un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Assassin’s Creed Valhalla se lansează astăzi cu technoviking

10 Nov 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Assassin’s Creed Valhalla se lansează oficial astăzi. Puteți lua jocul din magazinele Ubisoft, Epic Store, eMAG, PC Garage, PS Store.

Mă bucur să văd că review-urile sunt foarte bune. Grafica este bună, luptele sunt apreciate după ce construiești câteva skilluri, per total povestea este interesantă, după ce treci de un slow-start. Toate review-urile menționează buguri minore, dar par genul care s-ar putea rezolva ușor în următoarea perioadă. Abia aștept să-l joc și eu.


Ubisoft Olanda a găsit cea mai mișto metodă de a promova noul Assassin’s Creed: Valhalla: trei episoade amuzante în care l-au pus pe techno-viking să livreze jocul, în timp ce face mișcările sale legendare de dans.

Chestia asta m-a amuzant mult. Nu știu câți își mai aduc aminte de technoviking (trebuia să pun în ghilimele legendare), dar se potrivește aici. Din păcate, nu-i vikingul original, care acum probabil este mult mai bătrân și poate fără mușchii de altădată, dar well worth a laugh, cum se zice:

În caz că nu sunteți bătrâni ca mine și nu știți cine este technoviking, este omul ajuns celebru pentru mișcările de dans de la parada de mai jos, plus pentru un meme pe care l-a creat cu acel gest amenințător de la început.

  6 comentarii

 1. Nu stiu cati ati remarcat in clipul technoviking ca la 0:37 a avut loc un furt, hotul de buzunare i-a dat pachetul “colegului” cu posetutza

    (Citează)

 2. Cine e cat de cat interesat de jocuri stie fara indoiala de AC Valhalla. Eu acum aud prima oara acum de technoviking asta. Nu inteleg cine pe cine promoveaza, de fapt, si de ce…

    (Citează)

 3. Mi se pare mie sau nu e acelasi technoviking? Sau nush, ala de acu 10 ani parea mai matur si mai badass decat asta decat asta cu AssasinsCreed…

    (Citează)

 4. Andrei I:
  Scrie chiar Radu mai sus ca nu e acelasi…

  asa-i, my bad..

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus