un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Alte 5 produse vedetă de la eMAG Black Friday

12 Nov 2020  ·

PUBLICITATE, TEHNOLOGIE  ·

27 comentarii

eMAG a anunțat și alte produse vedetă ce vor fi în oferta de mâine dimineață la Black Friday:

Periuța aceea este modelul cel mai șmecher de la Oral-B acum, dacă nu mă înșel. E bun prețul ei. Estimez că va fi bătaie mare pe televizorul LG. 55 inchi, 4K, știe HDR10, are webOS, este foarte bun prețul său la 1.300 de lei, chiar dacă nu este OLED.

Smerenie este un vin excelent, apropo. A fost primul în clasamentul Gault & Millau de vinuri, cu 94 de puncte. Cel mai ieftin în piață este vreo 107 lei acum. Eu am băut o sticlă în iunie, când eMAG a lansat secțiunea Băcănie și am avut acel concurs cu vouchere. Atunci a costat 114 lei. Voi încerca și acum să cumpăr unul.

Nu uitați că printre cele mai bune oferte eMAG este cea prin care oferă serviciul Genius pentru 18 luni la preț de 12 luni. După cum spuneam anterior, eu mi-am recuperat banii dați pe Genius după vreo 2 sau 3 luni de la abonare, iar între timp am mai dat câteva comenzi ce au beneficiat de livrare gratuită prin Genius, deci sunt pe un profit bunicel. Nu trebuie să așteptați Black Friday, puteți să beneficiați de acum de oferta Genius 18 luni.

Mai mult, de Black Friday abonații Genius pot comanda la easybox orice de la eMAG cu livrare gratuită, inclusiv din produsele vândute prin marketplace. Rețeaua easybox a fost extinsă acum, sunt peste 850 de dulapuri în toată țara. Cred că voi profita de această ofertă, mă atrag diverse mărunțișuri din marketplace pe care nu le-am luat niciodată până acum pentru că transportul costa aproape cât produsele. Dacă transportul va fi gratuit, le voi cumpăra acum.

Nu mai este altceva de zis în afară de tradiționalul “ne vedem dimineață ca să dăm refresh la greu”. Spor la prins ce vă interesează!

    27 comentarii

  1. Cine o fi ales denumirea vinului… de ce ai numi un vin “Smerenie”? La cat de scum este, il bei smerit … macar atat.

    Eu am cumparat din Penny un vin foarte bun – Cotnari 2XL ii zice – sticla de 1,5 l ; l-am prins la 11,59 lei.

      (Citează)

    • Ok, gusturile nu se discuta, dar speri ca trollezi maxim cu Cotnari 2XL

        (Citează)

    • Daca nu ma insel Kopa_Kopan a mai explicat odata la un post despre vinuri faptul ca nu merita sa dai 20-30 sau chiar mai mult pe un vin, ca sunt destule variante la 10-15 lei care le bat la curul gol pe alea scumpe.

        (Citează)

    • Vorbim totusi de Cotnari, nu de un vin no name.
      Este la reducere saptamana aceasta, in magazinul din care am cumparat eu era stoc destul.
      Acesta este vinul: https://imgur.com/PHfMVED

        (Citează)

  2. 322 lei îmi arata la scaun de copil…

      (Citează)

  3. Bineinteles ca romanii or sa se inghesuie la televizor, doar nu la periuta de dinti.
    Pe dinti sa se spele aia mai la vest. Noi important este sa ne uitam la RTV.

      (Citează)

    • Catalin si atat

      12/11/2020 la 10:50 AM

      Pe pandemia asta cu obligativitatea purtarii mastilor s-ar putea sa inceapa sa se spele si pe dinti, nu de alta, dar or sa fie singura victima a respiratiei urat mirositoare :)))

        (Citează)

    • Nu toți suferă de periuța electrică, nu tuturor le place cu vibratorul in gură.

        (Citează)

    • Problema periutei aleia e ca la 399 de lei e tot scumpa, oricat de redusa ar fi. Cu 150-200 de lei iei un OralB care face fix acelasi lucru la fel de bine – spala dintii. Nu ai nevoie de cinspe programe diferite, de aplicatie de smartphone si de trusa de calatorie (haha, unde calatoresti?), suport Alexa si CarPlay, buton de Zoom cu dentistul tau. E o fucking periuta de dinti.
      Sunt la a treia periuta OralB cumparata, am inceput cu un model scump primit cadou, cand mi-a murit bateria am luat pe banii mei ceva ieftin/mediu. Capetele sunt aceleasi, programul standard e singurul de care ai nevoie. Folosesti periuta 4 minute pe zi, hai maxim 6 daca mananci usturoi la pranz. Nu ai nevoie de extra features.

        (Citează)

  4. Pmk:
    322 lei îmi arata la scaun de copil…

    Care e nedumerirea?…

      (Citează)

  5. Pana urma la ce ora incepe black friday la emag?

      (Citează)

  6. Olivian Breda:
    Salut, păi e prețul de dinainte de Black Friday. :) Va fi mâine alt preț, dacă reușești să îl prinzi. :)

    Da am priceput asta… Dar pretul normal al scaunului e în jur de 200 de lei, nu 322 cat vor ei sa credem, ca sa zici uite ce reducere.

      (Citează)

  7. Daca sunt deja abonat Genius, mai pot achizitiona optiunea inca o data astfel incat cele 18 luni din oferta (12+6 gratuite) sa devina valabile dupa ce mi se termina abonamentul genius curent?

      (Citează)

  8. Catalin si atat:
    Pe pandemia asta cu obligativitatea purtarii mastilor s-ar putea sa inceapa sa se spele si pe dinti, nu de alta, dar or sa fie singura victima a respiratiei urat mirositoare :)))

    Atat

      (Citează)

  9. Andrei:
    televizorul este foarte putin apreciat aici:

    Eu am cumpărat fix acel model de televizor, dar diagonala mai mică, de 123 cm.
    Crede-mă, e un tv foarte bun. De fapt nu știu dacă găsești un raport preț-calitate mai bun momentan. Evident că nu se compară la calitatea imaginii sau per total cu televizoarele de 2-3000 de euro. Cine are pretenții foarte mari și buzunar pe măsură își va lua cu siguranță un televizor de ultimă generație cu peste 10 000 de lei. Dar pentru ”telespectatorul” obișnuit (cu un venit la fel de…obișnuit :D ) e un tv excelent.

      (Citează)

  10. Si eu am TV-ul ala, varianta de 123 cm. La cat am dat pe el, sunt multumit. Are ceva lag cand schimba canalele sau cand vreau sa-mi afiseze programul tv, dar in rest e mai mult decat ok.

      (Citează)

  11. Olivian Breda:
    Am testat eu și nu se poate prelungi deocamdată. :) Doar după ce expiră cel vechi.

    Merci frumos!

      (Citează)

  12. Sorin:
    Problema periutei aleia e ca la 399 de lei e tot scumpa, oricat de redusa ar fi. Cu 150-200 de lei iei un OralB care face fix acelasi lucru la fel de bine – spala dintii. Nu ai nevoie de cinspe programe diferite, de aplicatie de smartphone si de trusa de calatorie (haha, unde calatoresti?), suport Alexa si CarPlay, buton de Zoom cu dentistul tau. E o fucking periuta de dinti.
    Sunt la a treia periuta OralB cumparata, am inceput cu un model scump primit cadou, cand mi-a murit bateria am luat pe banii mei ceva ieftin/mediu. Capetele sunt aceleasi, programul standard e singurul de care ai nevoie. Folosesti periuta 4 minute pe zi, hai maxim 6 daca mananci usturoi la pranz.Nu ai nevoie de extra features.

    Si eu vreau sa imi schimb electrica maine si ma intreb acelasi lucru. E de 4 ori mai buna una d-asta la 400 fata de modelul basic la 100 lei pe care il am eu? Cam despre asta e vorba.

      (Citează)

  13. Am cumpărat o periuță Oral B acum 3 ani de BF, anul acesta aș alece un sonic care de la philips

      (Citează)

  14. Ai idee in cat timp se activeaza genius la emag? Am cumparat acum 3 ore si ceva si inca nu s-a activat :|

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus