă-mă sa ghicesc. Tu te duci de munca de placere, nici nu iei bani la sfârșitul lunii.

    Numa’ zic, nu ca pierd timpul meu și al celorlalți sa citească asta.

      (Citează)

  11. alunelu: Kindle nu se livreaza in Romania de la nici un Amazon european, asa ca ramanea sa iau cu Eshop cu 270 lei si transport sau de la Emag, Evomag cu ~500

    Poftim? Pai sunt in Sibiu, am ales livrare prin Urgent Cargus acasa, vad ca nu au comentat.

    Si eu am comandat Kindle de pe Amazon.de si mi-a venit acasă (Romania) cu curierul.

      (Citează)

  12. Mi-am luat un mouse: Logitech mx master 3, ma gandeam la el de ceva vreme dar nu mi-l doream neaparat. Era redus de la 85 de euro la 50 asa ca l-am luat la impuls de pe amazon

      (Citează)

  13. Trebuie sa imi ajunga si mie un wusthof classic ikon azi. N-aveam nevoie neaparat de el si inca nu am invatat sa ascut cutite cum as vrea, dar pretul a fost ok.

      (Citează)

  14. Gaelex:
    De cate ori sa iti spun? Schimba optiunea! Kindle FARA publicitate vine bine mersi in Romania, am cumparat 3 pana acum.

    De câte ori ai mai zis că fără publicitate? Zero.

      (Citează)

    • Ce naiba… eram convins ca am zis cel putin o data pe aici de luat Kindle fara publicitate. My bad, oi fi scris pe ceva si nu am postat.

      Kindle fara reclame e un subiect care apare cam anual si nu imi dau seama cum de nu e deja rezolvata problema.

        (Citează)

    • @Gaelex Eu nu am reușit să comand Kindle cu livrare în RO. Voi ați comandat în această perioadă de promoții sau altădată?

      Pe pagina produsului scrie destul de clar: This product only ships to Germany, Austria, Liechtenstein, Luxembourg or Switzerland.

      https://imgur.com/a/a6QUpV7

      Până la urmă am comandat pe o adresă de DE și mi-l va trimite cineva.

        (Citează)

    • Oasis este geo locked, chestie ilegală de altfel în UE, și într-adevăr nu există să îl livreze Amazon direct în România.

      Kindle, Kindle cu lumină și Kindle Paperwhite se livrează direct în variantele fără publicitate.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus