un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A început Black Friday pe PlayStation Store

23 Nov 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Încep diverse Black Friday-uri la străini, iar printre ele și unul pe PlayStation Store, magazinul oficial al Sony. Ofertele, reduceri de până la 70%, au fost lansate deja și țin până pe 30 noiembrie.

Printre ofertele bune vedeți întâi că abonamentul PlayStation Plus are 25% reducere, costă 201 lei pentru un an întreg. Abonamentul Plus vă permite să jucați multiplayer și vă dă acces gratuit în fiecare lună la câteva jocuri, de obicei titluri bune, pe care le puteți juca oricând pe perioada cât rămâneți abonați. Mai primiți și 100 GB de stocare în cloud, iar cei care au PS5 primesc acces la o colecție de jocuri foarte bune din ultimii ani.

Și mai sunt apoi o serie de oferte din colecția PlayStation Hits, adică jocuri celebre de PS4, acum și cu preț redus. God of War și Uncharted 4 costă câte 45 de lei fiecare, de exemplu, un preț foarte bun având în vedere câte ore de distracție vă pot oferi. Horizon Zero Dawn cu tot cu expansion-ul Frozen Wilds este în colecția PS Hits, dacă vreți să vă luptați cu roboți uriași.

Hitman 2 Gold Edition la 89 de lei este o altă ofertă excelentă. Eu l-am jucat în această vară și e foarte mișto jocul, permițându-ți să abordezi misiunile într-un stil open world, cu foarte multe posibilități de a-ți îndeplini obiectivele, adică de a-ți asasina țintele. De exemplu, prima misiune are loc la o cursă auto și te poți deghiza în mecanic pentru a sabota mașina unui concurent, poți pune explozibil pe scena câștigătorilor, poți sta cu pușca cu lunetă în turn și multe asemenea variante. Abia aștept partea trei, ar trebui să apară peste câteva luni.

În ce privește jocurile mai noi, poate vreți să profitați de oferte pentru a cumpăra diverse jocuri de top:

Watch Dogs Legion – tocmai ce-l joc și eu, dar pe PC. E mișto jocul, iar oferta include ambele versiuni, PS4 și PS5. Adică aproape orice joc de PS4 va rula și pe PS5 oricum, dar la Watch Dogs Legion primiți în preț și o versiune dedicată de PlayStation 5, adică grafică actualizată, ray-tracing, optimizări de PS5.

Ghost of Tsushima – unii au spus că este cel mai bun joc exclusiv de PlayStation 4. Lansat practic la finalul generației de console, așa o fi. Review-urile au fost foarte bune.

The Last of Us 2 – nu cred că mai are nevoie de prezentare, nu? Un pic controversat la lansare prin subiectele mature pe care le abordează și violența din joc, cred că, alături de prima parte, va rămâne cel mai celebru joc de PS4.

Fall Guys – are o mică reducere, dar asta pentru că jocul nu a fost niciodată scump. A fost descris de mulți ca fiind revelația anului 2020, un joc simplu și super-distractiv.

Doom Eternal cred că nu mai trebuie prezentat.

Spider-Man – dacă vreți să luați seria de la început. Spider-Man este printre cele mai bune jocuri de PS4. Noul Spider-Man Miles Morales (un review aici) este jocul de lansare pentru PS5, apropo. Merge și pe PS4, poate fi cumpărat simultan pentru ambele generații de consolă, dar pe PS5 are grafică mai bună.  Există și aici o ofertă bună, există un pack care include Spider-Man original remastered și noul Spider-Man Miles Morales la preț mai bun decât dacă le-ați cumpăra pe amândouă separat (chiar și cu toată oferta curentă la primul Spider-Man).

FIFA 21 Beckham Edition – un alt joc ce include și variantă dedicată de PS5 în acest preț.

Mafia Trilogy – remake-ul din acest an, am mai scris despre el, include toată trilogia Mafia refăcută pe unde s-a putut și a fost necesar. Aveți probabil câteva săptămâni sau chiar luni de joacă single-player în aceste trei jocuri. Remake-ul primului Mafia are review-uri foarte bune, fiind mișto făcut.

    9 comentarii

  1. Ciprian Harabagiu

    23/11/2020 la 3:15 PM

    Fain. Mai trebuie si un PS5 si e kit complet :), desi slabe sperante la a gasi unul curand

      (Citează)

  2. Pe afara au inceput de saptamana trecuta cu ofertele, eu am vazut la noi de vinerea trecuta.

    Abonamentul anual PS Plus e la pret competitiv, pe amazon e mai scump si nici nu functioneaza in Romania. Cere cont de Gemania sau UK, functie de care magazin il vinde.

      (Citează)

    • Astea la PS au început pe 20 noiembrie, da. E bun prețul la PS Plus. A fost 188 lei la Days of Play în iunie, dar nu-i mare diferență.

        (Citează)

  3. Mi-am prelungit abonamentul anual de PS PLUS (pt cine nu știe, se cumulează la cel vechi, oricâte luni au rămas pana la expirare) si mi-am luat Control. Deci pentru cine nu l-a jucat: MUSAI sa îl încercați! Incredibil feeling când îl joc…

      (Citează)

    • Cu ray tracing e misto 😀

      Daca nu ai luat ultimate edition pe PS4 nu primesti upgrade gratuit pentru PS5

        (Citează)

    • Momentan sunt tot la ps4. Am luat varianta cu ambele DLC-uri. De jucat, nu obișnuiesc sa joc ceva si a 2-a oară :)

        (Citează)

  4. Dacian:
    Mi-am prelungit abonamentul anual de PS PLUS (pt cine nu știe, se cumulează la cel vechi, oricâte luni au rămas pana la expirare) si mi-am luat Control. Deci pentru cine nu l-a jucat: MUSAI sa îl încercați! Incredibil feeling când îl joc…

    Mulțumesc pentru clarificarea cu cumularea. O sa îl iau având în vedere ca la mine expira în ianuarie.

      (Citează)

  5. Cam de 2 ori pe an e redus: bf si pe la inceputul verii. Eu il urmaresc mereu cand e la reducere 25% de vreo 4 ani. Si confirm ca se adauga peste cat mai ai, cand l-am luat ultima data am ajuns la valabilitate 1.5 ani.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus