un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 23 octombrie 2020

23 Oct 2020  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

    12 comentarii

  1. În sfârșit aș scapa de buletinul care iese pe afară din portofel.

      (Citează)

  2. 4099 iphone 12 mini la evomag

      (Citează)

    • Probabil că o să mai scadă prețurile, ar trebui ca SE să fie 2000-2500 lei, 12 Mini pe la 3 mii și ceva, 12 3500-4000 lei iar Pro 5500-6000 lei – configurațiile de bază.

        (Citează)

  3. Nu îmi place Holland ca Nathan drake, e un tocilar schilod

      (Citează)

    • Mie mi s-a părut că mă uit la o scenă din joc, așa de bine seamănă. O mai fi pus și Holland ceva mușchi pe el. Sau îi pun pernuțe.

        (Citează)

  4. Totusi ce precomenzi vor lua emag din 6 noiembrie? Pe banner scrie de 12 si 12 mini. Nimic de 12 pro care e deja disponibil in vest. Deci nu au fost in stare sa aduca 12 si 12 pro cu un decalaj minim fata de vest, dar o sa aiba precomenzi pentru 12 mini odata cu SUA?

      (Citează)

    • Dacă intri pe apple.com/uk/ și selectezi iPhone 12 Pro o să vezi că livrarea telefonului este între 17-24 noiembrie – este posibil să-l primești și mai devreme. Se vinde excelent de bine, dublu față de iPhone 11 din ce am citit.

      Văd că Orange a deschis precomanda doar pentru iPhone 12 Pro, din 6 noiembrie. De livrare nu scrie nimic.

        (Citează)

    • Am aflat la emag, au 2 pagini distincte, pentru pro si normal. Toate vor fi 6 cu 13. As fi curios de preturi.

        (Citează)

    • Da, este și un alt banner cu iPhone 12 Pro și Pro Max. Le aduc pe toate.

        (Citează)

  5. Intel a scăzut cu aproape 10 procente la bursă și nu știu exact de ce.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus