un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 15 noiembrie 2020

15 Nov 2020  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

All you can stay în Maldive. Un resort te lasă să stai acolo cât vrei în 2021 într-un bungalow pe apă dacă plătești 30.000 de dolari.

103 lecții de viață. Sunt de fapt mult mai puține pentru că unele se repetă cu alte cuvinte, dar bună lista.

Fotografii reușite de la International Photography Awards. Câinii ăia sărind peste un buștean… priceless!

Unul dintre paradoxurile găurilor negre pare rezolvat. Cineva spune că radiația emisă de ele nu este lipsită de informație, ci conectată cuantic cu starea găurii negre.

O șarpe a ieșit din stomacul unei păsări în zbor. Alien style. Cineva a fotografiat pasărea exact când se întâmpla asta.

2.153 de japonezi s-au sinucis în luna octombrie. Mai mult decât japonezii morți de covid în întreaga pandemie. Peste 17.000 de japonezi s-au sinucis în acest an. Societatea lor are niște probleme adânci.

Vanuatu a avut primul caz de covid acum în noiembrie. Veți spune că este o insulă mică și s-au ținut bine până acum, dar are 300.000 de locuitori de fapt.

Cum au evoluat lucrurile la nunta din Maine de unde s-au infectat 176 de persoane. 7 au murit. Nici o persoană decedată nu a fost la nunta respectivă.

Britney Spears rămâne sub controlul părinților. Din 2008, tatăl ei controlează legal averea cântăreței. Nasoală viață.

Proiectul acesta de Via Transilvanica pare foarte mișto. Un fel de Camino românesc, dar fără atâta spiritualitate.

Un truc interesant: pielea de pui devine mai crocantă dacă o opărești înainte de gătire.

    9 comentarii

  1. Ăștia care călătoresc atâta clar sunt bolnavi la cap, au o problemă de care fug. Înțeleg să vizitez, îmi place să văd chestii noi, dar mai stai dracu’ și potolit, mai ales în vremuri de epidemie.

      (Citează)

  2. “O sarpe” e de fapt un peste.

      (Citează)

  3. Poza aia cu tiparul iesind din gatul pasarii circula pe net de niste luni bune. Partea buna e ca ambele vietati au supravietuit.

      (Citează)

  4. Pff .. si nu anunti ca e si cursa de Formula 1 azi in Turcia la ora 12 ? Macar ca Hamilton si Bottas nu incep de pe 1&2, ceea ce face lucrurile interesante!

      (Citează)

  5. Nu stiu care sunt preturile in Maldive, dar 30k pe an inseamna cam 80$ pe zi. La banii astia cred ca ai putea gasi o camera decenta in majoritatea locatiilor turistice.

      (Citează)

    • Teoretic, oferta e pomana cu lumanare. Un over water bungalow la o locatie mediu superioara in Maldive incepe de la cca $600/zi fara all inclusive, doar mic dejun. Numai transportul cu hidroavionul de la aerop din Male pana la atolul-resort adauga inca cca $700/cuplu, return fare.

      Daca am citit corect, oferta include camera si breakfast, nu si alte mese. Ori, lunch & dinner pt un cuplu la unul dintre restaurantele unui astfel de resort mai costa min $150/zi.

      Deci oferta e super buna. Pb este ca dincolo de cazarea cu mic dejun si transfer aerop-resort-aerop aigurate, fiecare zi pe insula ii mai scoate unui cuplu din buzunar $150-$200 (vrei si niste rasfaturi si niste activitati). Deci cei $30k sunt doar o parte din costul indus de o astfel de oferta. My best bet este ca dupa 1 luna de stat in acel resort/insula te plicitisesti pana peste poate. Majoritatea turistilor stau maxim 7-10 zile si inteleg motivul.

        (Citează)

  6. Nu stiu care sunt preturile in Maldive, dar 30k pe an inseamna cam 80$ pe zi. La banii astia cred ca ai putea gasi o camera decenta in majoritatea locatiilor turistice.

    Majoritatea locatiilor turistice sunt rahaturi glorificate si frecevntabile doar pentru ca majoritatea oamenilor locuiesc in cloace absolut oribile.

    Un numar redus de locatii turistice merita efortul de a fi vizitate si un numar si mai mic de locatii turistice sunt comparabile cu Maldive.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus